26 Μαρ 2009


Σας παραθέτω τι έγραψε σήμερα η εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ αναφορικά με τις προτάσεις μου για την διάσωση του κέντρου της Αθήνας. Δεν το κάνω για να αυτοπροβληθώ, αλλά να σας δείξω ότι με συγκεκριμένες και συγκροτημένες προτάσεις πιέζονται οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι!

2 σχόλια:

Suspect είπε...

Σας παρακαλω πολύ, ριξτε μια ματια αν αληθευει η ειδηση ότι το πορταλ της βουλης προϋπολογιζεται για 1.177.500 ευρω!!! τοσα λεφτα για ενα πορταλ; Θα κανουμε δηλαδη κλικ και θα βγαινουν μεσα απο τις οθονες βραζιλιανες χορευτριες για το πληρες πακετο της διασκεδασης μας;

Επειδη κατι ξερουμε από νεες τεχνολογιες, αν είναι αληθεια αυτό το πραγμα τοτε να πατε πνιγειτε ολοι σας στην κυβερνηση ή καλυτερα να μας αδειασετε τη γωνια….

Dr.Φλάντζας είπε...

Αγαπητή Κυρία Πιπίλα:

Χαίρομαι που η κυβέρνισιν σας αλλά κε εσείς κάνετε κάτι δια να καθαρίση επιτέλους ο τόπος απο τους βρωμίαρηδες αλλοδαπούς (μα ένα ζεστόν μπάνιον δεν μπορούνε να κάνουνε όπως εσεις;)που πουλάνε ορολόγια μαϊμούδες κε πλαστούς ψηφιακούς δίσκους, ωστέ να έχετε πιά το μονοπώλιον είς την ασυδοσίαν, τα σκάνδαλα κε στις λαμοργίες.

Μην ξεχάσετε να τους φορέσετε κε κουκούλαν που είναι πολύ της μόδας,
Dr.Φλάντζας