8 Νοε 2012

Βουλευτική Αποζημίωση

Υπολογίστε σε αυτό και 40% εφορία

3 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Κυρία Πιπιλή. Να μη λέτε ανακρίβειες στον αέρα εάν πρώτα δεν γνωρίζετε.

Οι δικαστές ποτέ δεν πήραν 150.000 αναδρομικά αλλά μετά από τρομερούς εκβιασμούς του Αλογοσκούφη τότε συμφώνησαν να πάρουν τελικά το ένα τρίτο, δηλαδή ούτε 50.000 μετά τον επιπλέον φόρο και κρατήσεις και αυτά μόνο στους υψηλόβαθμους του Αρείου Πάγου και όχι στους υπόλοιπους δικαστές που δεν πήραν τελικά ούτε 20.000. Μάλιστα τα έδωσε το κράτος με δόσεις ετήσιες οι οποίες όμως έχουν αναβληθεί αυτές οι δόσεις από το 2009 και τα περισσότερα αναδρομικά δεν τα έχουν πάρει καν οι δικαστές και ούτε πρόκειται. Και αυτά τα αναδρομικά τα δικαιούνταν γιατί από το 1992, ενώ όλοι έπαιρναν αυξήσεις με πρώτους και καλύτερους τους βουλευτές οι οποίοι σύμφωνα με το σύνταγμα είναι ισότιμοι με τους δικαστές, οι δικαστές δεν είχαν πάρει την παραμικρή αύξηση από το 1992 μέχρι και το 2006!!!! Να επανορθώσετε δημοσίως λοιπόν και εγκαίρως και να σταθείτε στο πλάι των εξαθλιωμένων δικαστών που είναι οι μοναδικοί που δουλεύουν κάθε μέρα 20 ώρες χωρίς το κράτος να τους παραχωρεί τα απαραίτητα για τη διευκόλυνση του έργου τους. Χωρίς δικαιοσύνη, η χώρα θα καταρρεύσει σύντομα.

-=IMAGINOS=- είπε...

Επίσης κάτι που ξέχασα. Σας άκουσα να επιμένετε στον Ευαγγελάτο που σας έλεγε για τις σφαγές των δικαστών και των στρατιωτικών πως οι βουλευτές δεν παίρνουν μισθό αλλά αποζημείωση. Δηλαδή οι δικαστές τι παίρνουν; Μισθό; Και αυτοί αποζημείωση παίρνουν κυρία Πιπιλή αλλά δεν σφαχτήκατε μαζί τους και εσείς οι βουλευτές. Και αν και ισότιμοι οι δικαστές με τους βουλευτές σύμφωνα με το Σύνταγμα, εντούτοις όχι μόνο οι δικαστές δεν έχουν ούτε παίρνουν κάποιο από τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών αλλά ούτε καν γραφείο δεν τους παραχωρεί το κράτος το οποίο σε εσάς προσφέρει απλόχερα συν 1100 ευρώ το μήνα για έξοδα γραφείου. Για να μη πω τώρα για τα αυτοκίνητα και τις τσαμπα βενζίνες και το συν ένα ακόμα χιλιάρικο για τη διαμονή στην Αθήνα των βουλευτών επαρχίας ενώ οι δικαστές που τρώνε όλη τους τη ζωή σε συνεχείς μεταθέσεις και μακριά από το σπίτι και τις οικογένειες τους, παίρνουν από το κράτος ένα.... να μη πω τώρα...

ΑΡΗΣ είπε...

Με πρόλαβε ο IMAGINOS. Να δούμε αν θα έχει το θάρρος η λαλίστατη κα Πιπιλή να παραδεχθεί το ψέμα της, να αποκαταστήσει δημοσίως την αλήθεια και να ζητήσει συγγνώμη για τη συκοφάντηση ενός κλάδου, του οποίου ο πρώτος βαθμός θα αμείβεται (αναδρομικά από 1.8.2012, χαχα) με περίπου 1.200 €.