28 Αυγ 2007

Βιογραφικό σημείωμα

Φωτεινή Πιπιλή του Ανδρέα
Υποψήφια -Βουλευτής Α Αθηνών Ν.Δ.

Σύμβουλός του Προέδρου της Ν.Δ.
σε Θέματα Πολιτισμού της Καθημερινότητας


Γεννήθηκε στην Αθήνα από πατέρα  απόγονο της  ιστορικής-πολιτικής (από την  εποχή  των Ορλοφικών) οικογένειας Πιπιλή, της επαρχίας  Ολυμπίας-Τριφυλίας και μητέρα Μικρασιάτισσα πρόσφυγα.


Δημοσιογράφος, Ερευνητική Συγγραφέας, Φωτογράφος,  Πολιτικός

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα στο γυναικείο περιοδικό ΠΑΝΘΕΟΝ - ταυτόχρονα με την εισαγωγή της στη Νομική σχολή του Α.Π.Θ.-εν συνεχεία ΕΚΠΑ - ενώ παρακολούθησε σε κολλέγιο της Οξφόρδης σεμινάριο με θέμα «media and drama».

Υπήρξε η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση. Δημοσιογραφεί πλέον των 40 χρόνων, με διακεκριμένη καριέρα σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και περιοδικά.
 
Έχει τιμηθεί με σημαντικά δημοσιογραφικά βραβεία - Μπότση, ΧΡΥΣΗ ΠΕΝΑ, «Αύρα Θεοδωροπούλου» από τον Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, βραβείο ΕΥΔΑΠ για την καλύτερη πρωτοβουλία φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων (2001), Environmental Awards 2016 - καθώς και με εθνικές και τοπικές διακρίσεις από συλλόγους, φορείς και οργανώσεις κυρίως για τη δράση της για το  Περιβάλλον, την Ισότητα των Φύλων και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Παράλληλα, έχει καταγραφεί ως πρωτοπόρος του κινήματος της Ζωοφιλίας στην Ελλάδα (υπήρξε η πρώτη δημοσιογράφος που καθιέρωσε ειδική στήλη για τα Ζώα).

Το 1979, σε συνέχεια των σπουδών της, παρακολούθησε ειδικό σεμινάριο σε κολλέγιο της Οξφόρδης με θέμα “Media and Drama”. To 1984, με υποτροφία της Σουηδικής κυβέρνησης, διεξήγαγε έρευνα και εν συνεχεία παρουσίασε συγγραφική μελέτη για τη ζωή της Γυναίκας Μετανάστριας στη Σουηδία.

Πολυταξιδεμένη σε πλέον των 100 χωρών, ήταν από τις ελάχιστες δημοσιογράφους που κατέγραψαν  από τη δεκαετία του 1970 «εξωτικές» και δύσκολα προσβάσιμες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, με δημοσιεύσεις και φωτογραφικά ντοκουμέντα.

  Μετά από δεκαπενταετή έρευνα, έχει πλέον συγκεντρώσει το μοναδικό φωτογραφικό – κινηματογραφικό αρχείο για τα Οθωμανικά Μνημεία στην Ελλάδα, καταγράφοντας και φωτογραφίζοντας σε όλη τη χώρα. Στο προσωπικό της αρχείο συγκεντρώνονται φωτογραφίες και πληροφορίες για τον υδάτινο πλούτο της χώρας (λίμνες, φαράγγια, καταρράκτες, ποτάμια, νερόμυλους, γεφύρια  κλπ).

Η δράση της στο Δήμο Αθηναίων

  • Από το 1986 έως και το 2006 διετέλεσε ανελλιπώς δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ επί τρεις συνεχείς τετραετίες - 1994, 1998, 2002 – και εκλεγόμενη σαρωτικά πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος πανελλαδικά.
  • Το 2006 διετέλεσε μεταβατική Δήμαρχος Αθηναίων μετά την αποχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη.
  •  Ως Πρόεδρος του Δ.Σ της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΠΠΕ ,δημιούργησε τα παγκόσμιας εμβέλειας, πρωτοποριακά περιβαλλοντικά Εθνικά Προγράμματα του ΥΠΕΧΩΔΕ (1998-2002) «Καθαρές Θάλασσες και Ακτές» www.thalassa.gr, καθώς και «Λίμνες και Ποτάμια της Πατρίδας μας» www.thisavros.gr. Για τη δράση της αυτή δέχθηκε τα συγχαρητήρια της Πολιτειακής, πολιτικής και πνευματικής ηγεσίας του τόπου, αλλά και τα επίσημα εύσημα της τότε Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ε.Ε. M. Wallstrom και του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής R. Prodi.
  • Το 2006 υπήρξε υποψήφια Νομάρχης Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία.

    Βουλευτική δράση
  • Από το 2007 εκλέγεται βουλευτής στην Α Αθηνών με τη Ν.Δ. Επανεξελέγη 2009 - Μάιο 2012 - Ιούνιο 2012, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν α΄ επιλαχούσα.
  • Τη διετία  2012-2014 υπηρέτησε ως Τακτικό Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως Αναπληρωματικό Μέλος στην Επιτροπή Μετανάστευσης, Προσφύγων και Εκτοπισθέντων Ατόμων, καθώς και στην Επιτροπή Πολιτισμού, Επιστήμης, Παιδείας και Μέσων Ενημέρωσης.
         Εκδοτική Δράση

  • Το 2004 εξέδωσε από τις εκδόσεις Λιβάνη με δικές της φωτογραφίες τον «ύμνο» όπως χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ στον περιβαλλοντικό πολιτισμό της άγνωστης Ελλάδας, «Τα καλύτερα μου  σαββατοκύριακα και…. βαλε». Επίσης το 2004 κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Πολιτισμού το δίγλωσσο βιβλίο της «Ολυμπιακή Γη» με δικές της φωτογραφίες, αφιέρωμα στους θησαυρούς της Ηλειακής γης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων  της Αθήνας.  
          Κοινοβουλευτική Δράση

  • Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής (2007-2012)
  • Μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης (2007 – 2012)
  • Μέλος της Μόνιμης  Επιτροπής Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (2007 – 2012)
  • Μέλος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου (2012 - 2015)
  • Μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων (2012 - 2015)
  • Μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού   Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Η κοινοβουλευτική της δράση είναι συνεχής και δυναμική, με σειρά ερωτήσεων και παρεμβάσεων σχετικά με τα προβλήματα της Αθήνας, το Ιστορικό Κέντρο και τις υποβαθμισμένες και προβληματικές γειτονιές, το περιβάλλον και τον πολιτισμό της καθημερινότητας, καθώς και για την αναποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης.


Κομματική Δράση

  • Γραμματέας Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο. της Ν.Δ.  (2010)
  • Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής (2011 – 2013)
  • Σύμβουλος Προέδρου Ν.Δ. για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας (2018 – σήμερα)

34 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ελεος.Εκανες και εσυ Blog????
Για ποιο λογο;;;;

TSOVOLIKOS είπε...

ρε πρεζα και εγω δεξιος δεν ειμαι αλλα γιατι οι πολιτικοι δεν εχουν δικαιωμα να κανουν blog;;
κυρια πιπιλη τι γνωμη εχετε για τα ομολγα;;

fotis είπε...

3 posts και ούτε ένα comment!

Στον ορισμό του Blogging, όπως γράφει η Wikipedia, αναφέρεται:

The ability for readers to leave comments in an interactive format is an important part of many blogs.

Αν ο σκοπός του blog σας ήταν να περάσετε τις ιδέες σας, χωρίς να κάνετε ένα διάλογο, τότε θα σας συμβούλευα να πάτε σε μια εταιρεία web design, να σας φτιάξει ένα καλαίσθητο site, για να μπορεί ο κόσμος να θαυμάσει το σημαντικό σας έργο.

Αν ο σκοπός δημιουργίας του blog σας είναι ο ανοικτός διάλογος με το ν πολίτη (- ψηφοφόρο), τότε θα ήταν προτεινόμενο να τον δοκιμάσετε, και να προσπαθήσετε να μην αναφέρεστε σε τρίτο πρόσωπο το οποίο δείχνει μια υπέρμετρη αλαζονεία.

Αν, εν τέλει, ο σκοπός της δημιουργίας του blog σας ήταν καθαρά οικονομικός, τότε σας προτείνω να το αποσύρεται γιατί το οικονομικό κέρδος είναι μεγάλο, αλλό το πολιτικό κόστος είναι μεγαλύτερο.

Καλή τύχη στην εκλογική σας προσπάθεια.

Δεν είμαι εμπαθής μαζί σας, και σας ζητάω συγνώμη, αν έτσι φαίνεται. Αλλά, καταντάει κουραστικό να υιοθετείτε μια ιδέα (που κάποιος διαφημιστής/image maker, σαν πρότεινε) αν δεν έχετε σκοπό να την υιοθετείσετε σωστά.

υ.γ.1 προς όσους προτρέξουν να "σχολιάσουν" την πολιτική μου ταυτότητα, ας προλάβω πρώτος να προσθέσω ότι δηλώνω apolitique και δεν ψηφίζω στις εκλογές, τις οποίες θεωρώ μια φουσκωμένη και πανάκριβη φαρσοκωμωδία.

υ.γ.2 αυτό το Thalassa.gr γιατί το αναφέρετε στο βιογραφικό σας? Αν ήταν τόσο καλό όσο αναφέρεται, γιατί η ιστοσελίδα δεν είναι ακόμα online?

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

προς πρεζα tv
Γιατί ρε φίλε απαγορεύεται να χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εσένα την τεχνολογία;



προς tsovolikos
Μακριά από εμάς τους ξύπνιους ομόλογα και γενικώς χρηματιστήρια.


προς fotis

Φίλε υπάρχουν και άνθρωποι που έχουνε από μόνοι τους μυαλό και δεν χρειάζομαι να μου πουν ιδέες οι διαφημιστές, της πιάτσας είμαι. Και αφού δε ξέρεις το thalassa.gr και δε το είχες δει ποτέ 10 χρόνια τώρα λυπάμαι. Το πρόγραμμα αυτό ήταν δημιούργημά μου, έσκισε, απλώς, προς το παρόν διεκόπη, έως ότου επαναπροσδιοριστεί, γιατί όταν κάνει εθνικά προγράμματα δεν κάνεις του κεφαλιού σου, αλλά, ακολουθείς τις οδηγίες τις Ε.Ε. Σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου.

tsatsar είπε...

Φωτεινή, θέλω να δω αν απαντάς στα comments και τον Φλεβάρη, αλλιώς ... τζάμπα μάγκα σε κόβω...

Stelios είπε...

Εάν μπορέσει η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται ας απαντήσει σε αυτό το σχόλιο απευθυνόμενο στη Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται με θέμα "Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται"

* Η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται που να έχει άραγε τη μόνιμη κατοικία της; Ο τηλεφωνικός κατάλογος δεν μπόρεσε να με διαφωτίσει αν για 15 χρόνια ήταν π.χ. Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Γλυφάδα δε γίνεται κατά την προσφιλή τακτική των δημοτικών συμβούλων.

* Η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται μπορεί άραγε να μου κατονομάσει 2 δρόμους του δήμου που με τόση ζέση κ τρέλα υπηρέτησε 15 χρόνια πιο μπ0υρδέλο από την Πανόρμου κ τη Συρακουσών; Εγώ μπορώ να βοηθήσω τη Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται κατονομάζοντας 500 χωρίς να έχω πάρει ούτε 1 σταυρό, χωρίς καν να έχω περάσει δίπλα από ελικόπτερο.

* Η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται αφού έχει τόσο επιτυχημένη καριέρα ως 1η σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος γιατί τα τινάζει όλα στον αέρα για να μπει τελευταία στη βουλή; Τι κάνει τη Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται ότι μόλις γίνει βουλευτίνα οι κάδοι κάτω από το σπίτι μου θα πλυθούν όπως δεν έχει γίνει τα τελευταία >3 χρόνια;;;

* Πώς ακριβώς Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται θα είναι πιο ισχυρή ως βουλευτίνα παρά ως δημοτική σύμβουλος να καταπολεμήσει την ηχορρύπανση, το κιτσαριό κ τη μόλυνση του περιβάλλοντος στην Αθήνα;

* Τι σκ@τά έκανε 15 χρόνια η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται εκτός από το να είναι 1η σε σταυρούς; Πώς κ η Αθήνα έχει τόσο κιτσαριό; Πώς έτυχε κ τα τραπεζοκαθίσματα είναι 100πλάσια του αυτονόητου; Πώς κ επέτρεψε Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται να έχει ηχορρύπανση η Αθήνα;

* Έχει συναίσθηση Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται ότι στην πρεμούρα της να πει ένα "θα", αναιρεί το μη-έργο της στο δήμο; Μήπως τα τσικό/επικοινωνιολόγοι θα έπρεπε να πάρουν πόδι;

* Άσχετο, αλλά γιατί στο γκάλοπ του μπλογκ της Φωτεινής Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται για την πανέμορφη Ηλεία λάμπουν δια της απουσίας τους οι επιλογές "Η μ@λακία που δέρνει όλους από Κωστάκη μέχρι Κόη" κ "Η επικείμενη αναθεώρηση του Άρθρου 24 αν βγούμε"; Φοβάται η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται μην την πάρουν τα σκάγια;

* Μήπως το γκάλοπ είναι ενδεικτικό του αγώνα που θα δώσει η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται από εδώ κ πέρα;

* Μήπως παρασχολήθηκα με τη Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται μέρες που είναι;

Α, ναι: ας δώσει η Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται τα συγχαρητήριά μου στον γραφίστα της Φωτεινής Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται. Έκανε παπάδες με το Photoshop!

Pan είπε...

Άλλη μια που θα αλλάξει τον κόσμο. Προς το χειρότερο φυσικά.

Δεν μας παρατάτε όλοι σας λέω εγώ;

ladybug είπε...

Χαίρετε και καλή αρχή.
Υπάρχει κάποιο e-mail που μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί σας?

... είπε...

Εδώ έχει κάνει μπλογκ η Καϊλη, η Πιπιλή σας πείραξε; Τουλάχιστον είναι ειλικρινής.
Και καλό θα ήταν αντί να κράζουμε να προτείνουμε λύσεις.
Και φυσικά να κοιτάμε από όλες τις μεριές ένα θέμα αφήνοντας στην άκρη τα προσωπικά κολλήματα.
Η πολιτική δεν είναι ποδοσφαιρο. Δεν είναι για οπαδούς ασχέτως αν τα κόμματα (όλα) την έχουν καταντήσει έτσι.

Fight Back είπε...

που το ξερουμε οτι εισαι πραγματι η φωτεινη πιπιλη?

αν οντως εισαι θα το αποδειξεις απαντωντας στην ερωτηση:
" τι χρώμα είχε το σακάκι του φοραγες στην εκπομπη Αυτα και αλλα της 11/4/1993 ?? "

Fight Back είπε...

@panic για να αποδειξεις οτι εισαι εσυ, ποιο ειναι αληθεια το μπλογκ της καιλη?

aqua είπε...

Από τον διάλογο που μας μετεφερε
ο manosAntonaros
"Το blog Φωτεινοπιπίλω μου, δεν είναι προεκλογικό φυλλάδιο για να μας γράψεις το βιογραφικό σου και το πρόγραμμά σου...."

Προσυπογράφω!

NinaC είπε...

Έλεος, indeed!

Μα έχετε κάτι ιδέες, αυγουστιάτικα, μαντάμ Πιπιλή μου, που κάνετε όλους εμάς τους σκατόψυχους να σας υποπτευόμαστε και να σας υποψιαζόμαστε.

Επίσης, τι τη θέλετε την τεχνολογία; Σας ζαλίζει αφού!

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

προς tsatsar

Γιατί με απειλείτε; Είναι κάτι πολύ κακό το Blog που μετά τις εκλογές πρέπει να το κόψω και δε το γνώριζα; Χώρια που είναι και πιο φθηνό από εκλογικό γραφείο να επικοινωνώ έτσι με τους πολίτες.


προς stelios

Στέλιο, εσύ με ρωτάς τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ. Πού να σου πρωτοαπαντήσω. Νομίζω ότι με καλύπτει η ερώτησή σου «Μήπως παρασχολήθηκα με τη Φωτεινή Πιπιλή-Πιο Αθήνα δε γίνεται μέρες που είναι;»

προς pan
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

προς ladybug
Επειδή κυκλοφορούν και πολλοί υιοί, άστο καλύτερα το e-mail

προς Η Fight Back
Αν είχα σε αρχείο όλες μου τις εκπομπές, θα έπρεπε να είχα βιβλιοθήκη 1000 τ.μ.

Swell είπε...

Πάντοτε εκτιμούσα τη μετριοφροσύνη...

tsatsar είπε...

Γράψατε :

"Γιατί με απειλείτε; Είναι κάτι πολύ κακό το Blog που μετά τις εκλογές πρέπει να το κόψω και δε το γνώριζα; Χώρια που είναι και πιο φθηνό από εκλογικό γραφείο να επικοινωνώ έτσι με τους πολίτες."

Μάλλον δεν έγινα απόλυτα σαφής. Μα που διακρίνατε απειλή ! Ευχή εξέφρασα να συνεχίσετε το blog και να απαντάτε στα σχόλια και μετά τις εκλογές.

Αλλά φοβάμε πως μετά τις 16 θα σταματήσετε να γράφετε και πως το ανακαλύψατε μόνο και μόνο για προεκλογικούς λόγους.

Μακάρι η καχυποψία μου να είναι αβάσιμη.

NinaC είπε...

Μαντάμ, δύο σχόλια σας είχα αφήσει. Σβήσατε το δεύτερο. I wonder why...
Πάντως το θυμάμαι και μπορώ να το ανεβάσω στο δικό μου βλογ.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

προς Composition Dol

Monsieur Composition Doll, το ότι χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας «σκατόψυχο» δε σημαίνει ότι οφείλω να σας κάνω επίδειξη των γνώσεών μου στην τεχνολογία. Άλλωστε, δε δήλωσα επάγγελμα κομπιουτεράς. Γραφιάς και τηλεοπτικός δημοσιογράφος υπήρξα και είμαι. Και σας υπόσχομαι ότι, όταν με ζαλίζει η τεχνολογία, θα πάρω δραμαμίνη.


προς tsatsar
Τα blogs δεν τα ανακάλυψα μόνο για προεκλογικούς λόγους. Όπως εσείς, έτσι και εγώ, μου αρέσει να διαβάζω μερικά, όταν έχω χρόνο και διάθεση και κυρίως αϋπνίες. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, η επικοινωνία με τον πολίτη έχει πολλές διεξόδους, από το πεζοδρόμιο έως και το διαδίκτυο. Χρησιμοποιώ και τα δύο κατά βούληση. Ευχαριστώ πάντως για την επιμονή σου και το ενδιαφέρον σου.

NinaC είπε...

Μαντάμ, δύο σχόλια σας είχα αφήσει. Σβήσατε το δεύτερο. I wonder why...

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

προς Composition Doll

Σου απάντησα σε ένα σχόλιο γιατί εγώ ένα βρήκα. Ξαναστείλε το δεύτερο σε παρακαλώ να σου απαντήσω.

NinaC είπε...

Το δεύτερο έλεγε, λοιπόν, ότι παρατηρώντας τις ημερομηνίες στο βλογ σου (ο ενικός επειδή εσύ τον ξεκίνησες), είδα ότι την ώρα που καιγόταν το σύμπαν εσύ έστηνες το βλογ και μας μιλούσες για τους "αγώνες" σου. Και ανέφερα ότι μου θύμιζε τη λαϊκή ρήση: "εδώ ο κόσμος καίγεται κ.λ.π. κ.λ.π.".

Αυτά!

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Υπαρχουν πολλοι ΙΟΙ και οχι υιοι.
ΣΕ τι και πως θα μας βοηθησετε που δεν μπορεσαν οι αλλοι;
ΑΘΗΝΑ η πιο ΒΡΩΜΙΚΗ πολη.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Πολλα αρνητικα σχολια βλεπω. Για την πολιτικο και δημοτικια συμβουλο. ΟΧΙ για την δημοσιογραφο. Σωνει και καλα να προσφερετε και σεις.Ποιος θα μας πρωτοσωσει;ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΕΝ σας θελουμε. Πεθαινουμε και μονοι μας.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

προς Composition Doll

Εδώ, έπρεπε να σου πω τη συνέχεια του.. ο κόσμος καίγεται!!
Η εμπάθεια είναι εχθρός της ακρίβειας. Δεν εννοώ ότι ακρίβυνε το ψωμί και η βενζίνα, εννοώ ότι, όταν θέλουμε να χτυπήσουμε κάποιον, για να γίνουμε πιστευτοί, πρέπει να παρουσιάζουμε και αποδείξεις. Το βλογ όπως λες και εσύ, στήθηκε 23 Αυγούστου άρα πριν τις πυρκαγιές.

προς makrjohn
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά την κατοικούν και οι πιο βρώμικοι πολίτες. Πήγαινε εσύ να πετάξεις το χαρτί ή το μπουκάλι σου στα πεζοδρόμια του Λονδίνου.


προς makrjohn
Ήμαρτον δεν σας πιέζουμε..και δεν θα μου αφαιρέσετε, όσες κακίες και να γράφετε, το δικαίωμα να ασχολούμαι με την πόλη μου, την Αθήνα. Όσο για τα πολλά αρνητικά σχόλια, κάνετε μια στατιστική με την ευκαιρία, για να με βοηθήσετε με ποσοστά, γιατί εγώ δεν έχω χρόνο.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Το να ασχολειστε με την πολη (που μενετε;) ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας. Το να περηφανευεστε οτι την βοηθατε δειχνει εγωισμο. Θελετε να πειτε οτι οι βρωμικοι πολιτες θα σας ψηφισουν; Το ανεχεστε αυτο;
Υποκλινομαι στην νεα Μαρια Αντουαννετα
Ενας βρωμιαρης Αθηναιος

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

ΠΡΟΣ makrjohn

Είστε τόσο χολεριασμένος με το πρόσωπό μου, που βαριέμαι να σας απαντήσω. Αλλά, για να σας φύγει η περιέργεια για το που μένω, μένω δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Σας ευχαριστώ
Μαρία Αντουανέτα

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Εισαι τοσο χολεριασμενη οταν δεν σε γλυφουν που μονο μια Μαρια Αντουαννετα θα εμενε διπλα στον Αγνωστο στρατιωτη. Δηλ στα παλαια ανακτορα

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

γιατι με μισεις; Δεν εχω ψι ψι

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

ΠΡΟΣ makrjohn


Πως φαίνεται ότι είσαι «μπουρτζόβλαχος» και δεν ξέρεις ότι ο Άγνωστος Στρατιώτης δεν ξαπλώνει δίπλα στα Παλαιά Ανάκτορα, αλλά κάτω από τη Βουλή των Ελλήνων αλλά δεν έχεις και χιούμορ φίλε μου. Όταν λέω κοιμάμαι δίπλα με τον Άγνωστο Στρατιώτη δηλώνω «downtown” πιο κέντρο δεν γίνεται.
Δεν κάνω one night stand, δηλαδή δεν ξαπλώνω με αγνώστους αλλά για αυτόν κάνω εξαίρεση.

ΠΡΟΣ makrjohn
Και εγώ αγάπη μου δεν έχω τόσο χρόνο, να ασχολούμαι μόνο με εσένα.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Σου ειπα δεν εχω ψι ψι. Πολυ για ξαπλα μιλας. Τα παλαια ανακτορα δεν ειναι η βουλη των Ελληνων; (οποιος πειναει καρβελια ονειρευεται). Το βιογραφικο σας εμπλουτιζεται και με τα κοσμητικα επιθετα που δινεις. ΑΞΙΑ (!!!!)

NinaC είπε...

Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι, που έλεγε και ο Λάκης. Ναι, το μπλογκ στήθηκε στις 23. Όμως, στις 28 Αυγούστου, τη μέρα που ανέβαζες το βιογραφικό, καιγόταν η Ελλάδα.

Πες μου τώρα τη συνέχεια της ρήσης...

EVI είπε...

entaksei tora paidia merikoi eimaste poli kaxipotpoi kai orismenes fores kakoi. to biografiko blepo to anebase 28 tin imera ayti eixe teleiosei kai to triimero penthos i zoi sinexizete. eksalou ti sxesi exei tora to sait me tin fotia. kai o papandreoy pige den thimamai poy kai edose to paron ekane mini omilia kiolas alla xoris fones. to blog edo mas peirakse tora;; kiria pipili ti tha gini me ta parking stin athina;; einai paankriba 10 eyrv gia 3 ores i 6 eyro tin ora;; eleos. poli kalo to blog. sinexiste etsi.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Φωτεινουλα καλη επιτυχια.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

μεγαλο ενδιαφερον δειχνεις για το blog σου. μας επεισες οτι το εστησες για το μεγαλο σου ενδιαφερον για την τεχνολογια.