12 Δεκ 2014

«Αν αποφασίσουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, τότε «σκασιλάρα» μας για την καταστροφή της χώρας»



«Αν αποφασίσουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, τότε «σκασιλάρα» μας για την καταστροφή της χώρας»

Από τη συνέντευξή μου σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ 100,3 στους Ντσούνο - Κούτρα

Για την μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου και τις απώλειες σε κεφαλαιοποιήσεις ύψους 13 δις ευρώ

«Οι μόνοι που ΔΕΝ ευθύνονται για την απώλεια των 13 δις είναι οι Βουλευτές του ΚΚΕ γιατί είναι και οι μόνοι από τους 300 Βουλευτές που, διαχρονικά, ιδεολογικά δεν αναγνωρίζουν τις Αγορές. Οι υπόλοιποι, θα καταγραφεί στην Ιστορία πόσο μεγάλο βάρος ευθύνης έχουμε. Όλοι όσοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τις Αγορές –του ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου  συμπεριλαμβανομένων-​ θα λογοδοτήσουν για την εμμονή τους να μην ψηφιστεί Πρόεδρος.  Η άγνοια κινδύνου από την πλευρά τους  ιστορικά  θα «πετροβοληθεί»! Και μάλιστα άμεσα.»

Η ανάπτυξη δεν είναι καμηλοπάρδαλη να την βλέπεις στον δρόμο και στην ζούγκλα της καθημερινότητας. Είναι τα αδιαμφισβήτητα,   διεθνή στοιχεία πού αποδεικνύουν ότι ήδη είχε επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλά με το πολιτικό κλίμα που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και 6 μήνες, πολύ φοβάμαι ότι θα τα καταφέρει να μας γυρίσει πίσω στο 2010. Εκτός αν αποφασίσουμε οι Έλληνες να γίνουμε Βόρεια Κορέα και  μην έχουμε ανάγκη τις Αγορές και «σκασιλάρα» μας, τότε, για την καταστροφή της χώρας». Για την παρέμβαση Παπανδρέου
«Δεν με απασχολεί καθώς δεν υπήρξα ποτέ ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εγγράψει στο ενεργητικό του ό, τι έχει εγγράψει, δηλαδή, αυτό που υφιστάμεθα σήμερα.
Για τις αποστασίες βουλευτών
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κήπος των ανθρώπων που έκαναν την αποστασία πραγματικότητα, άρα είναι  οι τελευταίοι  που δικαιούνται να ομιλούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: