8 Δεκ 2014

Το μόνο που δεν έταξε ο Αλέξης Τσίπρας είναι να επιστραφούν οι «μαϊμού» συντάξεις


Βγήκα το πρωί στο ΣΚΑΙ 100,3 και στον Πορτοσάλτε και τα’πα!
«Το μόνο που δεν έταξε ο Αλέξης Τσίπρας είναι να επιστραφούν οι  «μαϊμού» συντάξεις. Όλα τα αλλά τα δίνει αν γίνει κυβέρνηση. Οφείλουν οι πολίτες να διαβάσουν την πλαδαρή, ανιαρή και γενικόλογη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και την ομιλία του Πρωθυπουργού που ανέλυσε mot à mot την πορεία της χωράς».

Για τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχελογιαννάκη μίλησα για πλήρη γελοιοποίηση της έννοιας «απεργός πείνας» όταν εμφανίστηκε για ένα 24ωρο στο Σύνταγμα. Κατεγράφη στο Ρεκόρ Guinness ως ο πιο Real time απεργός πείνας.  

Τέλος για το θέμα των προσφύγων τόνιζα: «Είναι  γνωστό ότι κάποιοι κερδίζουν οικονομικά και πολιτικά από την εκμετάλλευση της εικόνας των προσφυγών με τα παιδιά τους στο κέντρο της Αθήνας».


Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξή μου:

«Το μόνο που δεν έταξε ο Αλέξης Τσίπρας είναι να επιστραφούν οι  «μαϊμού» συντάξεις»
Στην παρέμβασή του χθες στη Βουλή ο κ. Σταϊκούρας ξέχασε κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε αυτά που υπόσχεται να πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, οψέποτε γίνει Κυβέρνηση, ότι θα επαναφέρει και τις «μαϊμού» συντάξεις.
Πραγματικά όλοι όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο κυρίως για να υβρίζουν ή να εκδηλώνουν την αγραμματοσύνη τους και την έχθρα τους για οτιδήποτε ο ψυχικός τους κόσμος δεν αντέχει – την αλήθεια δηλαδή – προτείνω να παρακολουθήσουν  mot à mot του κ.Τσίπρα και να δουν μετά την ομιλία του κ.Σαμαρά. Αυτά τα «τυπάκια» που έχουν άποψη επί παντός επιστητού και δεν έχουν «ξεστραβωθεί» ποτέ –καλά, δεν λέμε για να έχουν μορφωτικό, ιστορικό, κοινωνικό επίπεδο – που λένε και αποδέχονται τα πάντα, θα ήθελα πριν πάνε να ψηφίσουν να διαβάζουν τουλάχιστον τις ομιλίες. Ο κ.Τσίπρας χθες χαρακτηρίστηκε για το λόγο του ως πλαδαρός, ανιαρός, γενικόλογος, σαν να βαριόταν και μάλλον μέτραγε από ψηλά που μας έβλεπε τους 180 που έρχονται για την εκλογή ΠτΔ, όπου του ανατρέπει τα πάντα. Στο μόνο σημείο που καταχειροκροτήθηκε στο πρώτο 20λεπτο της ομιλίας του ήταν η αναφορά του στο Ρωμανό, λες και η υπόθεση Ρωμανού είναι για να την αναπτύξουμε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό. Για τους αποστάτες, δε, ούτε ήξερε τι έλεγε. Ο κ.Τσίπρας χαρακτηρίζεται, βεβαίως, και από άγνοια ελληνικών λέξεων διότι δεν μπορεί να πει αυτό που σημαίνει η λέξη «αποστάτης». Χαρήκαμε πάρα πολύ την οργισμένη, μέσα σε κοινοβουλευτικό πλαίσιο, αντίδραση του ανεξάρτητου Βουλευτή κ. Χρ. Αηδόνη, ο οποίος απευθυνόμενος προσωπικά στον κ.Τσίπρα του φώναζε «έχουμε και συνείδηση κ.Τσίπρα». Έχει μπλέξει με μια ιστορία ο κ.Τσίπρας περί αποστατών, όταν μέσα στο ίδιο του το κόμμα έχει πάρει όλη την «αποστασιοποιημένη» πασοκαρία που κατέστρεψε την πολιτική και κοινωνική δομή του Δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.
Η κυρία Θ.Τζάκρη καταχειροκρότησε τον κ.Τσίπρα και η κυρία Γιαταγάνα, απλώς, βαρέθηκε να έρθει να ψηφίσει και δεν μας έκανε την τιμή και την χαρά να έρθει.
Για τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχελογιαννάκη
Η γελοιοποίηση της εισόδου Μιχελογιαννάκη δεν πέρασε στην κοινωνία. Νομίζω ότι έπρεπε να στραφεί η κάμερα της Βουλής την ώρα που έκανε την «ηρωική» είσοδο στη Βουλή μετά το 24ωρο εξευτελισμού της έννοιας απεργίας πείνας. Επέστρεψε ροδαλός, χαρούμενος, χαμογελαστός. Καταλαβαίνετε τώρα τι έγινε στη Βουλή διότι έσπασε τα record Guinness και κάθε σημασία της λέξης «απεργός πείνας», αφού σε realtime έδωσε συνεντεύξεις «χαμέ» στην Πλατεία Συντάγματος, ήρθε μετά από 24 ώρες για να επιβεβαιώσει τι σημαίνει «αποστάτης» στον κ.Τσίπρα.
Για τα κείμενα 502 δημοσιογράφων ΕΣΗΕΑ και εκπαιδευτικών της Ε’ΕΛΜΕ που αναφέρονται σε κράτος δολοφόνων
Στο οποίο εργάζονται οι δημοσιογράφοι; Άρα, είναι συνεργοί του κράτους δολοφόνων; Εννοώ, όταν εργάζεσαι και λειτουργείς σε μια Δημοκρατία είσαι κι εσύ μέρος του κράτους και είσαι και δημοσιογράφος, το να ασκείς για απαράδεκτες, ας πούμε, συμπεριφορές αστυνομικών που τις βλέπουμε στα Μέσα είναι στο πλαίσιο. Αυτό το παιχνιδάκι «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω, η ΕΣΗΕΑ, πρώτη» το έχω βαρεθεί. Για το λόγο αυτό, πριν ένα χρόνο περίπου, αυτοδιαγράφηκα από την ΕΣΗΕΑ – δεν έχει ξαναγίνει- κατηγορώντας ακριβώς την τότε Διοίκηση της ΕΣΗΕΑ ότι συνεργεί σε ό,τι αναδεικνύει την Ελλάδα σε «πεντακοσμική» χώρα. Όσο για την ΕΛΜΕ, να χαίρονται οι γονείς τους καθηγητές που πληρώνουν αυτοί και όλοι οι φορολογούμενοι για να βγάζουν τέτοιου είδους χολή. Η σιωπηρή πλειοψηφία κάποια στιγμή πρέπει να διεκδικήσει να μην επιτρέπεται να διδάσκουν σε παιδιά τέτοιου είδους δημιουργήματα χολής.  Μόνο «χολεριασμένος» και κοινωνικά απόβλητος πρέπει να είναι ένας τέτοιος καθηγητής. Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα.
Για τους Σύριους πρόσφυγες στο Σύνταγμα
Τους βάζουν εκεί. Τους βάζουν οι καθηγητές της ΕΛΜΕ, οι 502 δημοσιογράφοι που λένε ότι ζουν σε κράτος δολοφόνων. Έχω τοποθετηθεί και εγώ εναντίον του Δουβλίνο 3 που είμαι στην αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης. Πρώτα απ’ όλα, παίρνουν χρήματα, ζουν από τη δυστυχία των προσφύγων αλλά και των παράνομων μεταναστών συγκεκριμένες ομάδες ΖΟΥΝ από αυτή την αθλιότητα. «Κονομάνε» και με σφραγίδα ΜΚΟ αλλά και κομματικά κάτι κερδίζουν με το να εκμεταλλεύονται αυτούς τους ανθρώπους που η χορήγηση πολιτικού ασύλου είναι η αυτονόητη υποχρέωση – τώρα βρίσκεται σε επιτάχυνση – από την ελληνική Πολιτεία ώστε να πάρουν τα έγγραφα και να έχουν την αξιοπρέπεια του εγγράφου. «Κονομάνε» όλοι αυτοί που παρασύρουν πρόσφυγες της μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης από τη Συρία και θα πρέπει να γίνουν κατάπτυστοι από ελληνική κοινωνία και την ελληνική Πολιτεία. Δεν θέλουν να εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία που τους προσφέρει η Ένωση Ξενοδόχων οι προστάτες τύπου Υπατία – τα ξεχάσαμε αυτά; - οι ίδιοι ακριβώς είναι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: