26 Φεβ 2014

Φ. Πιπιλή: «Ο κ. Βαλλιανάτος να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος»

 Πριν λίγο, μιλώντας στο ΒήμαFm 99,5 και στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και τον Άρη Ραβανό, ανέλαβα την ευθύνη να καταγγείλω τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο για την απαράδεκτη και ανήθικη συμπεριφορά του που κάνει τεράστια ζημιά στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Τον χαρακτήρισα «καταδότη» χωρίς κουκούλα γιατί σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόλμησε να χαρακτηρίσει ως gay με το όνομά τους υποψηφίους Δημάρχους Αθηναίων «αν και οι ίδιοι το κρύβουν». Ντροπή. Ντροπή.Ντροπή.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης μου, όπως ανέβηκε στο site του ΒήμαFm, αναφορικά με τη συμπεριφορά του Βαλιανάτου. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε την τοποθέτησή μου για την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου στην Περιφέρεια Αττικής.

 Φ. Πιπιλή: «Ο κ. Βαλλιανάτος να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος»

«Ντροπή. Αυτό έχω να πω.»
Φ. Πιπιλή: «Ο κ. Βαλλιανάτος να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος»


 
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου η  βουλευτής της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου και τον Γρ. Βαλλιανάτο.


Για την υποψηφιότητα Βαλλιανάτου στο Δήμο Αθηναίων

«Θα σας κάνω μια πολύ σκληρή δήλωση. Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι. Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων – είμαι η μοναδική στη Ν.Δ. που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης – και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο. Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή. Αυτό έχω να πω.»

Για την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου στην Περιφέρεια Αττικής


«Οφείλω να ομολογήσω δημοσίως ότι είναι εξαιρετική. Είπα μπράβο και πέτυχε η Ν.Δ. και ο πρόεδρος τον πιο σημαντικό στόχο που αναμφισβήτητα είναι ο περιφερειάρχης. Μην μπερδεύουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την περιφερειακή δραστηριότητα. Ο περιφερειάρχης είναι ευρωπαϊκός θεσμός και εξ ου υπάρχουν και τα περιφερειακά συμβούλια κάθε μήνα στις Βρυξέλλες, όπου συμμετέχουν οι περιφερειάρχες, διότι το μυστικό της δράσης του περιφερειάρχη είναι τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Άρα, το κριτήριο για ένα δήμαρχο πρέπει να είναι και είναι τελείως διαφορετικό και για τον περιφερειάρχη πρέπει να ανταποκρίνεται σ’ αυτές τις ανάγκες και ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος ήταν από τους πιο δραστήριος ευρωβουλευτές, είναι ένας άριστος τεχνοκράτης που γνωρίζει όλους τους διαδρόμους των Βρυξελλών. Άρα, βρίσκω εξαιρετική την υποψηφιότητά του, για τα προσόντα που έχει. Μάλλον ο πρόεδρος κατέληξε σ’ αυτό, άρα πολύ καλή επιλογή Σαμαρά στο πρόσωπο αυτό και θα τη στηρίξω ενθέρμως, με την ευρωπαϊκή διάσταση που έχει. Διότι οτιδήποτε κάνει ακόμη και ο κ. Σγουρός, που δίνει χρήματα για να κάνουν έργα αποχετεύσεων και χωματερών οι δήμοι, τα περισσότερα προέρχονται από το ΕΣΠΑ και το ΕΣΠΑ είναι Βρυξέλλες. Μην το ξεχνάμε αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: