28 Ιαν 2011

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΙ ΜΑΡΙΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανίκανη να σταματήσει από την αρχή την «εισβολή» των απεργών παράνομων μεταναστών από τα Χανιά, αποκλειστικά υπεύθυνη για τη διαπόμπευση της Ελλάδας για μία ακόμα φορά, αλληλοσυγχαίρεται για την «επιτυχία»(!) της να μεταστεγάσει τις εκατοντάδες παράνομους μετανάστες ως σύγχρονη Αντουανέττα σε ένα από τα λιγοστά εναπομείναντα ιστορικά στολίδια της προπολεμικής Αθήνας, έργο του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, τον Αλέξανδρο Νικολούδη, απόφοιτο του École des Beaux Arts of Paris.

Το κτήριο αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα.

Είναι ντροπή για την πόλη των Αθηνών, είναι προσβολή για τους Αθηναίους του πολύπαθου κέντρου, είναι πρόκληση για τους υπό συνεχή κατοχή λαθρομεταναστών και εγκληματικών στοιχείων κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, πέριξ του αρχοντικού, Αγ. Μελετίου, Πατησίων, Αχαρνών, Πλατείας Βικτωρίας, πλατείας Αγ. Παντελεήμονα να μετατρέπεται ένα ιστορικό αρχιτεκτόνημα σε κατάλυμα - με άγνωστη εξέλιξη- ακριβώς απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Η ανεπάρκεια και η έλλειψη ουσιαστικής στρατηγικής για τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης της κυβέρνησης Παπανδρέου –ενάμιση πλέον χρόνο μετά την ανάληψη της εξουσίας, απεδείχθη!».

1 σχόλιο:

Theoprovlitos είπε...

Κάποια ύποπτα κέντρα, άλλοτε επισήμως και άλλοτε υπό του καμουφλαζ του blogger σας επιτίθενται. Γιατι;

http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3732

http://roides.wordpress.com/2011/01/31/31jan11/

Τυχαίο; Δεν νομιζω...

ΥΓ. Χαιρετισμους, είχαμε συνεργασθει καποτε επί Εβερτ και Τριτση στο Δημο (εγώ ως γραφίστας) για το στησιμο του 984