25 Ιαν 2011

Ώστε χρειάζεται φράχτης και στο λιμάνι του Πειραιά;

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ώστε χρειάζεται φράχτης και στο λιμάνι του Πειραιά;

Άφωνη και εξοργισμένη η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί τα αποτελέσματα αφενός της παραλυσίας της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα των λαθρομεταναστών και αφετέρου την προσπάθεια επιβολής ακραίων καταστάσεων από μειοψηφίες.

Η κατάληψη πανεπιστημιακού ιδρύματος καταστρατηγεί κάθε έννοια έννομης τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής Πολιτείας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια:
α) στη δημιουργία αντιδράσεων, που ως αποτέλεσμα θα έχουν την απομάκρυνση της Ελληνικής Κοινωνίας από τις αρχές του ανθρωπισμού
β)στην όξυνση των αντιθέσεων και στη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής που συμπεριλαμβάνει και τους νόμιμους μετανάστες που εργάζονται, δημιουργούν και προσφέρουν στη χώρα .

Η απαράδεκτη ολιγωρία και αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η μεγαλύτερη διάψευση της επικοινωνιακής «επιτυχίας» της κατασκευής του φράκτη στον Έβρο, όταν φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται φράκτης στο... λιμάνι του Πειραιά και στην... πλατεία Συντάγματος!

Ο υπερυπουργός κος Ραγκούσης εισπράττει τώρα, εις βάρος του ελληνικού λαού φυσικά, την εσπευσμένη και αβασάνιστη ψήφιση του μεταναστευτικού νόμου που - όπως είχε προειδοποιήσει η ΝΔ - θα αποτελέσει κίνητρο ανεξέλεγκτων εισροών και παράλογων απαιτήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: