5 Σεπ 2007

Kαμένη μου πατρίδα!

5 σχόλια:

Θυμήσου πως με λένε… είπε...

Κρίμα. Τώρα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Ειδικοί υπάρχουν. Τους συμβουλευόμαστε και το ρίχνουμε στη δουλειά.

giannis είπε...

fotini - diavasa tin dilosi sou sta Nea - exis apolito dikio - exis diavasi to nomosxedio tou Souflia gia to xorotaxiko tourismou? tha vreis ton ithiko aftourgo

The Torch είπε...

Και "Καημένη μου πατρίδα" να έβαζες τίτλο μέσα θα ήσουνα Φωτεινή.
Και μίας και για τις πυρκαγιές ο λόγος, και μιάς και η ερώτηση "γιατί" εξακολουθεί να μην έχει βρει απάντηση, και μίας και σε 50 λεπτά από τη στιγμή που σου γράφω αυτό το σχόλιο θα λήξει ο χρόνος της ψηφοφορίας που έχεις βάλει στο blog σου για το "ποιός φταίει;" να σου πω ότι δεν ψήφισα, διότι δεν είχε μία τέταρτη απάντηση που χρειαζόμουν: "Όλα τα παραπάνω".
Με διαφορετική βαρύτητα το καθένα σίγουρα, αλλά όλα τα παραπάνω και μαζί με αυτά και μία γερή δόση ανοργανοσιάς κράτους, φορέων, θεσμών, κοινοτήτων και κατοίκων.
Αν υπήρχαν αυτά θα ψήφιζα.
Παρεμπιπτόντως (και ακολουθώντας την συμβουλή του φίλου μας του Μάνου) θα μπορούσες να περάσεις μία βόλτα από μένα, και να διαβάσεις την ιστορία που έχω πρώτη-πρώτη; Φιλιά!

ΥΓ: Οι πατερίτσες δεν σου πάνε. Τέλειωνε με το πόδι σου, διότι δεν θα αντέξω να σε δώ με αυτές στην ορκομοσία.

Κατερίνα Καδέμογλου είπε...

Είδα το βίντεο σας, κα. Πιπηλή και πραγματικά δεν έχω να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από "Θεέ μου, τι καταστροφή...". Ό,τι και αν βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία, σημασία έχει να βρεθούν οι υπαίτιοι και να "πέσουν κεφάλια" για την καταστρεπτική αμέλεια τοπικών και κρατικών λειτουργών.
Προσεύχομαι για τις ψυχές που φύγανε και για αυτούς που πρέπει να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή.
"Άνω σχώμεν τας καρδίας..." με μια μικρή ελπίδα για το αύριο.

katerina.kademoglou@gmail.com

Aggelos Spyrou είπε...

Ασχολίαστο...