20 Ιαν 2014

Τα έκανε μαντάρα ο ΣΥΡΙΖΑ με την αθεΐα του Τσίπρα

Σας παραθέτω σύντομο απόσπασμα από τη συνέντευξή μου στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό στο ρ/σ ΒήμαFM 99,5.  Δεν έβαλαν, όμως, στην περίληψη αυτό που είπα για το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αμανατίδη και το «προκλητικό» για δάσκαλο - συνδικαλιστή – αριστερό πόθεν έσχες του. Με τις δηλώσεις του για την αθεΐα του Τσίπρα κατάφερε να ξαναφέρει στην επιφάνεια το αρνητικό σχολιασμό από Βουλευτές όλων των κομμάτων για τα 520.010€ σε καταθέσεις και επενδυτικό κεφάλαιο.  Άρα, και σε αυτό… μαντάρα τα έκανε!

Φ. Πιπιλή: «Τα έκανε μαντάρα ο ΣΥΡΙΖΑ με την αθεΐα του Τσίπρα»

«Θα βρει τοίχο αν επιμείνει σε εκβιαστικές εκλογές»

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου η  βουλευτής της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τις δηλώσεις Αμανατίδη για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Αλ. Τσίπρα και το αίτημά του για εκλογές. 


Για τις δηλώσεις Αμανατίδη και την αντιπαράθεση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ για τη θρησκεία και τις απόψεις Τσίπρα
«Τι πουλάς μαγκιά για το τι πιστεύει ο αρχηγός σου; Άρα, κάπου στοχεύεις. Όποιος, όμως, παίζει για να πουλήσει μαγκιά, είναι λογικό να δημιουργήσει και συνταγματικά θέματα, διότι ο κ. Αμανατίδης δεν είπε στο κάτω-κάτω της γραφής για τον εαυτό του. Μίλησε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι θεσμικός παράγων στο ίδιο το Σύνταγμα που αναγνωρίζει την Ορθοδοξία. Τα έκανε μαντάρα, με απλά λόγια.»
Για τη φράση που αποδίδεται στον κ. Σαμαρά περί «χειροβομβίδων»
«Χειροβομβίδα…; Η επιχειρηματολογία μου είναι πύραυλος, σημαίνει αυτό.»
Για την απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ περί εκλογών
«Ο κ. Τσίπρας ζητάει επιμόνως εκλογές. Απειλεί, εκβιάζει, δικαίωμά του στο κάτω-κάτω της γραφής. Κοιτάει, όμως, αυτό που τον συμφέρει μόνο στις δημοσκοπήσεις. Ότι είναι 0,8% μπροστά σε μία δημοσκόπηση ή ισοπαλία σε κάποια άλλη. Τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν θέλουν εκλογές, δεν την υπολογίζει; Κοιτάει μόνο ό,τι τον συμφέρει; Γι’ αυτό θα βρει τοίχο αν επιμείνει σε εκβιαστικές εκλογές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: