13 Μαΐ 2008

Ποιά ακρίβεια! Ποιά έλλειψη βενζίνης! Εμείς έχουμε γεννητούρια!


Σας ανακοινώνω με χαρά ότι γίναμε – εμείς που αγαπάμε τα ζώα όσο και τους ανθρώπους- γιαγιάδες και παππούδες από την Αλέκα, η οποία γέννησε δίδυμα! Η Αλέκα είναι πέντε ετών και 92 κιλά, είναι αρκούδα, ζεί στην Πίνδο και είναι ραδιοσημανθείσα. Στην περίπτωση της δεν υπάρχουν αντιδράσεις για παρακολούθηση από κάμερες των προσωπικών της δεδομένων, και όλα αυτά χάρις στις προσπάθειες της ΜΚΟ – της γνωστής αρκουδολόγου - «Καλλιστώ». Μπείτε στη διεύθυνση www.callisto.gr, για να μάθετε λεπτομέρειες για τα σημαντικά αυτά γεννητούρια!

12 σχόλια:

Περιπετών είπε...

Αγαπητή Φωτεινή, με αφορμή το σχόλιό σου σχετικώς με την παύση της συνεργασίας της ΕΡΤ με τον Κούλογλου και την κριτική που ασκείς στην διοίκηση της ΕΡΤ, αλλά και με βάση την στάση σου σε πολλά θέματα όπως την έχω δει και εκλάβει τα τελευταία χρόνια σου απευθύνω την εξής ερώτηση:

Εάν δεν είσαι πολύ καλή ηθοποιός και δεν ψεύδεσαι ασυστόλως (που δεν το πιστεύω), ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΔ;;;;;;;; Τα μόνα που μπορώ να εφεύρω ως εξηγήσεις είναι είτε ότι σε εκβιάζουν, είτε ότι παθαίνεις αναλαμπές και λες την αλήθεια που και που αλλά μετά πας πάλι πίσω στο καβούκι και την σκέπη ενός διεφθαρμένο, αυταρχικού και διαπλεκόμενου χώρου. Με λυπεί αφάνταστα.

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης είπε...

κα Πιπιλή

δε βρίσκω email σας, οπότε, καλύτερα κιόλας, σας το λέω εδώ:

Μπράβο για τη στάση σας στο θέμα Κούλογλου - ΕΡΤ

είμαι φίλος του ΠΑΣΟΚ (δαγκωτό θα έλεγα), αλλά χαίρομαι που αποδεικνύετε ότι ωραίοι τύποι (και πολιτικοί) υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις

καλή δουλειά, παρότι δε σας ψήφισα, με αντιπροσωπεύσατε άριστα

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης

http://mayblow.wordpress.com

polivios zois είπε...

Φωτεινη εισαι πολυ γνησια!

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Προς Περιπετων:
Καλέ, τόσα λίγα προσάπτετε στη Νέα Δημοκρατία?
Έχει εκατοντάδες λέξεις η Ελληνική γλώσσα, ώστε να συμπληρωθεί ο κύκλος της εμπάθειας εις βάρος του χώρου στον οποίο ανήκω.
Εάν δεν έχετε Λεξικό Μπαμπινιώτη να σας στείλω εγώ μερικές λέξεις!
Ελπίζω να τα ξαναπούμε!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την "αντρίκεια" στάση σας στο θέμα Κούλογλου.Για τη Νέα Δημοκρατία δεν θα πώ ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε το λεξικό Μπαμπινιώτη αρκεί. Για μένα έφτανε η ρήση του Ευάγγελου Γιαννόπουλου -που σας θαύμαζε- πρόκειται για "ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ". Στό http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για τη στάση σας.
ΜΠΡΑΒΟ
Αργύρης Σιδέρης
Γραμματέας ΟΚΕ Κοινωνικής Προστασίας ΛΑ.Ο.Σ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Συγχαρητήρια για την οικολογική σας ευαισθησία. Να μας ζήσουν τα Αρκουδάκια. Αυτό που με πληγώνει όμως είναι ότι αρκετά νεογέννητα.... ανθρωπάκια δεν θα τύχουν της ανάλογης προστασίας, εξ αιτίας της ανάλγητης πολιτικής των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. Σε ότι αφορά το περιβάλλον, ΕΝΑΣ που ύψωσε φωνή και έκανε πρωτοποριακές προτάσεις απο τη Ν.Δ. ήταν ο Βουλευτής κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο οποίος τούς ΕΦΤΥΣΕ κυριολεκτικά, δεν "κατέβηκε" στις εκλογές και έτσι η χώρα μας και η Ν.Δ. ΕΧΑΣΑΝ τον αξιολογότερο αγωνιστή με τις απίστευτες οικολογικές ευαισθησίες.
Πικρά λόγια καλή μου ΚΥΡΙΑ !! αλλά... είναι η πραγματικότητα. Χαίρομαι που μέσα στα πολιτικά έλη, φυτρώνουν άνθη σαν και σας. Νομίζω ότι και τα άνθη μπορούν να γίνουν ΠΕΤΡΕΣ !! αν χρειασθεί, για να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της Βουλής μας και ν` ανοίξουν κανένα.... ξεροκέφαλο!! Η θεία φύση τα προβλέπει ΟΛΑ.
Αργύρης Σιδέρης
Γραμματέας Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Βάρης
Γραμματέας ΟΚΕ Κοινωνικής Προστασίας ΛΑ.Ο.Σ

ss sk είπε...

Χαίρομαι πραγματικά για τα διδυμάκια αν και είμαι ελαφρώς ανήσυχος για το μέλλον τους (δεν το κρύβω, είμαι πεσιμιστής). Ευελπιστώ όμως κα. Πιπιλή αυτή η ευαισθησία σας να συνάδει και με τη στάση σας απέναντι στην περίφημη αναθεώρηση του άρθρου 24 - δεν μπορεί τόσες οργανώσεις επιστημονικές και οικολογικές να κάνουν λάθος ή να ''συνωμοτούν'';

Χαίρομαι επίσης και για τη δυνατότητα επικοινωνίας με μία από τις λίγες δημοσιογράφους που εξακολουθώ να εκτιμώ (τρεις είστε, η μία μάλιστα κάθεται σε κάποιο άλλο έδρανο της Βουλής, μάλλον απομακρυσμένο). Δυστυχώς όμως θα επανέρχομαι συχνά (ελπίζω) για να σας ''ελέγχω'' - τυγχάνει βλέπετε οι αποφάσεις που παίρνετε να επηρεάζουν τη ζωή μου.

Ελπίζω να μην ενοχλεί που βάζω το ''δημοσιογράφος'' σε προτεραιότητα έναντι του ''βουλευτής''.

Ενδιαφέρον θα είχαν και κάποιες απαντήσεις/θέσεις (δικές σας όμως όχι αλογοσκουφικές) για το τρέχον θέμα του ΟΤΕ. Φαντάζομαι θα κληθείτε να ψηφίσετε. Τη νοιώθετε κι εσείς αυτήν την ικανοποίηση; Γιατί εγώ ψάχνομαι αλλά...δεν.

Με χαρακτηρισμούς εγώ δε θα ασχοληθώ καθότι...περί ορέξεως. Το ''εμπάθεια'' λίγο με ενόχλησε - ο όρος σήμερα κουβαλά αρνητικό πρόσημο εκτός αν χρησιμοποιήθηκε με την αρχαία την ένδυση. Αν και όντως άκομψο το έτερο σχόλιο.

Συγχαρητήρια και για τη στάση στο θέμα της απομάκρυνσης του κου. Κούλογλου. Ενστάσεις και αντιρρήσεις απέναντι στο πρόσωπο του δημοσιογράφου πολλές αλλά όχι να ανεχτούμε (πάλι) την κρίση του ανταγωνιστικούλη προέδρου (γιατί θα μας πιάσει...κρίση!). Αφήστε που έχω αρχίσει να ανησυχώ και για την τύχη της τρίτης δημοσιογράφου - εκφράζει και αυτή τελευταία ''ενοχλητικές'' απόψεις.

Α, αν και αργοπορημένα, ''Σιδερένια''.

Περιπετών είπε...

Αυτό που με απογοητεύει περισσότερο απ'όλα σ'αυτήν την κοινωνία είναι οι άνθρωποι που έχουν αντίληψη, έχουν αίσθηση της πραγματικότητας κι ευαισθησίες αλλά "κάποια αόρατη δύναμη" τους σπρώχνει στην συνενοχή και στο τέλμα.

Επειδή πιστεύω ότι έχεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά μου φαντάζει αδιανόητο το να ψηφίζεις υπέρ νόμων όπως για την εκχώρηση εκτάσεων εθνικών δρυμών και δασών σε ιδιώτες, για την εγκατάσταση νέων μονάδων καύσης λιγνίτη στην χώρα μας, για το το νέο "τσιμέντο-να-γίνουν-όλα" χωροταξικό, για το ξεπούλημα λιμανιών, οργανισμών και γενικώς ό,τι πωλείται κτλ κτλ. Αν κοιμάσαι καλά με την συνείδησή σου, τότε υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Αν όχι, τότε υπάρχει ακόμη ελπίδα.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Προς: Περιπετών

Επειδή τα κάνατε ολίγον αχταρμά, δηλαδή τσιμεντοποίηση και ιδιωτικοποίηση στα λιμάνια, κ.λ.π., θα σας πω ότι ο κάθε πολίτης έχει τις απόψεις του, άρα και κάθε Βουλευτής, με μία βασική προϋπόθεση ˙ και ο πολίτης αλλά και ο Βουλευτής πριν εξαίρουν την άποψη τους, θα πρέπει να γνωρίζουν το θέμα σε βάθος. Αλλά και να μην είναι κολλημένοι σε ιδεοληψίες ενός παρελθόντος, που δυστυχώς απέτυχε.
Στα λιμάνια που λέτε εσείς να εξακολουθήσουν να είναι κρατικά , δεν διοικούσε «το δημόσιο συμφέρον» αλλά οι καρεκλοκένταυροι κυβερνητικοί ανώτεροι υπάλληλοι, το μπαχτσίσι, η διαφθορά, η συναλλαγή, οι κοπάνες, οι λούφες, οι διορισμοί των συγγενών και ημετέρων των συνδικαλιστών και πολιτικών, όλες δηλαδή οι παθογένειες της ανεξέλεγκτης κρατικής νοοτροπίας, που ευτυχώς καταλαμβάνει ακόμα όλο και μικρότερη μερίδα των πολιτών.
Αυτές οι νοοτροπίες «Κάτω τα χέρια από τα λιμάνια, Κάτω τα χέρια από τον ΟΤΕ», οδήγησαν την Ελλάδα σε κατήφορο. Όποιος γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα καλά, ξέρει ότι η ανάπτυξη, βασίζεται κυρίως στον ιδιωτικό τομέα, που δεν λουφάρει. Κάτω τα κλειστά επαγγέλματα, κάτω οι συνδικαλιστές καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του εαυτού τους, ζήτω η κριτική σκέψη και αυτοί που παραδέχονται αλήθειες.
Όσο για το τσιμέντωμα της Ελλάδας είμαστε υπεύθυνοι όλοι και να μη πουλάνε ορισμένοι προοδευτισμό και αριστεροσύνη, γιατί και οι αριστεροί χτίζουν αυθαίρετα, γιατί και οι αριστεροί είναι φοροφυγάδες και εισφοροφυγάδες.
Με εκτίμηση
Φωτεινή Πιπιλή

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Προς: argyrisideris

Για τον κύριο Κατσίγιαννη έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα.

Περιπετών είπε...

Μου φαίνεται πως ο αχταρμάς ζει και βασιλεύει κάπου αλλού. Το τι δηλώνει ο καθείς (αριστερός, δεξιός ή τρελός) δεν με ενδιαφέρει. Δεν μίλησα εγώ για αριστερά και δεξιά, αλλά είναι πασιφανής η μειονεξία που νοιώθουν κάποιοι έναντι στην "αριστερή" ιδεολογία.

Αν λέει μια βουλευτής ότι "όλοι" έχουμε ευθύνες για την τσιμεντοποίηση της Ελλάδος (και την έλλειψη πολιτικής για την προστασία των δασών, την ακρίβεια, τα καρτέλ κτλ κτλ) ε τότε κάπου υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Όχι κυρία Πιπιλή, δεν έχουμε όλοι ευθύνες για την κατάντια αυτή. Όσο κι αν θέλετε να κάνετε τους πάντες συνυπεύθυνους εσείς που υποτίθεται ότι έχετε επωμιστεί την ευθύνη διακυβέρνησης αυτής της έρημης χώρας έχετε πολύ περισσότερες ευθύνες.

Όσον αφορά τα λιμάνια και τον ΟΤΕ και κάθε δημόσιο οργανισμό, εσείς πάλι είστε που διορίζετε τους καρεκλοκένταυρους για ρουσφέτια και έλεγχο. Με το να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και να λέμε "είναι διεφθαρμένος ο οργανισμός, ας τον πουλήσουμε σε ιδιώτες" πάλι ομολογείτε την ανικανότητα του ελληνικού κράτους να θέσει κανόνες και να διαχειριστεί την χώρα. Και η DT άραγε, είναι διεφθαρμένη και προβληματική επειδή είναι υπό κρατικό έλεγχο άραγε; Και μη μου πείτε "εδώ είναι Ελλάδα" διότι τότε να το κάψουμε το ρημάδι και να δώσουμε τον πλήρη έλεγχο απευθείας στην κυρία Μέρκελ να μην κουράζεστε κι εσείς.

Τέλος, ο ΟΤΕ παρά τα άσχημά του και τα στραβά του έδωσε επέρσυ στο ελληνικό δημόσιο 300 εκατομμύρια € κέρδος (από το 1 σχεδόν δις € συνολικού κέρδους). Αυτά τα χρήματα πήγαν στους έλληνες πολίτες. Από εφέτος θα πηγαίνουν όπου επιθυμεί ο Γερμανός διοικητής του ΟΤΕ. Συγχαρητήρια...

stra είπε...

ETSI POU TA EIDA STIN PLAGIA TROMAKSA.LEW K GW STI NEDA EXOUN KAI ARKOUDES!!!!!!!DN KSANAPAW EKEI,K NTHA ME FANE K DN THA TO MATHEI K KANEIS.........