11 Φεβ 2018

Η απάντησή μου στον Ευ. Αντώναρο.

Η απάντησή μου στον Ευ. Αντώναρο.
Όποιος δεν βαριέται, ας τη διαβάσει. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
Χωρίς να προβώ σε κανενός είδους χαρακτηρισμό για τον Αντώναρο -άλλωστε,με κάλυψε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη-θέλησα,αντί άλλης απαντήσεως να του υπενθυμίσω ,πώς ,και επί δικής του παντοδυναμίας σκοτεινά όργανα ,για κομματικούς λόγους,διαπόμπευαν και εξευτέλιζαν τους,τότε και δικούς "του" ανθρώπους.Επί Κώστα Καραμανλή.
Του τρίβω λοιπόν στα μούτρα,τη δική μου περιπέτεια ,όταν η παντοδύναμη ,τότε,Ελευθεροτυπία και άλλα Βαξεβανόπληκτα σάιτ,ραδιόφωνα ,f.b blog με κρέμασαν ,κυριολεκτικά στα μανταλάκια της δημοσιογραφικής και αριστερο-πασοκαριακής κακοήθειας.
Ηταν παραμονές των εκλογών του Οκτωβρίου του 2009 ,όταν τοπικός αναταποκριτής της "Ε" -στον Πύργο τής Ηλείας- αποφάσισε ,με τη συνέργεια τοπικών της πασοκικής νομενκλατούρας να πλήξει τη Ν.Δ ,μέσω εμού που ήμουν βουλευτής - και υποψήφια- .
Η δική μου ,δημόσια και για μεγάλο χρονικό διάστημα διαπόμπευση δεν είχε να κάνει με λαδώματα η άλλα,αλλά με το άθλιο κατασκεύασμα πώς,εγώ,μιά γαλάζια βουλευτής είχα ένα πολύ μεγάλο σπίτι,παντελώς αυθαίρετο,στον τόπο της καταγωγής του πατέρα μου.
Το σύστημα,επειδή προκυρήχθηκαν ξαφνικά εκλογές,δέν είχε το χρόνο να στήσει καλύτερο "σενάριο" κι έτσι ανέλαβε το δημοσιογραφικό "πιστόλι" να ρίξει τη λάσπη.Ο ίδιος ο τοπικός ανταποκριτής,έκανε επώνυμη καταγγελία στην Πολεοδομία Πύργου-μετα φωτογραφίας - λέγοντας πώς "κάποιοι κάτοικοι ,κάποιου διπλανού στο κτήμα Πιπιλή ,χωριού" του είπαν πώς η Πιπιλή έχει εκεί κτίσει αυθαίρετο.
Σημειωτέον, το περί ου ο λόγος "αυθαίρετο" οίκημα είναι του 1864! και μάλιστα,,με αίτηση δική μας,ανακηρύχθηκε το 2001 από το ΥΠΕΧΩΔΕ,παραδοσιακό-διατηρητέο ,σύμφωνα με την έκθεση της αρμόδια πολυπρόσωπης επιτροπής που έφθασε επιτόπου. Η ίδια επιτροπή,είχε δώσει και όλες τις σχετικές άδειες για την πλήρη αποκατάστασή του,ενώ ο Πρόεδρος αυτής της επιτροπής είναι το ίδιο πρόσωπο που μετείχε,εν συνεχεία ,στο στήσιμο της πλεκτάνης εις βάρος μου.
Ήταν τόση η βιασύνη τους,το μένος τους ώστε να πληγεί η αξιοπιστία και της Ν.Δ και του Καραμανλή,προεκλογικά,ώστε έστειλαν ,παρά το γεγονός ότι είχαν όλες τις άδειες του ακινήτου ,στα συρτάρια τους από το 2001,ειδικό κλιμάκιο -μαϊμού,όπως αποδείχθηκε αργότερα- για επιτόπια έρευνα,η οποία κατέληξε,πως ναι
, υπήρχαν δύο κτίσματα αυθαίρετα.
Και πράττοντας το ...καθήκον τους,το έδωσαν απ ευθείας στην Ελευθεροτυπία,με όλα τα στοιχεία,όλης της οικογένειάς μου,φόρα παρτίδα.και να ολοσέλιδο,τρανταχτό δημοσίευμα,όπου έκπληκτη διάβασα εκεί,πώς όχι μόνον είχα αυθαίρετα,αλλά πώς έριξαν κι ένα πρόστιμο 8.625 ευρώ"Με τις υγείες μας"όπως είπε και η αδελφή μου.
Ρόμπα η δικιά σας,Πανελληνίως.
Η υπόθεση,ως ήταν φυσικό,ήρθε αμελλητί στη Βουλή, ώστε να αρθεί η ασυλία μου για να δικαστώ,στο Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας(κούκλα πόλη,είναι η αλήθεια)
Κι ενώ η αρμόδια επιτροπή της Βουλής,εισηγήθηκε να μην αρθεί η ασυλία μου,γιατί από τον φάκελο έκανε μπάμ πως επρόκειτο περί πολιτικής δίωξης στο πρόσωπό, μου,εγώ σηκώθηκα στην ολομέλεια της Βουλής κι αφού -σε ωριαία ομιλία μου από το βήμα- τους έκανα ,όλους επωνύμως τους υπεύθυνους ,ρόμπα,απαίτησα να αρθεί η ασυλία μου ,ώστε να δικαστώ ,να και να μην μείνει η παραμικρή σκιά- αλλά και για να μην αφήσω την αδελφή μου-συγκατηγορούμενη- να κάτσει στο σκαμνί,μόνη ,χωρίς να είναι καν η ίδια "γαλάζια "βουλευτής.
Αθώες οι αδελφές ,αλλά δεν το άφησα έτσι.Το τράβηξα ως το τέλος.
Μου πήρε 5 χρόνια με ψυχικό και οικονομικό κόστος.Εξάντλησα τα διοικητικά μέτρα και δικαιώθηκα.Προχώρησα σε αγωγή ,όπου απαιτώ οικονομική αποζημίωση Ηταν να συζητηθεί η αγωγή πρίν μερικούς μήνες και οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναβολή.αλλά που θα πάει...
Καταλήγω.Δεν μ ενδιαφέρει να διαβάσει την απάντησή
μου ο Ευ. Αντώναρος. Μ ενδιαφέρει να τη διαβάσατε εσείς και μέσα από τις γραμμές ,να διαβάσατε την αμέριστη στήριξή μου σε όλους όσοι,αδίκως, διαπομπεύτηκαν και καταδικάστηκαν αμέσως,,απ τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους και τους προστάτες τους ,μόνον και μόνον για να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεν υπάρχουν σχόλια: