9 Ιαν 2015

Το κατάφερα κι αυτό!!!



Το κατάφερα κι αυτό!!!



Μετακόμισε ο Συνήγορος του Πολίτη. Γλυτώσαμε 103.090€ το μήνα. Τόσα πλήρωνε συνολικά μόνο για νοίκι ο Συνήγορος του Πολίτη το 2011.

Θυμάστε το λυσσαλέο αγώνα μου ως Βουλευτής από το 2011 για τις αλόγιστες σπατάλες Ανεξάρτητων Αρχών, ειδικά για τον Συνήγορο του Πολίτη.  Να σας θυμίσω ότι  μόνο το νοίκι σε πολυτελές, μαρμάρινο μέγαρο στο Hilton στοίχιζε 103.090€ το μήνα!

Έκανα 12 Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις έως πρότινος, απαιτώντας, μάλιστα, στην προσπάθεια μου να στηρίξω το εγκαταλελειμμένο κέντρο της Αθήνας και τα άδεια κρατικά κτίρια, να μετακομίσει κάπου στην Ομόνοια.

Το κατάφερα κι αυτό! Χι!Χι!Χι!
Από τα μέσα Δεκεμβρίου ο Συνήγορος του Πολίτη μετακόμισε στην Ομόνοια, ενώ από το 2012 και μετά πιέστηκε από μένα και το Υπουργείο Οικονομικών και μείωσε κάπως το αρχικό νοίκι. Δικαιώθηκα ως Βουλευτής αλλά και ως Αθηναία πολίτης.

Αν ξαναβγώ Βουλευτής, έχω και άλλα για Ανεξάρτητες Αρχές. 

Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποιες από τις Ερωτήσεις μου προς το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς και τις απαντήσεις.


23 Ιουνίου 2011
Ερώτηση & ΑΚΕ προς τον Υπουργό Οικονομικών
Απάντηση Υπουργείου Οικονομικών






5 Οκτωβρίου 2011
Ερώτηση & ΑΚΕ προς τον Υπουργό Οικονομικών



ΕΡΩΤΗΣΗ & AKE

Αθήνα, 05/10/2011
Προς  τον  Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
Θέμα: «Οικονομικό κόστος λειτουργίας συνολικά των συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών και των πάσης φύσεως νομοθετημένων Ανεξάρτητων Αρχών»

Κύριε Υπουργέ,
Σε συνέχεια της με αριθμ. πρωτ. 18604/893/29.06.11 Ερώτησης και ΑΚΕ που κατέθεσα με θέμα: «Οικονομικό κόστος λειτουργίας των συνταγματικά κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών και των πάσης φύσεως νομοθετημένων Ανεξάρτητων Αρχών» επανέρχομαι με τις κάτωθι ερωτήσεις:

Ερωτάται ο Υπουργός:
1) Ποιες είναι ακριβώς οι, πλέον της αποζημιώσεως, παροχές Προέδρων, Αντιπροέδρων και άλλων των Ανεξάρτητων Αρχών, όπως κρατικά αυτοκίνητα και κόστος λειτουργίας τους, παροχή τηλεφωνικών και άλλων ατελειών κ.α;
2) Ποιο είναι ακριβώς το συνολικό κόστος κάθε μίας Ανεξάρτητης Αρχής; Ενοίκια και τρόπος επιλογής των ακινήτων που ενοικιάζονται, κοινόχρηστα, τηλέφωνα, αμοιβές προσωπικού, γραφική ύλη κτλ.
Παρακαλώ να προσκομίσετε όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τα παραπάνω.



Φωτεινή Πιπιλή

Απάντηση Υπουργού Οικονομικών 


24 Νοεμβρίου 2011
Ερώτηση & ΑΚΕ προς τον Υπουργό Οικονομικών


Απάντηση Υπουργείου
23 Ιανουαρίου 2012 
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών


 Non Paper
 18 Φεβρουαρίου 2013 
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: