28 Ιαν 2015

Φωτεινή Πιπιλή, εκπρόσωπος του εαυτού της και των 22.000 Αθηναίων που την ψήφισαν



 Φίλες και φίλοι από σήμερα επανέρχομαι στις δημόσιες τοποθετήσεις μου ως Φωτεινή Πιπιλή, εκπρόσωπος του εαυτού μου και των περίπου 22.000 Αθηναίων που με τίμησαν, ψηφίζοντάς με όπως απέδειξε η καταμέτρηση, μονοκούκι! Έτσι θα συνεχίσω να είμαι και να τα λέω. 

Πρώτες δηλώσεις μου στον Άρη Πορτοσάλτε το πρωί στο Σκάι: «Πρόκειται για μια κυβέρνηση του πίσω ολοταχώς! Μία κυβέρνηση αχταρμάς που αποτελείται από: Το Σύριζα του 4%, Παλαιοπασόκους, ψεκασμένους, εθνικιστές, υπερφιλόδοξους του συστήματος, αντισημίτες (ακροδεξιοί δηλαδή) κρατιστές, γόνοι, ανδρόγυνα, λαϊκιστές, θρήσκοι και άθεοι και παρολίγον και ομοφοβικοί τύπου Νικολόπουλου».

Γι’ αυτό που έρχεται με Βουλή με Πρόεδρο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσα: "Είναι δεδομένη η εξαγγελία του Σύριζα ότι θα φύγουν τα αντιδιαδηλωτικά κάγκελα από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Απλώς θα μεταφερθούν εντός της αίθουσας της Ολομέλειας γιατί θα χρειαστούν! Διότι η μέλλουσα Πρόεδρος της Βουλής είναι το παγκόσμιο φαινόμενο Βουλευτή που είχε παραβιάσει όσο κανείς τον κανονισμό της Βουλής».

Με δυο λόγια άρχισα τις τρελλίτσες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: