10 Νοε 2014

Απόπειρα τρομοκράτησης και φίμωσης Βουλευτή από το Π.Π.Σ. της ΕΣΗΕΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2014

Θέμα: «Απόπειρα τρομοκράτησης και φίμωσης Βουλευτή από το Π.Π.Σ. της ΕΣΗΕΑ»

Σκληρή  απάντηση της  Φωτεινής Πιπιλή  στο   Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ   το οποίο  προχώρησε -αυτεπάγγελτα-  σε πειθαρχική δίωξη της, για δηλώσεις της ως…Βουλευτής !

Τέλη Μαρτίου 2014 προκύπτει εις βάρος  μέλους  της ΕΣΗΕΑ  θέμα με μεγάλη δημοσιότητα. Ερωτώμενη η Φ.Πιπιλή από τηλεοπτικό κανάλι ως Βουλευτής έδωσε  πολιτική διάσταση στο θέμα που, στην ουσία , αφορούσε σε  ανώτερη κρατική λειτουργό, -διορισμένη από τη Βουλή  -άρα κατά το 1/300 από την ίδια .

Στις 4-7-2014 το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ  κάλεσε –μαζί με άλλους Βουλευτές δημοσιογράφους- σε πειθαρχικό έλεγχο τη Φ.Π αναφορικά με έγκλιση που κατέθεσε το μέλος της ΕΣΗΕΑ Λίνα Αλεξίου. Η Βουλευτής απάντησε ότι η βουλευτική δραστηριότητα προστατεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα, άρα  το συνδικαλιστικό Σωματείο είναι αναρμόδιο!

29-7-14: το Π.Π.Σ απαλλάσσει  τη Φ.Π  γιατί οι δηλώσεις της  «εντάσσονται στο πλαίσιο του πολιτικού λόγου ως Βουλευτή».

31 Οκτωβρίου 2014:  Το Π.Π.Σ επανέρχεται και «διατάζει δίκην εισαγγελέως» τη Φωτεινή Πιπιλή να «παρουσιάστει» εντός δέκα ημερών, διότι ασκήθηκε εις βάρος της «αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη» για το ίδιο θέμα !

Το πρωί η Βουλευτής  κατέθεσε σκληρή απάντηση στο Π.Π.Σ, στην οποία  αποκρούει κάθε σχέση της με την ΕΣΗΕΑ, με δεδομένο ότι η ιδία ,από τον Ιούνιο του 2013, με πρωτοκολλημένη επιστολή καταπέλτη, είχε   ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, θεωρώντας ότι το Σωματείο με τις τακτικές του, τότε  Προέδρου και Δ.Σ «πόρω απέχει από το πάλαι ποτέ πνευματικό Σωματείο στο οποίο είχε την τιμή από πολύ νέα να είναι τακτικό μέλος».

Η Βουλευτής ήδη, φέρνει το θέμα της συνεχούς προσπάθειας «τρομοκράτησης και παρέμβασης στο έργο του Βουλευτή», στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.


Όλη η υπόθεση: 

4 Ιουλίου 2104: Κλήση Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ
 
 
 
 
 
8 Ιουλίου 2014: Η απάντηση της Βουλευτου

Αρ.πρωτ. 1669-08.07.2014

Προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών ΗΕΑ

Κοινοποίηση
-Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη
-Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων
Πρόεδρους Κοινοβουλευτικών Ομάδων Βουλής των Ελλήνων:
-Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντ. Σαμαρά
-Κ.Ο. Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, κ. Αλ. Τσίπρα
-Κ.Ο. Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, κ. Ευ. Βενιζέλο
-Κ.Ο. Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Π. Καμμένο
-Κ.Ο. Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φ. Κουβέλη
-Κ.Ο. Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, κα Αλ. Παπαρήγα
-Κ.Ο. Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, κ. Π. Μουτσινά

8 Ιουλίου 2014

Κυρίες και Κύριοι,                                                            

Κατά παράβασιν του Νόμου 2472/6, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν3471/6, αλλά και πάσης αρχής δεοντολογίας, αυθαιρέτως και παρανόμως, δηλαδή, επιτρέψατε  σε «κάποια» κυρία από τα γραφεία να καλέσει στο βουλευτικό μου γραφείο, Παρασκευή  4 Ιουλίου 2014, το μεσημέρι και να ενημερώσει «κάποια» κυρία που έτυχε να σηκώσει το τηλέφωνο και να της πει, έτσι απλά, πως «η κυρία Πιπιλή, πρέπει να έρθει την Τρίτη 8 Ιουλίου- σε δυο ημέρες δηλαδή γιατί μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο- ώστε να  δώσει εξηγήσεις για μια καταγγελία που έκανε εναντίον της «κάποια» κυρία Αλεξίου.
Και μόνον για αυτή την κατάφωρη παραβίαση των Νόμων αλλά και της δεοντολογίας ελέγχεσθε!

Απαίτησα μέσω τρίτου προσώπου, γιατί απουσίαζα εκτός  Αθηνών, να πράξετε το  προβλεπόμενο αυτονόητο και να στείλετε ό,τι έχετε στη θυρίδα μου στη Βουλή των Ελλήνων. Το παρέλαβα τη Δευτέρα  7 Ιουλίου.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ, πως ένα κάποτε αξιοσέβαστο Σωματείο με πνευματική διάσταση -κάποτε- θα επέτρεπε σε μέλη εκλεγμένου Συμβουλίου απαρτιζόμενου από δημοσιογράφους -αποκλειστικά- δηλαδή διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης, κριτές και ελεγκτές  των πολιτικών προσώπων, της Διοίκησης κ.λ.π. να δείχνουν τέτοια άγνοια Νόμων και Κανονισμών και εμμέσως  ασέβεια στο Σύνταγμα της Ελλάδος  το οποίο και καθορίζει τα περί Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των Βουλευτών. Εκτός και εάν θεωρείται από την πλευρά ορισμένων ότι ο εκφοβισμός των Βουλευτών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και η φίμωση μέσω της απειλής «διοικητικών ή άλλων κυρώσεων» της ελευθερίας της  γνώμης τους για πράξεις που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα  είναι  πολιτικά  ωφέλιμος.

Ως εκ τούτου δεν δέχομαι ως σύννομες τις έως τούδε πράξεις σας και δεν έχω λόγο να προσθέσω κάτι άλλο.

Σας παραπέμπω με την ευκαιρία στο Σύνταγμα της Ελλάδος
*στο Άρθρο 59 §1
*στο Άρθρο 61 §1 και 2
*Στο Άρθρο 101 §2 και 3

Αλλά και στον Κανονισμό της Βουλής , μοναδικό ελεγκτικό όργανο του Βουλευτή 
*Άρθρο 14 εδ. δ και ε
*Άρθρο 75 §2
*Άρθρο 138Α

Στο Νόμο 3051/2002
*άρθρο 2 §1
*άρθρο 3 §3

Σας ευχαριστώ δε πολύ για την υπενθύμιση να πράξω τα δέοντα, ως οφείλω -ως  μέλος της Βουλής των Ελλήνων, η οποία διορίζει -μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων-, ελέγχει και αποπέμπει τα μέλη των Ανεξαρτήτων Αρχών. Μου είχε διαφύγει λόγω φόρτου εργασίας.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.Φωτεινή Πιπιλή

29 Ιουλίου 2014: Διαβίβαση Πρακτικού 50ης Συνεδρίασης 


31 Οκτωβρίου 2014: Αυταπάγγελτη πειθαρχική δίωξη απο Π.Π.Σ. 10 Νοεμβρίου 2014: Η επιστολή της Βουλευτού προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 1780/10.11.14Προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ
Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2014

Θέμα: «Απόπειρα τρομοκράτησης και φίμωσης Βουλευτή από το Π.Π.Σ. της ΕΣΗΕΑ»
Απάντηση της Φ.Π. στην «αυτεπάγγελτη» πειθαρχική δίωξη της, από παντελώς αναρμόδιο όργανο!

Κυρίες και Κύριοι,

Αποκρούω με κατηγορηματικό τρόπο οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο απόσπασμα του Πρακτικού 52ας συνεδρίασης του Π.Π.Σ. της ΕΣΗΕΑ της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 2014 διότι παρανόμως και κατ’ εξακολούθησιν επιμένετε να με ενοχλείτε παρά το δεδομένο ότι δεν έχω καμμία επαγγελματική σχέση με το Σωματείο που εκπροσωπείτε και από την αρχή σας ξεκαθαρίζω ότι αντιλαμβάνομαι  σαφώς  την  προσπάθεια για  τρομοκράτηση και φίμωση Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αποφασίσατε  αυθαιρέτως,  παρανόμως και καταπατώντας  όχι μόνον το Σύνταγμα της Ελλάδος, τον κανονισμό της Βουλής αλλά και το …ίδιο το Καταστατικό της Ε.Σ.Η.Ε.Α -1979- να ασκήσετε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη εναντίον της «συν.Φ.Π.».
 
Είναι η δεύτερη φορά, μόλις σε 4 μήνες που με ενοχλείτε για ανύπαρκτο θέμα. Στις 4 Ιουλίου με καλέσατε να καταθέσω τις απόψεις μου, σχετικά με έγκλιση που κατέθεσε μία κυρία δημοσιογράφος, επειδή όταν προέκυψε εις βάρος της θέμα με μεγάλη δημοσιότητα, ερωτώμενη ως Βουλευτής, καυτηρίασα τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείτο από το σύνολο σχεδόν των Μ.Μ.Ε  αλλά και του πολιτικού κόσμου, κρίνοντας την ειδική περίπτωση μιας ανώτερης κρατικής λειτουργού, η οποία εκ της θέσεώς της, είναι ελεγκτής και επιβάλει μεγάλα χρηματικά πρόστιμα- άρα δεν νοείται να είναι ελεγχόμενη. Μάλιστα  στη  θέση αυτή διορίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων όπως ορίζει το Σύνταγμα –άρα είμαι η  μία από τους 300 που τη διορίσαμε και ως εκ τούτου ελέγχουμε στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου οτιδήποτε προκύπτει  με πρόσωπα αναλόγων θέσεων.

Σας εξήγησα γιατί δεν δέχτηκα να προσέλθω σε Συνδικαλιστικό Όργανο αφού η ιδιότητά μου είναι άλλη, ανεξάρτητη από το επάγγελμά μου.

Στις 29 Ιουλίου, με ενημερώσατε εσείς, επισήμως ότι τα καταγγελλόμενα  από την κυρία συνάδελφό σας, για μένα, «εντάσσονται στο πλαίσιο του πολιτικού λόγου ως Βουλευτή», άρα δεν προχωρήσατε στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης. Γενικώς σας εξήγησα ότι όλη αυτή η υπόθεση  ήταν έξω από τις νόμιμες διαδικασίες και δεν τη δεχόμουν.
Ώσπου, αίφνης «ξαναχτυπήσατε»! Και με «διατάζετε» δίκην Εισαγγελέων άλλων εποχών  να « παρουσιαστώ» εντός…μόλις δέκα ημερών από τη λήψη της παρούσης – βέβαια δεν εξηγήσατε αν συμπεριλαμβάνονται αργίες και σαββατοκύριακα- δηλώνοντας 3…μάρτυρες! Αλλά αυτή τη φορά με άλλο σκεπτικό, το οποίο κι αν είναι παράνομο και αντικαταστατικό.


Η Φ.Π  λοιπόν:

Α) είναι Βουλευτής  και ο εργασιακός της χώρος είναι αποκλειστικά η Βουλή, η αίθουσα των Κοινοβουλευτικών Συντακτών  και συνάδελφοί της είναι οι Βουλευτές, οι Κοινοβουλευτικοί αρχηγοί κ.α.

Β)δεν ασκεί την δημοσιογραφία

Γ)εάν είχατε διαβάσει το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, δεν θα είχατε επιμείνει σε   προκλητικές διώξεις   με πεισματική εμμονή, στο πρόσωπό μου με δεδομένο ότι στο άρθρο     παρ. 10  ΟΡΙΖΕΤΑΙ  ότι ο βουλευτής-όπως και άλλοι αιρετοί- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ, άρα  οποιαδήποτε κριτική ή έλεγχο σε δημόσια πρόσωπα  ασκεί,  εκπορεύεται από το  Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής  και ουδείς μπορεί  να  ασκήσει δίωξη.

Ως εκ τούτου  και μόνον, είσαστε ανακόλουθοι στον ίδιο σας τον εαυτό, ως μέλη του Π.Π.Σ διότι, επικαλείσθε  το αρ 7 παρ1 εδ α’ πού  ορίζει ότι τα μέλη της ΕΣΗΕΑ οφείλουν: «Να  ΑΣΚΟΥΝ τη δημοσιογραφία ευσυνείδητα» -την οποία όμως, απαγορεύεται οι βουλευτές, κ.α. να την ασκούν-!

Επικαλείστε – αν είναι δυνατόν – το άρθρο7 παρ.1 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΑ που ορίζει ότι τα μέλη της οφείλουν: «Να ασκούν τη δημοσιογραφία ευσυνείδητα και με καλή πίστη, να τηρούν την επαγγελματική αλληλεγγύη!!! και το άρθρο 6 παρ.α’ του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, που ορίζει ότι ο δημοσιογράφος οφείλει: «Να σέβεται την προσωπικότητα των συναδέλφων του. Να μην εκτοξεύει εναντίον τους ασύστατες κατηγορίες δημόσια και στους χώρους εργασίας»!

Επειδή η παρούσα επιστολή είναι δημόσια, καταλήγω: Είναι πρωτοφανές στον κόσμο να απειλούνται με διώξεις από εκπροσώπους του κατεξοχήν ελεύθερου επαγγέλματος για τους οποίους προέχει και πρέπει να προέχει η ελευθερία έκφρασης γνώμης, πολίτες και, δη, βουλευτές.
Είναι πρωτοφανές και προκλητικό να έχετε ακόμα στο Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ καταστατικές εντολές  όπως π.χ. να τηρούν οι δημοσιογράφοι την επαγγελματική αλληλεγγύη!

Δηλαδή με προκλητικό τρόπο λέτε στην κοινωνία ότι, οτιδήποτε κάνει ένας δημοσιογράφος, π.χ. παρανομίες, λόγω αλληλεγγύης, οι συνάδελφοι του πρέπει να τον  καλύπτουν και να σιωπούν ,να τα κουκουλώνουν με δυό λόγια, ενώ σε καθημερινή βάση οι δημοσιογράφοι, δικαίως, αλλά συχνά αδίκως και κακόβουλα, διαπομπεύουν, λοιδορούν, συκοφαντούν πολιτικούς  ή πολίτες, χωρίς από την πλευρά σας ως οφείλατε να λαμβάνετε σκληρές αποφάσεις.


Δ)Και το κερασάκι στην τούρτα σας. Ασκείτε –με απόφασή σας- αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη  σε  μία δημοσιογράφο –ιδιότητα πού δεν  μπορεί  κανείς να μου αφαιρέσει-, η οποία  έχει ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ  από την ΕΣΗΕΑ –με δημόσια αλλά και πρωτοκολλημένη Επιστολή μου προς το Δ.Σ στις 20 Ιουνίου του 2013 (με αρ.πρωτ. 2298-20.06.2013)!!!

Άρα επιμένετε να θέλετε για λόγους πού εσείς γνωρίζετε,  να βάζετε στόχο πολιτικό πρόσωπο  πού καμμία σχέση δεν έχει -με επιλογή του-με κάθε είδους Όργανο της ΕΣΗΕΑ  αν και  γνωρίζετε ότι  είσαστε παντελώς αναρμόδιοι .

Μάλιστα η δημόσια επιστολή αυτοδιαγραφής μου όχι μόνον έτυχε πολύ μεγάλης δημοσιότητας αλλά  και   περιείχε πολύ σκληρή κριτική σε πρόσωπα και τακτικές  πού απαξιώνουν την ιστορία ενός πάλαι ποτέ λαμπρού   πνευματικού  Σωματείου .

Σας απαγορεύω εφεξής να με ενοχλείτε με οποιονδήποτε τρόπο διότι θα υποστείτε τις προσήκουσες νομικές συνέπειες.
Φ.Π. 
1.       
Υ.Γ Όσο για τη χρήση των αρχικών  του ονόματος μου, ακολουθώ τις δικές σας πρακτικές όπου αναφέρετε με αρχικά   μόνον την καταγγέλλουσα. Με την ευκαιρία συγγνώμη δεν μου ζητήσατε ποτέ  για την  κατάφωρη από την πλευρά σας παραβίαση του Νόμου 2472\97 περί προσωπικών δεδομένων με τη συμπεριφορά της γραμματέως του Οργάνου σας, γεγονός που στηλίτευσα στην  απάντηση μου της 8ης Ιουλίου και εξακολουθούν να ισχύουν οι επιφυλάξεις  μου  περί παντός δικαιώματός μου.

20 Ιουνίου 2013: Η επιστολή αυτοδιαγραφής της Φ.Πιπιλή από την ΕΣΗΕΑ προς τον - τότε - Πρόεδρο της Ένωσης

Αρ.Πρωτ. 2298 – 20/06/2013
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ
Αθήνα, 19/06/2013
Κύριε Πρόεδρε,
Από καιρό ήθελα να γράψω τις θέσεις μου για την πορεία της ΕΣΗΕΑ, το αποφάσισα με τις πρόσφατες εξελίξεις αλλά επειδή σεβάστηκα τις εκλογές της Ένωσης και για να αποκλείσω τυχόν παρεξηγήσεις περίμενα να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Φωτεινή Πιπιλή
Δημοσιογράφος

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ
Αθήνα, 17/06/2013
Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή, σας δηλώνω ότι σας διαγράφω οριστικά από την επαγγελματική μου ιδιότητα και ως μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Ως εκ τούτου, μου επιστρέφω την ταυτότητα με αριθμό μητρώου 1191 ώστε να την τοποθετήσω σε πλαίσιο ως ενθύμιο της λαμπρής εποχής που είχα την τιμή να με δεχτεί η ΕΣΗΕΑ ως τακτικό μέλος. Ήταν η εποχή που οι  τότε νεαροί δημοσιογράφοι ελπίζαμε πως θα τα καταφέρναμε να γίνουμε μέλη στην ιστορική Ένωση Συντακτών που δημιουργήθηκε για  να προασπίσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της δημόσιας γραφής και του λόγου.
Για μένα είναι όνειδος και προσβολή της μνήμης αλλά και της παρουσίας εν ζωή ακόμη κορυφαίων δημοσιογράφων της Αριστεράς η κατ’ εξακολούθησιν φασίζουσα πρακτική σας που οδηγεί στην φίμωση και την απαξίωση κάθε έννοιας που εμπεριέχει η Δημοκρατία. Είχα την τιμή να διδαχθώ ιστορία και ήθος από τον Λεωνίδα Κύρκο, τον Σοφιανό Χρυσοστομίδη, τον Λευτέρη Μαυροειδή και τον αξιοσέβαστο Πρόεδρό μας μια περίοδο Νίκο Κιάο. Είναι αδιέξοδη και καταστροφική για το ιστορικό σωματείο η πολιτική σας με συνεχείς   επιλεκτικές πρακτικές των διαγραφών ή των απειλών για διαγραφές και με την συνεχιζόμενη εύκολη πρακτική των απεργιών, ειδικά όταν συμβαίνουν κορυφαία γεγονότα και δεν υπάρχει το αυτονόητον της Δημοκρατίας, το αγαθό της Ενημέρωσης. Ούτε μια φορά δεν ετυχε να ακούσω  πώς η ΕΣΗΕΑ  κάλεσε δημοσιογράφο μέλος της να απολογηθεί όταν αποδεδειγμένα ή εξυπηρετεί σκοτεινά συστήματα ή αποκρύπτει με ιδιοτέλεια από κορυφαία γεγονότα την αλήθεια (λίστα Λαγκάρντ) ή όταν αποδεικνύεται ότι έχει βαναύσως και δολίως   κατηγορήσει και κατασυκοφαντήσει δημόσια πρόσωπα χωρίς να φέρνει στη δημοσιότητα ακριβή στοιχεία.
Κάντε και άλλες απεργίες εσείς.  Φιμώστε τους αντιπάλους σας και θα το καταφέρετε ,πιστέψτε με, να κλείσουν και άλλες εκδοτικές, ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις που γονατίζουν από την κρίση αλλά δεν πληρώνουν μαύρα , καταλαβαίνετε τι εννοώ   κύριε Τρίμη. Η ενημέρωση  επέκεινα να γίνεται πλέρια δημοκρατικά μέσω της Αυγής, του Κόκκινου, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ του υπόδικου Φωτόπουλου, της εφημερίδας των συνδικαλιστών του Μετρό κ.α. συναφών Σωματείων.
Ακούστε κύριε Τρίμη, καθώς και οι συνταξιούχοι καρεκλοκένταυροι συνδικαλιστές που σας ακολουθούν, οι πέντε από ενδεκαμελές ΔΣ  (παγκόσμια πρωτοτυπία να ψηφίζουν και να ψηφίζονται χωρίς ποσόστωση τόσοι πολλοί συνταξιούχοι, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους δήθεν εκφράζουν τις αγωνίες 30άρηδων και 40άρηδων ενεργών ή ανέργων του κλάδου) η λογοκρισία σας και η σκοταδιστική σας προσπάθεια για φίμωση της αντίθετης γνώμης  δεν είναι λύση. Εδώ δεν φοβόμαστε τους Χρυσαυγίτες. Προσωπικά και πολύ νέα στην ηλικία δεν φοβήθηκα παντοδύναμα αφεντικά και δύο φορές προσέφυγα εναντίον τους στα Δικαστήρια, όπου και δικαιώθηκα με τη συνδρομή και της Νομικής υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ. Μάλιστα η δικαίωσή μου και στις δύο περιπτώσεις αποτέλεσαν νομολογία για τον κλάδο, αλλά εσείς δεν ασχολείστε με τα δικαιώματα των δημοσιογράφων. Δεν μου λέτε κύριε Τρίμη που καλείτε σε απεργία κάθε τρεις και λίγο, εσείς προσωπικά ως εργαζόμενος και συνδικαλιστής την ιδιοκτησία που άφησε εκατοντάδες δημοσιογράφους στο δρόμο την πήγατε στα δικαστήρια διεκδικώντας τα χρήματα μέσω του Υπουργείου Οικονομικών και των εισαγγελικών αρχών που εξετάζουν τη λίστα με 54.000 καταθέτες στο εξωτερικό;
Καταλήγω, κύριε Τρίμη, ότι όσο διάστημα είστε εσείς ο εκφραστής της ΕΣΗΕΑ και επιμένετε στις ίδιες πρακτικές, αυτοδιαγράφομαι!
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.
ΥΓ. Και επειδή εσείς τολμάτε να καυτηριάζετε τα προνόμια του Πολιτικού και Πολιτειακού συστήματος, δώστε την οδό Βουκουρεστίου στο Λαό να παρκάρει.
 Εννοείται ότι οποιαδήποτε οικονομική μου υποχρέωση προς την Ένωση παραμένει εν ισχύ. 
Φωτεινή Πιπιλή
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: