18 Σεπ 2013

Πως οι ναζίστριες - φασίστριες μανάδες 'γιναν χαροκαμένες

Τα πρώτα θύματα του Ναζισμού ήταν τα λευκά, ροδαλά αγόρια τους. Μου ζητήθηκαν δηλώσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο - ΑΠΕ για τη στυγερή δολοφονία στην Αμφιάλη. Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί να καταδικάσεις την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αλλά πρέπει να αφυπνίσεις, παραθέτοντας ιστορικά γεγονότα, τους πολίτες που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ναζί.
Ανέβασαν τις δηλώσεις μου πολλά sites και blogs, σας μεταφέρω από το enikos.gr:

Πιπιλή:Εγκληματική ένοπλη οργάνωση η Χ.Α.

Πρώτη καταχώρηση: 18/09/2013 - 15:57
Τελευταία δημοσίευση: 15:57Πολιτική
Πιπιλή:Εγκληματική ένοπλη οργάνωση η Χ.Α.
Πιπιλή:Εγκληματική ένοπλη οργάνωση η Χ.Α.

"H χρυσαυγίτικη λογική «άμα λάχει σκοτώνουμε γιατί είμαστε Ελληναράδες γνήσιοι», θα αντιμετωπιστεί άμεσα με την απάντηση της ευνομούμενης πολιτείας, που είναι μία και μόνη: Επειδή πρόκειται σαφώς για εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα θα υποστεί τις συνέπειες, βαριές ποινές και φυλακή" τονίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

Σε ερώτηση αν τίθεται ζήτημα να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή η κ. Πιπιλή σημειώνει: "Αυτό είναι ένα θέμα που θέλει ψύχραιμη συζήτηση και διάλογο και δεν είναι της παρούσης επειδή υπάρχουν διαφορετικές απόψεις από εκλεκτούς επιστήμονες. Θέλω να πω όμως μια κουβέντα σε όλους αυτούς που από την απελπισία, την ανεργία, από όλα τα δεινά που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης να σκεφτούν ότι πρώτον: αν θέλεις να τιμωρήσεις μια κυβέρνηση ή κάποια κόμματα, υπάρχουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα πολιτικά κόμματα, τα οποία μπορούν και να τα ψηφίσουν. Εκτός και αν δεν έχουν καταλάβει οι ψηφοφόροι που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι είναι με τη Χρυσή Αυγή - έτσι εύκολα και επιπόλαια από τσαντήλα και μόνο, ότι τα πρώτα θύματά του Χίτλερ ήταν τα ξανθωπά παιδάκια και οι νεαροί της λεγόμενης Αρίας φυλής, που ευαγγελίζονταν. Γιατί αυτοί σφαγιάστηκαν στα μέτωπα του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και οι δικές τους μανούλες, οι φασίστριες και ναζίστριες, γίνανε χαροκαμένες".
 "Δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι Έλληνες που πιστεύουν ότι οι Χρυσαυγίτες απλώς θα σπάσουν τους πολιτικούς στο ξύλο, δεν έχουν καταλάβει ότι θα σφαχτούμε όλοι μαζί", πρόσθεσε.

Παράλλα η κυρία Πιπιλή έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφερόμενη σε ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ και Χρυσής Αυγής : "Ο καθένας μπορεί να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά αν πρόκειται για σοβαρούς δημοσιογράφους, που δεν πρόκειται, αν δεν είναι δηλαδή λαϊκιστές και νυχτόβιοι, πρέπει να ξέρουν ένα πράγμα: η συνεργασία ΝΔ και Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι το δικό τους δημοσιογραφικό όραμα, αλλά η ΝΔ έχει βουλευτές, έχει ψηφοφόρους, που δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να υιοθετήσουν τέτοιου είδους σενάρια".

Για όσους θέλουν επ'ακριβώς τις δηλώσεις μου σας παραθέτω την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης:




-                      Πως σχολιάζετε κ. Πιπιλή την επίθεση απ’ ότι φαίνεται μέλους της Χρυσής Αυγής που είχε στόχο τον θάνατο ενός συμπολίτη μας;

Φ.Π.: H χρυσαυγίτικη λογική «άμα λάχει σκοτώνουμε γιατί είμαστε Ελληναράδες γνήσιοι», θα αντιμετωπιστεί άμεσα με την απάντηση της ευνομούμενης πολιτείας, που είναι μία και μόνη: Επειδή πρόκειται σαφώς για εγκληματική ένοπλη οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα θα υποστεί τις συνέπειες, βαριές ποινές και φυλακή

- Κ. Πιπιλή τίθεται θέμα να τεθεί εκτός νόμου, εκτός νομιμότητας το κόμμα της Χρυσής Αυγής;
Φ.Π.: Αυτό είναι ένα θέμα που θέλει ψύχραιμη συζήτηση, κατάληξη και διάλογο και δεν είναι της παρούσης επειδή υπάρχουν διαφορετικές από εκλεκτούς επιστήμονες στάσεις και απόψεις, επί του θέματος. Θέλω να πω όμως μια κουβέντα σε όλους αυτούς που από την απελπισία, την ανεργία, από όλα τα δεινά που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία λόγω της οικονομικής κρίσης. Να σκεφτούν ότι, πρώτον, αν θέλεις να τιμωρήσεις μια κυβέρνηση ή κάποια κόμματα, υπάρχουν – ευτυχώς -  στο ελληνικό πολιτικό σύστημα πολιτικά κόμματα, τα οποία μπορούν και να τα ψηφίσουν. Εκτός και αν δεν έχουν καταλάβει οι ψηφοφόροι που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις Χρυσή Αυγή - έτσι εύκολα και επιπόλαια από τσαντήλα και μόνο, ότι τα πρώτα θύματά του Χίτλερ ήταν τα ξανθωπά παιδάκια και οι νεαροί της λεγόμενης Αρίας φυλής, που ευαγγελίζονταν. Γιατί αυτοί σφαγιάστηκαν στα μέτωπα του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου και οι δικές τους μανούλες, οι φασίστριες και ναζίστριες, γίνανε χαροκαμένες.
-Κ. Πιπιλή πως σχολιάζετε κάποιες δηλώσεις που είδαμε το τελευταίο διάστημα σχολιαστών, δημοσιογράφων και αναλυτών για ενδεχόμενο κοινής σύμπραξης Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής;
Ο καθένας μπορεί να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι απαράδεκτο εάν πρόκειται περί σοβαρών δημοσιογράφων, που δεν πρόκειται - αν δεν είναι δηλαδή λαϊκιστές και νυχτόβιοι -  θα πρέπει να ξέρουν ένα πράγμα: η συνεργασία Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι το δικό τους δημοσιογραφικό όραμα, αλλά – ξέρετε κάτι -  η Νέα Δημοκρατία έχει βουλευτές, έχει ψηφοφόρους, έχει πολίτες που δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να υιοθετήσουν τέτοιου είδους σενάρια. 
-Κυρία Πιπιλή σας ευχαριστούμε πολύ…
Εγώ πάντως αυτό που είπα για τους ψηφοφόρους, αυτό έχει σημασία. Δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι Έλληνες. Νομίζουν  ότι οι Χρυσαυγίτες απλώς θα πλακώσουν τους πολιτικούς στο ξύλο και θα πάρουν εκδίκηση, δεν έχουν καταλάβει ότι θα σφαχτούμε όλοι μαζί.
 



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ κα ΠΙΠΙΛΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΟΡΙΔΗ.