19 Σεπ 2013

Σκληρή και απόλυτη η Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιόφωνο του Alpha 9.98



Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Σκληρή και απόλυτη η Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιόφωνο του Alpha 9.98»

Στη συνέντευξη της στους Δ.Βερύκιο – Δ. Σταυρόπουλο  η Βουλευτής Α’ Αθηνών είπε μεταξύ άλλων:

Να λοιπόν πού οι Ναζί δεν σκοτώνουν μόνον  μετανάστες!
… «Ξέρετε πολύ καλά ότι είχα το σθένος να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου εναντίον αυτής της ένοπλης εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται Χρυσή Αυγή από τότε που κάποιοι την «ντάντευαν», όταν πλάκωναν και σκότωναν Πακιστανούς και Ινδούς  φωνάζοντας  ότι: «Παιδιά, σε λίγο η ναζιστική νοοτροπία και η πρακτική αυτής της εγκληματικής οργάνωσης θα αρχίσει να σκοτώνει και λευκούς». Έγινα στόχος ύβρεων, προπηλακισμών και  άλλων από τη Χρυσή Αυγή που δεν τα έχω δημοσιοποιήσει».

Ε, όχι και αντισυστημικοί οι Χρυσαυγίτες Βουλευτές!
… «Αυτοί οι κύριοι, οι δολοφόνοι και οι προστάτες νυχτερινών κέντρων, δολοφόνων κτλ - όπως τους έχω χαρακτηρίσει ως εξ επαγγέλματος ορισμένων - θέλουν να παραστήσουν  και πείθουν, δυστυχώς,  ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ότι είναι αντισυστημικοί. Είναι αυτοί που στο ίδιο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας της Βουλής έρχονται δίπλα στους υπόλοιπους και παίρνουν ακριβώς την ίδια αποζημίωση. Έχουν βουλευτικά αυτοκίνητα, έχουν 20 αστυνομικούς οι Βουλευτές της Χ.Α. - μιλάω με δημοσιογραφικά ντοκουμέντα. Έχουν οικογενειοκρατία «Νικολάου και Έλενας  Μιχαλολιάκου». Προσέξτε τι σας λέω, οικογενειοκρατία που καταγγέλλουν την  οικογενειοκρατία χωρίς να έχουν και τα προσόντα προσώπων της οικογενειοκρατίας. Έχουν διορίσει κολλητούς τους στη Βουλή. Είναι οι ίδιοι μέσα στο σύστημα που δήθεν κατακρίνουν. Άρα, είναι οι τελευταίοι που μπορούν να ομιλούν για πολιτικό ήθος!»

Να σταματήσουμε να «νταντεύουμε» τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
… «Και, επίσης, κάποια στιγμή με αφορμή και τα γεγονότα στο Μελιγαλά, στο Πέραμα και στο Κερατσίνι πρέπει να σταματήσουμε να «νταντεύουμε» τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής Αυτό το πανηγυράκι  και μάλιστα από ανθρώπους που εννοείται ότι είναι και της αστικής τάξης και έχουν και μία παιδεία και μόρφωση ότι θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για να εκδικηθώ το πολιτικό σύστημα που οι ίδιοι εξέθρεψαν – οι ψηφοφόροι και, δη, οι νοήμονες – πρέπει να τελειώνει. Θα πω μόνο μια κουβέντα για αυτούς που από την οργή τους, την απελπισία τους, την ανεργία τους λένε «Χρυσή Αυγή» να σκεφτούν ένα πράγμα τα πρώτα θύματα του ναζισμού στο Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τα ξανθωπά, ροδαλά, λευκά παιδιά των ναζιστριών μανάδων, των μανάδων που πίστεψαν στο Χίτλερ. Αυτά σφαγιάστηκαν για το ναζισμό στα μέτωπα του πολέμου. «Χτυπάμε Πακιστανό; Θα χτυπήσουμε και τον γιό σου κυρία μου», το έχετε αντιληφθεί;»

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: