8 Απρ 2010

Αυτή είναι η δουλειά του Βουλευτή!

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πραγματικά προσφέρω ως Βουλευτής στην καθημερινότητα του πολίτη. ο λόγος; Ένα καπάκι του δρόμου στη γωνία των οδών Β.Κωνσταντίνου και Β।Γεωργίου που τοποθετήθηκε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και κρύβει τα καλώδια από τις κάμερες ασφαλέιας που είχαν εγκατασταθεί στο σημείο και έχει κάνει "κρόσια" τα νεύρα των περίοικων. Πριν λοιπόν βγει κανένας Αθηναίος και αρχίσει να πυροβολεί το καπάκι με καλάσνικοφ, οι "τρελλοί" Αθηναίοι απευθύνθηκαν στην ακόμα πιο "τρελλή" Πιπιλή για να δοθεί επιτέλους μια λύση। Μόνο που δεν ξέρετε ότι είχα κάνει παλαιότερα επιτόπιο ρεπορτάζ για το θέμα και τώρα είμαι πάλι εδώ να το αναδείξω και να λυθεί!
Συμπέρασμα? Όποιοι έχετε προβλήματα που άλλοι Βουλευτές δεν ασχολούνται ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ!

Λεπτομέρειες για το καπάκι και την ηχορρύπανση που προκαλεί στην επιστολή μου προς το Α।Τ Παγκρατίου।

Αθήνα 8/4/2010

Προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω γίνει δέκτης παραπόνων από κατοίκους της περιοχής Παγκρατίου, απολύτως δικαιολογημένων ομολογώ μετά από επιτόπιο ρεπορτάζ που έκανα η ίδια, σχετικά με ένα μεταλλικό καπάκι που έχει τοποθετηθεί από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 στη συμβολή των οδών Β.Κωνσταντίνου και Β.Γεωργίου κατά την περίοδο που στο σημείο εγκαταστάθηκαν οι κάμερες ασφαλείας στο εν λόγω σημείο.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι είτε λόγω πιθανής κακοτεχνίας είτε λόγω φθοράς από την πάροδο του χρόνου το καπάκι έχει λασκάρει και και τα διερχόμενα αυτοκίνητα – πόσο μάλλον τα λεωφορεία – από αυτούς τους πολυσύχναστους δρόμους δημιουργούν μια απίστευτη ηχορρύπανση, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έχουν χάσει τον ύπνο τους και υπάλληλοι των γραφείων της περιοχής να μην μπορούν να εργαστούν.

Παρακαλώ ώστε να επιληφθείτε για την επίλυση του προβλήματος.

Κοινοποόιηση: Α.Τ Παγκρατίου, Αστυνομικό Διευθυντή

Φωτεινή Πιπιλή


Δεν υπάρχουν σχόλια: