13 Μαΐ 2009

Ευτυχώς κάποιοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους.



Μετά την επιστολή μου για το γνωστό θέμα της κακοποίησης των σκύλων στην Ικαρία, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Βορείου Αιγαίου, κ. Δεσποτέλλης ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, σε συνεργασία με άλλους αρμόδιους φορείς, να περισυλλεχθούν τα σκυλιά και να εφαρμοστούν τα νόμιμα σε βάρος των υπευθύνων.

Εγώ πάντως θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνω. Θα επιμείνω μέχρι αυτή η ιστορία να βρει ένα αίσιο τέλος.


Σας παραθέτω την ενημερωτική επιστολή του Γεν. Αστυνομικού Δ/ντή, Βορείου Αιγαίου κ. Χρήστου Δεσποτέλλη.





48 σχόλια:

GiaNt είπε...

Κυρία Πιπιλή, κάτι άλλες ψυχές το Σάββατο δέχθηκαν επίθεση από δολοφονικές ακροδεξιές ομάδες.

Μετανάστες λέγονται, και έχουν βρει κατάλυμα στο παλιό εφετείο.
Για την επίθεση αυτή έδωσαν την συγκατάθεση τους τα ΜΑΤ που μάλιστα εφοδίασαν τους ακροδεξιούς με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Μπορείτε και μόνη σας να εξακριβώσετε αυτό που σας λέω:
http://giantakos.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html

Αφού έχετε τόσο μεγάλη ευαισθησία για τα ζώα, δεν κοιτάζετε να τιμωρηθούν οι ένοχοι που βιαιοπράγησαν εναντίον αυτών των ανθρώπων,
μιας και το κράτος σας τους φέρεται λες και είναι ζώα;

Unknown είπε...

τώρα μάλιστα...
έπεσες στη "μη-ακροδεξιά"!


στο βίντεο αυτό λέει κάτι περί βόθρου.

.
Το σχόλιο αυτό θα σβηστεί. Στοίχημα;

GiaNt είπε...

Υπάρχουν τα print screen φίλε. Μπορούμε να αποδεικνύουμε τι διαγράφουν οι αγαπημένοι μας βουλευταί :)

πετρούλα είπε...

Κυρία Πιπιλή,
πολύ ωραίες οι ευαισθησίες σας και οι προβληματισμοί σας. Χωρίς να θέλω να θίξω τις τοποθετήσεις ή τις προτιμήσεις όσο αφορά τη θεματολογία σας, ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω. Είναι αστείο να γράφετε για τα σκυλιά στην Ικαρία και να μην αναφέρετε λέξη για το κλέισιμο της Βουλής και το κυριολεκτικό κουκούλωμα τόσων σκανδάλων. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να το καταλάβω είναι οτι αισθάνεστε κι εσεις αμηχανία. Το 1/1000 από μια μίζα μπορεί να σώσει τα σκυλιά όλης της Ελλάδας.

Unknown είπε...

"κυνοβολευτικαί ευαισθησίαι".

"ο βόθρος" που λέει κι η ίδια στο βίντεο.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Προς Giant:
Πρώτον, το κράτος δεν είναι δικό μου, είναι δικό μας, μη βγάζετε την ουρά απ'έξω.Δεύτερον, είναι γνωστή η θέση μου εναντίον της βίας των τραμπούκων πάσης αποχρώσεως. Τρίτον, δεν παρακολουθείτε την δράση μου εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια για την αποδοχή των μεταναστών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα μπορεί να δεχτεί τη μισή Ασία και τη μισή Αφρική, ως λαθρομετανάστες. Οι μονόπαντες αντιλήψεις-δηλαδή όσοι προστατεύουμε τα κακοποιημένα ζώα, δεν νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους- είναι στεγνές από ευρύτητα σκέψεις.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Ξέρω ότι το Blog είναι πολύ ελεύθερο μέσο, και σε όποιον γράφει ότι του γουστάρει, όπως ο the Bloopers Team, του απαντάω ότι ο φασισμός έχει από καιρό παρεισφρήσει στο διαδίκτυο από άτομα που νομίζουν ότι είναι προοδευτικά και ο νοών νοείτω.

Unknown είπε...


Η απάντηση από συνάδελφο, κι επίσης, ο νοών νοείτω.
ναι, γνωριζόμαστε "από κοντά" (Μεσογείων κι αργότερα ΔΑΕΜ), οπότε αυτά περί "φασισμού", αλλού κ. Πιπιλή. Οχι σε αυτούς που σας ξέρουν.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Αγαπητή Πετρούλα,
Πώς βγάζετε συμπέρασμα για τις σκέψεις μου όταν δεν τις γνωρίζετε και όταν δεν τις παρακολουθείτε; Τοποθετούμαι πάντα για τα κρίσιμα θέματα και εάν εσείς νομίζετε ότι το κλείσιμο της Βουλής θα πρέπει να μας απασχολεί γύρω στους δύο με τρείς μήνες ακόμα, αυτό σημαίνει ότι έχετε πέσει σε μια παγίδα εμμονής. Οι πολιτικές πράξεις σε μια δημοκρατία κρίνονται και κατακρίνονται ανά πάσα στιγμή, και πάντα υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις. Ποτέ δεν σημαίνει ότι η άποψη η δική σας, η άποψη του άλλου ή η δική μου άποψη, πρέπει για λόγους δημοσίων σχέσεων να γίνονται από την άλλη πλευρά μονίμως αποδεκτές.
Μπείτε στο facebook να δείτε ένα σύντομο σχόλιο μου.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Δε πα να λέτε ότι θέλετε- οι φασιστικές νοοτροπίες ορισμένων, δεν με αγγίζουν,τις αγνοώ και σκασιλάρα μου μεγάλη για τις κακοήθεις φαντασιώσεις ορισμένων.

GiaNt είπε...

Πρώτον λέγοντας "το κράτος σας" εννοούσα το κράτος όλων των πολιτικάντιδων και καπιταλΗστών. Συγχωρέστε με αλλά στον τόπο αυτό νιώθω πιο ξένος από ποτέ. Νιώθω πως δε μου ανήκει τίποτα, στο παραμικρό, και πως δεν έχω ουδεμία δυνατότητα να παρέμβω στη διαμόρφωση του αν δεν έχω 5 μεγαλοδημοσιογράφους και 5 μεγαλοκαπιταλες να με σπρώξουν.

Ως αντιχουντικός έως το κόκαλο, ντρέπομαι που θα το πω, αλλά η τελευταία αμεσοδημοκρατική διαδικασία έγινε επί χούντας έστω και υπό μορφή παρωδίας.

Συνεπώς για την κατάντια του κράτους αυτού δε φέρω ουδεμία ευθύνη, διότι κανείς δε με ρώτησε για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η διαχείριση του.

Σας υπενθυμίζω Κυρία Πιπιλή πως εσείς και το κόμμα σας αποτελείτε εξουσία. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ είσαστε υπεύθυνοι για την αυθαιρεσία της υπάρχουσας φασιστικής και δολοφονικής αστυνομίας.

Πείτε μου λοιπόν, τι μπορώ να κάνω ως πολίτης, εφ' όσον το κράτος αυτό είναι και δικό μου!

Επειδή λοιπόν δε μπορώ, στο link που παρέθεσα στο προηγούμενο μου σχόλιο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αποδεικνύουν την συνεργασία κράτους-παρακράτους. Εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε μπορείτε να κινηθείτε ανάλογα. Εάν δεν κάνετε το οτιδήποτε κ. Πιπιλή, είσαστε συνένοχος τόσο εσείς όσο και το κόμμα σας.Δεύτερον: Σας ξανα-υπενθυμίζω πως εσείς και το κόμμα σας εξουσιάζεται τον τόπο αυτό.

Σας υπενθυμίζω επίσης κυρία Πιπιλή πως βία αποτελεί και η προσωπική μου οικονομική εξαθλίωση, όταν δουλεύω 12ωρο και το εισόδημα μου ανα χρόνο, δεν ξεπερνά το κόστος του ενός ρούχου σας.

Τρίτον: Δε βρίσκω κάποιο νόημα να σχολιάσω, το ότι υποστηρίζετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που εξαιτίας της εθνικότητας τους είναι λαθραίοι μου αρκεί επί του θέματος.

Καραμαν τζα Fuhrer είπε...

@3:26 μμ

Οχι, δεν θα τις μοιραστούμε τις ευθύνες κ. Πιπιλή.

Ο ισχυρισμός σας θα είχε εφαρμογή σε μια υγιή λειτουργούσα κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπου οι αντιπρόσωποι μεταφέρουν την βούληση του λαού στην βουλή.

Εσείς αντιπροσωπεύετε και μεταφέρετε την βούληση των κομμάτων, των απατεώνων και του αποκομμένου από την κοινωνία εαυτού σας, με τα όποια ενίοτε αντικρουόμενα προσωπικά σας συμφέροντα.

Ο κόσμος θεωρεί όλους του πολιτικούς ως τα κατακάθια της κοινωνία. Τους χειρότερους, ανηθικότερους, καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα παραβατικά άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Τους πλέον αναξιοπρεπείς, πλην γελοιωδώς επηρμένους.

Σκοπός αυτού το σχολίου δεν είναι να σας προσβάλλω, θα βρεθούν ψηφοφόροι σας, αλλά να σας φέρω σε επαφή με το τι πραγματικά αισθάνεται ο κόσμος για τους βουλευτές, ιδίως όταν δεν έχει την ανάγκη για "ρουσφετάκι".

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που σας ψηφίζουν, στη πραγματικότητα, σας διορίζουν για να κάνετε ρουσφέτια, αλλά εσείς, η μεγάλη πλειοψηφία του βόθρου και της ατιμωρησίας, απλώνετε και λίγο παραπάνω το χεράκι. Και η ατιμωρησία με τη διαφθορά καλά κρατεί.

ΟΧΙ λοιπόν,
δεν "είμαστε το κράτος" και δεν επηρεάζουμε τις αποφάσεις ή τις πολιτικές του.

Δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα λόγω "δημοκρατίας" που κατασκευάσατε. Δεν θα μοιραστούμε τις ευθύνες, ούτε για τις ατυχείς πολιτικές επιλογές, αλλά ούτε και για τα κακουργηματικού βαθμού αδικήματα "πολιτικού προσωπικού". Ο περιορισμός της δημοκρατίας, μας εμπνέει μίσος και αηδία.

Εμείς έχουμε ζήσει (μερικοί ζούμε ακόμα) σε πραγματικές δημοκρατίες, εσείς ακόμα προσκολλάστε στο ιδεολόγημα του δικτάτορα "πατρίς - θρησκεία - οικογένεια".

Κάτι δηλαδή, που εκτός από βαθιά αντιδημοκρατικό, είναι και εξευτελιστικά πατριδοκάπηλο.

Εύγε και για το "σκασίλα μου".
Η γνωστή αήθια του βολευτή.

ΞΑΝΑ: Ντροπή σας!

Yellow Kid είπε...

"Δε πα να λέτε ότι θέλετε- οι φασιστικές νοοτροπίες ορισμένων, δεν με αγγίζουν,τις αγνοώ και σκασιλάρα μου..."

Απλά, προσκυνώ! Μετά από ένα τέτοιο σχόλιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, δεν μου μένει παρά παραιτηθώ από blogger, να ρίξω το κομπιούτερ μου στην θάλασσα και να πάω να κλειστώ όσο ποιο βαθιά γίνεται μέσα σε μία σπηλιά!

Και πάλι εύγε!

GiaNt είπε...

Πράγματι αυτή η απάντηση μου δημιούργησε αυτήν εδώ την έμπνευση..

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Προς Giant: Με το σκίτσο σου, μου θυμίζεις την παροιμία "είπε ο γαΐδαρος τον πετεινό κεφάλα".

Φωτεινή Πιπιλή είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dr.Φλάντζας είπε...

Κυρία Πιπιλή:

Πράγματι, έναν κεφάλα πετεινόν διακρίνω κε εγώ να απαντή εις αυτό το ιστολόγιον.

Πνευματικώς, τι ηλικίαν είσασθε;
Dr.Φλάντζας

Stefanos Max είπε...

ΜΠΛΟΓΚΟΚΟΥΙΖ

Ποιος γνωστος ηθοποιος απο τη δημοφιλη σειρα του mega "Πολυκατοικια" εχει δικο του προσωπικο blog;

http://blogo-sphera.blogspot.com/2009/05/blog-post_16.html

GiaNt είπε...

Το ίδιο μπορώ να πω κι εγώ. Και χιλιάδες άλλες παροιμίες δίχως να αναφέρω επιχειρήματα...

Π.χ. μάγκεψαν τα μανταλάκια και κάνουν και μονόζυγο..

Θα γυρίσει ο τρόχος,
θα νικήσει(huh) κι ο φτωχός.

Επί της ουσίας κάποια ΜΗ αερολογική απάντηση;

-=IMAGINOS=- είπε...

Κυρία Πιπιλή μιας και σας την έπεσε όλος ο κουκουλοαναρχοναζιστοπροοδευτικός χώρος παραπάνω, να σας την πέσουμε και εμείς οι Ελληναράδες φασίστες και ρατσιστές τώρα, επίθετα και χαρακτηρισμοί για τους οποίους μάλιστα είμεθα και πολύ υπερήφανοι διότι ο ρατσισμός και ο φασισμός πλέον σήμερα, αποτελεί το μόνο μέσο αυτοάμυνας έτσι όπως τα κατάφερε ο κύριος Κωστάκης σας τον οποίον και τον είχαμε ψηφίσει μάλιστα το 2004 (ωιμέ) αλλά από τον πρώτο μήνα τον πήραμε πρέφα και ρίξαμε και πολύ μεγάλη μαύρη πέτρα πίσω μας στο "μαντρί"...

Δε θα ασχοληθώ καθόλου με τα επιμέρους της συζητήσεως σας με τους παραπάνω κουκουλοναζιστές και αναρχοδημοκράτες της πορδής, για τους Blooμπηδες και τον μπούλη Giant βασικά ομιλώ, αλλά θα παραμείνω σε εσάς αγαπητή κυρία Πιπιλή μιας και διάβασα κάτι περί λαθρομεταναστών, θα σας παρακαλούσα προτού λοιπόν να γράφετε ότι επί δεκαπέντε χρόνια παλεύετε για την αποδοχή των μεταναστών και προτού να παλεύετε γιαυτούς, να μένετε και μαζί τους πχ στον Άγιο Παντελεήμονα, ειδάλλως να μη παλεύετε καθόλου γιατί εμείς που μένουμε μαζί τους την παλεύουμε πολύ σας πληροφορώ για να μένουμε μαζί τους. Βασικά παλεύουμε να φύγουν χωρίς να τους ρωτήσουμε γιατί ήλθαν χωρίς να μας ρωτήσουν και να μας ρωτήσετε όλοι εσείς που μένετε στα χλιδάτα προάστια και από εκεί κάνετε πολιτική και ανοίγετε πόρτες άλλων. Καλό θα είναι λοιπόν για να ξέρουμε και εμείς οι γκετοποιημένοι εξ αιτίας σας και χωρίς να μας ρωτήσετε, να ρωτήσετε επίσης εκ μέρους μας τον κύριον Πάκη Παυλόπουλο που ευχαριστεί μάλιστα τους λαθραίους που επιλέγουν τη χώρα μας λες και η χώρα μας είναι καμία ανώνυμος εταιρεία πρόεδρος της οποίας είναι ο Πάκης και οι λαθρομετανάστες είναι οι καλοί πελάτες της εταιρείας και τον απερίγραπτο δήμαρχο του Κολωνακίου και πάντως όχι της Αθήνας, Ν. Κακλαμάνη, πόσους ακόμα λαθραίους χωράνε οι δικές μας γειτονιές γκέτος, 3, 13, 63, 163, 1163 εκατομμύρια, ή πόσα ακόμα τέλος πάντων, όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουμε πότε θα εξεγερθούμε εμείς αυτή τη φορά με κουκούλες και…. τάνκς αντί για μολότοφ γιατί κάνουν καλύτερη δουλειά τα τάνκς...

Να είστε καλά και με το καλό σας περιμένουμε να γίνουμε και γείτονες στα γκέτος που μας δημιουργήσατε για να ζούμε χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε. Και τότε να δούμε για πόσα ακόμα χρόνια θα παλεύετε για την αποδοχή των λαθρομεταναστών... Και στην τελική εάν τόσο πολύ θέλετε να παλεύετε και αφού τους πολύ τους θέλετε στην πατρίδα μας, να τους παίρνετε και στο σπίτι σας κιόλας, αγαπητή κυρία Πιπιλή, αυτό είναι μαγκιά, δεν είναι μαγκιά να μου τους φοράτε εμένα με το ζόρι και χωρίς να με ρωτήσετε πρώτα και να το παίζετε μετά και δημοκράτισσα με αγώνες….

ΥΓ.1 Όσο για κάτι εγκεφαλικά και διανοητικά νεκρούς και ανάπηρους, τύπου Blooμπηδες, που κακώς τους αφήνετε να γράφουν στο blog σας μιας και εκείνοι δεν αφήνουν κανέναν με διαφορετικές απόψεις να γράφουν στο δικό τους και όσον αφορά επίσης κάτι αναρχομπούληδες τύπου Giant που ανταπεξέρχονται στο διάλογο βρίζοντας τις μανάδες των άλλων (και γαμώ τις μαγκιές δηλαδή λες και εμείς δεν μπορούμε να βρίσουμε και χειρότερα πίσω από τα μόνιτορς,) χωρίς φυσικά αυτές να φταίνε σε τίποτα, δείτε εδώ: www.blogger.com/comment.g?blogID=1512071465890446008&postID=7374699497841178092
να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου που αυτοξεβρακώνονται με τις συμπεριφορές τους και να τους πω επίσης ότι οι "διακοπές" θα ξαναέλθουν σύντομα, είναι θέμα χρόνου γιατί έτσι τα καταφέρατε και εσείς το ζητήσατε.

Μετά τιμής

Ο ρατσιστής και φασίστας και μαγκιά μου,

-=IMAGINOS=-

ΥΓ.2 Αλήθεια κυρία Πιπιλή, πόσοι αστυνομικοί σας φυλάνε; Τον Πάκη; Τον Κωστάκη; Να σας πω μόνο ότι εγώ στη γειτονιά μου έχω να δω αστυνομικό από το 2004.... τουλάχιστον...

-=IMAGINOS=- είπε...

προσθέστε και το 8092 στο παραπάνω λίνκ (γιατί δεν εμφανίστηκε ολόκληρο) που σας έδωσα για να δείτε το ποιόν αυτών με τους οποίους διαλέγεστε...

Yellow Kid είπε...

Ιματζινος, το να δέρνεις ανθρώπους που ούτε τους ξέρεις ούτε σου κάνανε τίποτα θεωρείται μαγκιά;

Α, και σε ευχαριστούμε για το λίνκ.

Yellow Kid είπε...

...και άν ο όρος "μπούλης" είναι κοροϊδευτικός για τον Giant, τι έχεις να πείς Ιμάτζινάκο για τον αρχηγό σας που έχει περάσει την διακοσάρα;

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

Yellow πρώτα πρώτα δεν έχω δείρει κανέναν και εάν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο να μας τις υποδείξεις.

Δεύτερον θα μπορούσα και εγώ να λέω παπαριές του τύπου "δέρνεις κόσμο" αφού οι ομοϊδεάτες σου και δέρνουν κόσμο και σπάνε και καίνε και καταστρέφουν και ληστεύουν (εσύ ο ίδιος έγραψες για τα κατορθώματα τους στο Αριστέλειο Θεσσαλονίκης όταν 15 ομοϊδεάτες σου έδειραν και λήστεψαν φοιτητές του ΛΑΟΣ). Αλλά δε θα πέσω στο επίπεδο σου.

Τρίτον δε θα μεταφέρω την κουβέντα μας στο παρόν blog. Αν έχεις κάτι να μου πεις έλα στο δικό μου blog. Και μάλιστα πολύ θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο διαγράψατε το διάλογο που είχα με τον antidrasi kai sex.

Και τέταρτον και σημαντικότερο, μαθήματα από αναρχοναζίδες δεν δέχομαι γιατί απλά δε σας παίρνει εκτός αν θέλετε να σας ξεβρακώνω συνεχώς και συνεπώς σας αρέσει το ξεβράκωμα.

שָׁלוֹם

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινος, δεν σου έσβησα κανένα σχόλιο. Τα λέμε στο μπλόγκ σου λοιπόν.

-=IMAGINOS=- είπε...

Yellow καλά θα κάνεις να ρωτήσεις τον φίλο σου antidrasi kai sex που είχαμε από κοινού κουβέντα για να δεις εάν σβήστηκαν ή όχι οι διάλογοι μας. Εμείς τα "είχαμε βρει" αλλά προφανώς αυτό δεν άρεσε σε εσάς τους υπόλοιπους. Αλλού λοιπόν τα κοκοκόψαρα.

GiaNt είπε...

Ρε συ Yellow, με τον λάσπουρα γιατί ασχολείσαι; Δεν γνωρίζεις το επίπεδο συζήτησης που μπορεί να κάνει;

Εριστικός μέχρι αηδίας για να αντιδράσης και να σε πει φασίστα.

Λασπολόγος μέχρι αηδίας (θα ζήλευε και ο Γκέμπελς), σε σημείο να μην προλαβαίνεις να επισημάνεις ολόκληρη τη λασπούρα που διαδίδει ή να αποχωρίσεις από το διάλογο μη αντέχοντας τον.

Μπροστά στον IMAGINO Σαρρή δαγκωτό δηλαδή..

Yellow Kid είπε...

Αυτό που βλέπω τώρα είναι πώς το σχόλιο που σβήστηκε ήταν του Α+Σ και που μάλλον εφόσον δεν το έσβησα εγώ, το έσβησε από μόνος του. Για αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι, είναι δικό του θέμα και ας σου απαντήσει ο ίδιος. Σταμάτα λοιπόν να βλέπεις φαντάσματα, κοκοπόψαρα και συνωμοσίες.

(Μετά τους θωλοκουλτουριάρηδες μάθαμε και τα κοκοπόψαρα!!!!)

Yellow Kid είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Yellow Kid είπε...

Με επιμονή και σάλιο ο ελέφαντας πήδηξε το μυρμήγκι, Giant!

...Και άλλη ενδιαφέρουσα παροιμία για την κα Πιπιλή που τις μαζεύει!

-=IMAGINOS=- είπε...

Έχεις δίκιο Yellow, το είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει σχόλιο και αλλού και άρχισε νέα κουβέντα επίσης αλλού. Δεν έσβησες τίποτα λοιπόν. Όπως δεν έσβησες και τις ύβρεις του Giant κατά της μάνας μου αγαπητέ κατακίτρινε τύπε. Συγχαρητήρια.

Όσο για σένα μπούλη Giant, έλα από το δικό μου blog ή άσε εμένα να γράψω στο δικό σου βγάζοντας τον μετριασμό για να σου δώσω το γαλατάκι σου και να μεγαλώσεις κάποτε. Οι μανάδες των άλλων δε φταίνε σε τίποτα κουκουλοφόρε της πορδής, αυτό να μάθεις πρώτα σαν συμβουλή που τολμάς να μιλάς και για επίπεδα.... γιγάντιε κουκουλωτέ μπούλη.

πετρούλα είπε...

κυρία Πιπιλή,
κατ'αρχην σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

θέλετε να πείτε δηλαδη ότι το μπλογκ δεν το έχετε για να μοιράζεστε σκέψεις σας αλλά τις μοιράζεστε στο facebook; πίστευα ότι ένα blog είναι πιο κοντά στην αρθρογραφία-δημοσιογραφία.
Φυσικά και δεν θα μπορούσα να ξέρω τι σκεφτεστε καθότι σε αυτό το μπλογκ δε διαβάζω παρά επαίνους από τον τύπο για το έργο σας.
Και η αντίδραση για το κλεισιμο της βουλής δεν είναι εμμονή. Όμως και αυτό θα κουκουλωθεί.

Heliotypon είπε...

Είναι εύκολο να βαφτίζουμε "φασιστικό" ό,τι δεν μας αρέσει ή μας ενοχλεί. Ο Παπαδόπουλος (ο δικτάτορας) βάφτιζε "ανθέλληνα" κάθε αντιστασιακό πολίτη (και, φυσικά, δεν χρησιμοποιώ το παράδειγμα για να προτείνω κάποια αναλογία του Π. με σένα). ΙΔΙΩΣ όταν βρίσκεται κάποιος/α σε τέτοια δημόσια θέση έχει υποχρέωση να ακούει πολύ προσεκτικά κάθε πολίτη και να λαβαίνει υπόψη του τις θέσεις και παρατηρήσεις του. Οι βουλευτές υποτίθεται ότι μεταφέρουν στο κοινοβούλιο την βουλή (=θέληση) των πολιτών. Γι' αυτό και λέγεται και "Βουλή (θέληση) των Ελήνων". Δεν σας στέλνουμε εκεί μέσα για να κάνετε του κεφαλιού σας, αλλά για να εκφράζετε την λαϊκή βούληση, όσο αόριστο και δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό. Βέβαια δεν ξέρω κανέναν βουλευτή που να ανιχνεύει τη θέληση του λαού πριν ψηφίσει ή μιλήσει εκεί μέσα. Τη θέληση του αρχηγού του ψηφίζει πάντα και γι' αυτό θεωρώ την κομματική πειθαρχεία ως την ύψιστη νόθευση του λειτουργήματος, αλλά και ακραία προσβολή του Συντάγματος που απαιτεί την ελεύθερη και αδέσμετη έκφραση της βούλησης και όχι την τυπική, "κατ' εντολήν" ψηφοφορία.

Πολύ σημαντική η φροντίδα για τα ζώα και τα πολεοδομικά προβλήματα τις Αθήνας, αλλά ας μην περιορίζεσαι εκεί. Υπάρχουν τόσα και σημαντικότερα, προβλήματα που απειλούν τους συμπολίτες σου και με αυτά δεν είδαμε να ασχολείσαι. Στο κάτω-κάτω η συμπεριφορά προς τα ζώα είναι θέμα παιδείας και επιπέδου του λαού κι αν δεν τα φροντίσετε αυτά, τα υπόλοιπα είναι ασπιρίνες και εμβαλωματικές λύσεις.

Unknown είπε...

Κύλισε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι βλέπω! Αναμενόμενο.

Είναι οι υμνητές του Γιώργη ντε, του προδότη της χώρας στην περίοδο της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.
Ενεφανίσθη ο... -=χιμπάτζινος=-!!!

Λοιπόν, πάρτε μια Ελευθεροτυπία εδώ, και μπόνους αυτές τις φωτογραφίες εδώ............
Εάν κρίνω ότι στοχοποιείται κάποιος, θα επανέλθουμε με περισσότερα πρόσωπα τηλέφωνα διευθύνσεις και άλλες πικάντικες λεπτομέρειες.

GiaNt είπε...

Νόμιζε πως θα κρυβόταν καλά πίσω από την ανωνυμία του ο Χιμπατζινάκος..

Κόλλησα ΦωτεινοΠιπιλίτιδα και θα σου απαντήσω κι εγώ με μια παροιμία..

Στην πουτάνα όχι πουτανιές...

GiaNt είπε...

Ε τον "Γιάννη" :)

-=IMAGINOS=- είπε...

Χα χα χα πλάκωσαν οι χρήστες μπάφου, κοκαΐνης και ηρωίνης, μπλούμπηδες και οι υπερφυσικοί γιγάντιοι βουτυρομπεμπέδες giants με τις κουκούλες από χαρτί καννάβεως!

Μη λέτε μαλακίες ρε στον αέρα και στοχοποιείτε άσχετους ανθρώπους ρε σεις αποτυχημένοι ρουφιάνοι!

Σας έχω πει κατ' επανάληψιν ότι η ταυτόχρονη χρήση μπάφου, ηρωίνης και κοκαΐνης σας καταστρέφει και είχα δίκιο αλλά δε με ακούγατε. Εάν είσαι μάγκας λοιπόν αποτυχημένε ρουφιάνε μπλούμπη, βγάλε ότι τηλέφωνα, πρόσωπα, διευθύνσεις έχεις στον αέρα, στοχοποίησε κόσμο άσχετο, να δεις μετά πότε η φάτσα σου και όχι μόνο, θα φιγουράρει πρωτοσέλιδο σε 73 μπλόγκια και 7 ιστοσελίδες «πρωτοσέλιδο». Όχι τίποτα άλλο, αλλα γιατί δε χωνεύω τους ρουφιάνους και μάλιστα τους αποτυχημένους. Έλα λοιπόν μπλουμπάκο, ήλθε η ώρα να αυτοκτονήσεις. Να σου πω την αλήθεια αυτό περιμένω τόσο καιρό…
χαζομπλούμπι ρεζιλεμένε.

Urfurslaag είπε...

Βρε, βρε... όλη η παλιοπαρέα εδώ μαζεύτηκε ε? ε, ας αφήσω και εγώ ένα "γειά χαρά" σε όλους και ειδικά στην σεβαστή βουλευτή μας, της οποίας κάναμε το μπλογκ της μπάχαλο.

GiaNt είπε...

Έλα μωρέ.. Αυτοί ολόκληρη χώρα έκαναν μπάχαλο. Εμείς ένα blogάκι :)

@Χασοδίκη:
Φρόντισε να το λήξεις διαγράφοντας ότι πρέπει να διαγράψεις. Είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω το λόγο επί του θέματος.

-=IMAGINOS=- είπε...

Μόλις τώρα είδα τι μαλακίες γράφουν στο "ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ"!

Δείτε εδώ:

les-malakies.blogspot.com/2009/05/blog-post_22.html

Από τον πολύ μπάφον βλέπουν οράματα! Τα άτομα είναι άρρωστα με ανίατη μάλιστα αρρώστια. Η κάνναβη τους έχει κάψει τον εγκέφαλο πραγματικά.

Α τον θέλουν τελικά τον Imagino τους γιατί το παραμύθι και η πρέζα πολύ κράτησε.

Θα τα πούμε λοιπόν... άρρωστα πρεζόνια, αποτυχημένοι ρουφιάνοι της καρπαζιάς.

Συγνώμη κυρία Πιπιλή για το μπάχαλο αλλά θα τους βάλω στη θέση τους μία και καλή για να τελειώνουμε με την πάρτη τους.

Yellow Kid είπε...

Το παραχέσατε με τον Ιμάντζινο.

GiaNt είπε...

Θα σου εξηγήσω τον λόγο κατ ιδίαν Yellow kid. Μάλλον δεν κατάλαβες τι ακριβώς έγινε..

Stelios Gatos είπε...

Kυρία Πιπιλή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για τα ζώα και κυρίως τα αδέσποτα.
Επιτέλους υπάρχει μια φωνή μέσα στο κοινοβούλιο που μάχεται για αυτήν την "πληγή" της πατρίδας μας.
Συνεχίστε έτσι και μην το "βάλετε κάτω".
Ευχαριστώ
Ενας ψηφοφόρος σας.

GiaNt είπε...

Έλα! Ψηφοφόρος; Και δε σου φαινόταν!

Yellow Kid είπε...

Ψηφοφόρε, θα σε συμβούλευα να κόψεις τα σκληρά γιατί σε χαλάνε και μετά πας και ψηφίζεις ΝΔ!!!

patsiouri είπε...

http://animalsblacklist.blogspot.com/2009/02/blog-post_15.html

Εχετε πολλή δουλειά ακόμα.
Εγώ πάλι δεν ανήκω σ'αυτούς που ασχολούνται μόνο με τα "μεγάλα" πχ κλείσιμο βουλής και μειώνουν τη σημασία των "μικρών", όπως το λίνκ.
Όλα αποτελούν μια αλυσίδα.
Όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα.
Ναι, Παιδεία.
Συμφωνώ, είναι η αρχή των πάντων.
Μέχρι να βελτιωθεί όμως ρε παιδιά σας πειράζει δηλαδή να σωθεί καποιο αδέσποτο από τους μπαστουνόβλαχους η να υιοθετηθεί κανα παιδάκι πεταμένο σε ίδρυμα?
Ακόμη και τα μικρά βήματα έχουν σημασία.

Όποτε ευκαιρήσετε ασχοληθείτε λίγο και με την Κρήτη ΄οπου το πρόβλημα κακοποίησης ζώων είναι πολύ πιο έντονο, μας κράζουν και οι πέτρες.

pepo kai poli είπε...

Καλημέρα σε όλους

Είναι αστειότητα όταν κάποιος αναφέρει ένα πρόβλημα ,όπως αυτό της βάναυσης κακοποίησης των ζώων στη χώρα μας (ή και οτιδήποτε άλλο) και κάποιοι αντιπροτείνουν άλλα θέματα λέγοντας πως είναι ανούσιο να ασχολείσαι με αυτό και να μην ασχολείσαι με το άλλο (π.χ. μετανάστες). Μα τι συμβαίνει στο μυαλό μας; Μήπως το γεμίσαμε με άχυρα;
Κανείς δεν έχει εξηγήσει σε κάποιους ότι οποιοδήποτε θέμα αξίζει ανάδειξης πρέπει να αδαδειχθεί; και ειδικά το θέμα των ζώων που πραγματοποιείται τεράστια κτηνωδία καθημερινά από συμπολίτες μας .
Άλλο το ένα θέμα και άλλο το άλλο! Φυσικά και πρέπει να αναδειχθούν όλα τα κακώς κείμενα...όχι όμως να μιλά κάποιος για τις λακκούβες σε ένα δρόμο και κάποιος άλλος να του λέει πως δεν πρέπει να ασχολείσαι με τις λακούβες αφού εκείνο το σχολείο έχει το τάδε πρόβλημα!Αποπροσανατολισμός δηλαδή και υποδείξεις από άτομα που συνήθως είναι του καναπέ και κρίνουν τους παντες εκ του ασφαλούς.
Αυτό που έμαθα στη μικρή ζωή μου είναι πως όποιος ανακινεί και ασχολείται με κάποιο θέμα που βοηθά μια ομάδα όντων που έχουν πρόβλημα μόνο συγχαρητήρια μπορείς να του δώσεις.Ας έκανα και εγώ λίγο από την δράση του ή εφόσον με ενδιαφέρει κάτι άλλο ας ασχοληθώ με αυτό για να προσπαθήσω να διορθώσω τα κακώς κείμενα.
Για τους μετανάστες τι να πρωτοπείς..δυστυχία σε όλο το μεγαλείο της.
Αυτή η κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς άχρηση σε όλα της ήταν από την αρχή..το είπε ο Αλμούνια προχθές στην Ελευθεροτυπία " Τα τελευταία 5 χρόνια εκτινάξατε τα ελλείμματα,ξοδέψατε ασκόπως τα χρήματα και η υπομονή μας εξαντλείται στις 27 Οκτώβρη".
Η κ.Πιπιλή είναι συνιπεύθυνη για πολλά εφόσον στηρίζει την χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε μετα΄τον Μητσοτάκη 90-93(και δεν είμαι ΠΑΣΟΚ).Όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για καμιά της ευαισθησία..το αντίθετο μάλιστα..όσες περισσότερες έχει τόσο καλύτερα για την κοινωνία μας:-)

Μαριάννα