28 Μαΐ 2009

Από την Α΄ Αθηνών στο Νoμό Ηλείας

Προσωρινά μεταδημοτεύω λόγω Ευρωεκλογών. Για ένα δεκαήμερο, βρίσκομαι στο Νομό Ηλείας ως υπεύθυνη του προεκλογικού αγώνα.

Θα διατρέξώ όλο το Νομό με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για την αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων στις Ευρωεκλογές.

Η ωχαδελφίστικη συμπεριφορά ορισμένων, που δηλώνουν ότι προτιμούν τις παραλίες, δεν συμβαδίζει με την αναγκαιότητα της ισχυρής παρουσίας της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο. Ας αναρωτηθούμε ποιος ηγέτης και ποιο κόμμα μας έκανε Ευρωπαίους και τι σήμανε αυτό για την τεράστια αλλαγή σε μια μικρή και αδύναμη χώρα όπως ήταν η Ελλάδα.

Τα εθνικά μας θέματα δεν αρκεί να συζητιούνται στα καφενεία. Απαιτείται η δυνατή φωνή μας και στα Ευρωπαϊκά forα, κοινοβούλιο, επιτροπές και αλλού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε πάνω από 15 Δήμους, ομιλίες και επικοινωνία με τους πολίτες σε καθημερινή βάση, σε καφενεία, πλατείες και αλλού.

4 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Σωστά λες ότι πρέπει να ψηφίσουμε γιατί έτσι συμμετέχουμε στα κοινά, όμως η διάθεση για τόσο μεγάλη αποχή πρέπει να σας προβληματίσει, εσάς τους τίμιους πολιτκούς, τουλάχιστον (γιατί τους άλλους δεν.... Αρκεί που εκλέγονται για να έχουν την ευκαιρία να οφεληθούν προσωπικά). Ο κόσμος έχει συχαθεί τους πολιτικούς και όχι από δικό του σφάλμα. Είναι τόσο πολλοί και τόσο κακοί!

Heliotypon είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε για να είναι δυνατή η φωνή και η παρουσία των Ελλήνων στην Ευρώπη, ειδικότερα σε θέματα εργασιακά, περιβάλλοντος, και κυρίως στα εθνικά μας θέματα. Η άποψη μου είναι ότι οι λογικές πικρίες και η αγανάκτηση από τις συμπεριφορές κάποιων πολιτικών, έχουν μεγαλύτερη δύναμη την ώρα των εθνικών εκλογών, όπου εκεί έχουμε την δυνατότητα, λόγω της σταυροδοσίας, να τιμωρούμε.

Yellow Kid είπε...

Τι νόημα έχει να ψηφίσει κανείς σε αυτές τις εκλογές αν δεν είναι να ψηφίσει μικρά κόμματα...