15 Δεκ 2008

Εξαιτίας προβλήματος στο μάτι, αναστολή του blog για ένα εικοσαήμερο. Δεν είναι από Δακρυγόνο αλλά από υπερκόπωση. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

10 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Εμείς πάντως εδώ θα είμαστε.
Περαστικά σε εσάς και την κυβέρνησή σας.

Urfurslaag είπε...

Καλύτερα το μάτι παρά το όνομα Φωτεινή μου.


Σύλλογος αγανακτισμένων κατοίκων Βαρυμπόπης "Ο Άγιος Ονούφριος"

FrapDigo είπε...

"Δεν Είναι Από Δακρυγόνο, Αλλά Από Υπερκόπωση."

Και η Φωτεινή Πιπιλή εις τας τάξεις των ΜΑΤ!

...Ωχ...το μάτι μου...

hnioxos είπε...

Εγώ πάντως μια χαρά το είδα το μάτι σας κυρία Πιπιλή στην τηλεόραση που βγήκατε να μιλήσετε...

GiaNt είπε...

Είμαι συντετριμμένος.

Η Φωτεινή έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα που θα την θέση εκτός πολιτικής δράσης και εσείς ανεγκέφαλοι την χλευάζετε!

Πείτε μου ρε! Ποιος άλλος πολιτικός την ώρα της κοινωνικής εξέγερσης θα ενδιαφερθεί για την μετακίνηση των καταναλωτών στο κέντρο της πόλης! Όχι σας ρωτάω να μου πείτε! Ε ρε Βαρυμπόπη που σας χρειάζεται!

Αλληλεγγύη στους καταναλωτές! Κάτω οι διαδηλωτές που μας φρακάρουν το κέντρο και δεν μπορούμε να πάμε για ψώνια!

Απαιτούμε 10ήμερη παράταση του Δεκεμβρίου για να προλάβουμε να κάνουμε τα ψώνια μας.

Φέτος ρεβεγιόν στις 41 Δεκεμβρίου. Είναι λαϊκή απαίτηση απο τα σπάργανα της καταναλωτικής τάξης.

Heliotypon είπε...

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι: Γιατί μετά τις εκλογές η μπλογκοεπικοινωνία της Πιπιλή έπεσε σε σημείο (σχεδόν) μηδενικό. Δεν συμμερίζομαι τις (μικρές ή μεγάλες) κακίες που γράφονται, γιατί για την Πιπιλή έχω μάλλον καλή γνώμη, αλλά νοιώθω ότι η μοναδική γραμμή επικοινωνίας με το κοινοβούλιο δεν λειτουργεί επαρκώς.

Κ.λΣς είπε...

χρονια πολλα και περαστικα

ΑΓΙΟΣ είπε...

Κυρία Πιπιλή,

Μην λέτε τέτοια πράγματα και μείνετε εκτός κυβερνητικού σχήματος, όπως και όλοι οι άξιοι άνθρωποι της ΝΔ, που δεν έχουν μπαμπά Μητσ...! Περαστικά! Διαβιβάστε την ίδια ευχή και στον κ. Καραμανλή, για τον οποίο τελικά έχω καταλήξει: σε λίγα χρόνια, αν όχι και μήνες τον βλέπω "βοηθό Νατάσας". Οικιακά στη Ραφήνα!

Heliotypon είπε...

Το εικοσαήμερο πέρασε κι εσύ ακόμη δεν επικοινωνείς μαζί μας... Ελπίθζω να μην έχεις ακόμη πρόβλημα με το μάτι σου.

ΑΓΙΟΣ είπε...

Ακόμα ένας ανασχηματισμός άτολμος, ο οποίος δεικνύει ότι ο Πρωθυπουργός δεν τόλμησε να σπάσει τις εσωκομματικές ισορροπίες. Ένας ανασχηματισμός με άρωμα Ντόρας και Σουφλιά. Ιφιγένια έγινε ο κ. Αλοφοσκούφης, ενώ έμεινε άθικτος - τύποις τουλάχιστον - ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος έχει προκαλέσει τη λαϊκή μήνιδα κατά των κυβερνητικών χειρισμών. Μια λέξη, ένα ερώτημα: γιατί; Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν τόλμησε ρίξεις και τομές; Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν υλοποιεί την από το 2004 εκρεμούσα πολιτική του δέσμευση για ένα μικρότερο και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα; Γιατί η ποσόστωση νέων ανθρώπων στην κυβέρνηση είναι ακόμα πολύ μικρή; Γιατί δεν κατενόησε ο κ. Πρωθυπουργός ότι ο ανασχηματισμός αυτός δεν ήταν ανασχηματισμός "ρουτίνας", αλλά "σωτηρίας"; Δε είναι λοιπόν για να απορεί κανείς που αξιόλογοι άνθρωποι, νέοι, με όραμα και ισχυρά λαϊκά ερείσματα (μεταξύ των οποίων και εσείς) έμειναν εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Εν πάση περιπτώσει, είδα με πολύ μεγάλη χαρά το νέο οικονομικό επιτελείο να εργάζεται με μια αρμονικότητα και να ετομάζει τη θρυλούμενη - επιτέλους - στροφή στην οικονομική πολιτική. Ελπίζω πολύ σύντομα να δούμε συγκεκριμένα μέτρα προς στήριξη όσων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν ανάγκη.

Υ.Γ.
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ντόρος μεγάλος έχει κυριαρχήσει στην ελληνική οικονομική και πολιτική ατζέντα για τα 28 δις ευρώ, τα οποία θα δοθούν προς ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος. Παρουσιάζοντας πολύ απλοϊκά το θέμα αυτό, για λόγους οικονομίας χρόνου και χώρου εδώ, πρόκειται για 23 δις εγγυήσεις και 5 "πραγματικό" χρήμα. Μια πρώτη πρόταση, που μπορεί να κατατεθεί εν προκειμένω είναι η μείωση του συνολικού ποσού των εγγυήσεων, ίσως και του "πραγματικού" χρήματος, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ. Περικοπές, δηλαδή, στο πρόγραμμα, όχι κατάργησή του, γιατί είναι σημαντικό. Περικοπές για ενίσχυση του χαμηλού εισοδήματος.