2 Δεκ 2008

«Είναι ντροπή το 2008 να θεωρείται ο ιδιώτης μίασμα»!

Στη χθεσινή συνεδρίαση, της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα την αναδιατύπωση της τροπολογίας, με βάση την οποία επιτρέπεται στους δήμους, οι οποίοι δεν διαθέτουν οργανωμένο σύστημα αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, κατόπιν διαγωνισμού, να συνάπτουν συμβάσεις με φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, την οποία και ανακάλεσε προσωρινά ο Yπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, λόγω αντιδράσεων των συνδικαλιστικών σωματείων των μεγάλων δήμων, διερωτήθηκαμέχρι πότε θα θεωρούν ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα μιάσματα.

Η ανακύκλωση είναι στα χέρια ιδιωτών και πάει πολύ καλά. Οι ιδιώτες χρησιμοποιούν βιομηχάνους για να μαζέψουν τους μπλε κάδους; Βιομηχάνους θα χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση όταν θα υπάρξουν διαγωνισμοί; Οι εργαζόμενοι, που δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι και συνδικαλιστές, δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία;

Ορθώς ο Yπουργός ενόψει Χριστουγέννων "υποχώρησε" στις απειλές και τους εκβιασμούς των συνδικαλιστών αλλά, εγώ τουλάχιστον, δεν θα ξαναδεχθώ όταν ξανάρθει το θέμα προς συζήτηση, απειλές κι εκβιασμούς εις βάρος του αθηναϊκού λαού.

Τοποθετήθηκα στην επιτροπή...τα λέω και δημόσια.

3 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Πέστα, πέστα να τ' ακούσουν ΚΑΙ οι συνάδελφοί σου. Εγώ το έχω πει (και ποιός είμ' εγώ θα ρωτήσεις. 'Ενας καλοπροαίρετος πολίτης είμαι, χωρίς άλλα ...προσόντα): Οι δύο μεγάλες πληγές, υπεύθυνες για το ανεπανόρθωτο, δυστυχώς, χάλι μας, είναι οι συνδικαλιστές και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Εξουσιαστές και οι δύο μεγάλες κατηγορίες "εργαζομένων" (ούτε οι συνδικαλιστές εργάζονται, βέβαια, με πρόσχημα τον συνδικαλισμό).

Unknown είπε...

ετουτη την στιγμη εισαι στον αερα στο MEGA
ακους τι λες ??????
κατι τετοια λες πιπιλη και εποιασες ΠΑΤΟ ΧΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Unknown είπε...

ντροπηηηηηηηηηηηη