25 Οκτ 2016

Οι γλιτσοδίαιτοι κρατιστές της ΕΡΤ, οι λακέδες των υπογείων του Μαξίμου τρώνε πάντα ΜΑΥΡΟ!


Η ΕΡΤ είναι χειρότερη μάστιγα από τον καρκίνο. Γιατί η σαπίλα της, η πολιτική -και όχι μόνον - διαφθορά της, πού λες και έχει τσιμεντωθεί μαζί με την ασχήμια του κτιρίου στην Αγία Παρασκευή είναι αήττητη , σε αντίθεση με πολλές μορφές καρκίνου! Αυτό αισθάνθηκα ακούγοντας στις ειδήσεις, λεπτομέρειες από την αποπομπή του Σταύρου Καπάκου, Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης τής ΕΡΤ επί κυβερνήσεως ΤσιπροΚαμμένου. Ο Καπάκος, φίλοι και φίλες μου είναι ένα διαμάντι της δημοσιογραφίας. Πραγματικό μυρμήγκι, όπως πολύ σωστά προσδιόρισε τον εαυτό του, σε απάντηση της λασπίλας Ταγματάρχη. Κι αν εξοργίστηκα είναι γιατί ο,τι υφίσταται αυτός σήμερα, αν και κομματικός δημοσιογράφος και στρατιώτης τής αριστερής ιδεολογίας, διαχρονικά, το βίωσα εγώ, επί ΕΡΤ της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας το 1991!μ Μόνον και μόνον γιατί, ως αρχισυντάκρια του δελτίου πού ήμουν, δεν μπορούσε κανείς, μα κανείς, να με ελέγξει, να με εκφοβίσει, να με μετατρέψει σε αρχισυντάκτη της αυλής!
Εμένα δεν πρόλαβαν να μου στείλουν εξώδικο με κλητήρα για να με αποπέμψουν από το ραδιομέγαρο τής ΕΡΤ -τότε- γιατί είχα προλάβει να τους φτύσω κατάμουτρα, με πρωτοκολλημένα έγγραφα και δημόσιες καταγγελίες για την κομματίλα και τις παρεμβάσεις της τότε γαλάζιας Διοίκησης, του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της ΕΡΤ -εκλεκτών του τότε " Μαξίμου." 
Τα βρόντηξα και έφυγα πετώντας τους δεκαπέντε χρόνια ελευθερίας και αξιοπρέπειας,ως δημοσιογράφος χαρακτηριστικά τής προσωπικότητάς μου πολύ πιό ισχυρά από το όνειρο μιας αποζημίωσης που συνειδητά έχασα! Και γλύτωσα.
Λυπάμαι πού τόσα χρόνια μετά ο "νικητής" της ξεφτίλας μας στη Γιουροβίζιον- το γράφω ελληνικά για να μπορούν ΣυριζοΑνέλοι να το διαβάσουν, όπως ο Πολάκης π.χ., λυπάμαι πού ένας ταλαντούχος -κάποτε- της δουλειάς μας, ο Ταγματάρχης όνομα και πράμα, επιχείρησε να μειώσει και, έβλαψε επαγγελματικά, ηθικά και οικονομικά, απολύοντας τον παρανόμως, έναν εξαίρετο άνθρωπο,   δημοσιογράφο, τον Σταύρο Καπάκο . Και λυπάμαι γιατί δεκαετίες τώρα, αυτός ο μαύρος δράκος πού λέγεται κρατική τηλεόραση ΕΡΤ επιζεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και της ελευθερίας των νοημόνων επαγγελματιών. Ηθικόν δίδαγμα: Έχει αποδειχθεί πολλάκις, πώς, οι "Πιπιλές" και οι "Καπάκοι" δεν χάνονται ποτέ. Τους γλιτσοδίαιτοι κρατιστές, λακέδες των υπογείων του Μαξίμου ΠΑΝΤΑ αυτούς τρώει το Μαύρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: