25 Οκτ 2011

Πρόταση της Φωτεινής Πιπιλή πως μπορεί να ξαναζήσει το κέντρο της Αθήνας

Διάβαστε το απόσπασμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης της Βουλευτή Α΄ Αθηνών, κ. Φωτεινής Πιπιλή, στο "Flash 96", στην εκπομπή του Αντώνη Κοκορίκου, στις 24/10/2011, με συγκεκριμένη πρόταση πως μπορεί να ξαναζήσει το κέντρο της Αθήνας, κάτι που το έχουμε όλοι ανάγκη.



ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ: […] Οι Ανεξάρτητες Αρχές δεν θα πληρώνουν σε πολυτελή ακίνητα – τα έχω ψάξει, ξέρω τις διευθύνσεις – και 300.000.000 € συνολικά για νοίκι; Όλοι μαζί παιδιά να βοηθήσουμε να εγκατασταθείτε σε άχρηστα ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας που έχει ανάγκη την κατοίκηση κ. Κοκορίκο. Αλλιώς όσες επεμβάσεις και να κάνει η Αστυνομία… Εγώ περνάω συνέχεια από την Ομόνοια. Άδειασε. Και ξέρετε που πήγαν όλοι κ. Κοκορίκο; Στην Πλατεία Βικτωρίας αν πάτε βράδυ, θα φρίξετε. Και πρέπει να πάτε με αστυνομική προστασία.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ: Αλλιώς δεν μπορείς να περπατήσεις…

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ: Δεν κάνω πλάκα. Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και σοκαρίστηκα. Κι έχω συνάντηση πάλι με κατοίκους σήμερα. Αν δεν τονώσουμε την καθημερινότητά μας, αν δεν ελαχιστοποιήσουμε αυτές τις βανδαλιστικές καταστροφές στο Κέντρο, δεν θα επιζήσουμε ως πόλη κ. Κοκορίκο. Ο καθένας πρέπει να κοιτάει και την γειτονιά του.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: