6 Απρ 2011

Απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης της Φ.Πιπιλή στη ΝΕΤ, στον Παναγιώτη Τσιούτσια

Σας παραθέτω απόσπασμα από τη συνέντευξή μου στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στον Παναγιώτη Τσιούτσια, όπως δημοσιεύτηκε στο parapolitika.gr

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/104553/Default.aspx


Η κυβέρνηση Παπανδρέου πάσχει από αλαζονεία



Η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ά περιφέρεια Αττικής μίλησε στην εκπομπή «Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια. «Βλέπουμε ότι δεν οδηγούμεθα πουθενά. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πάσχει από αλαζονεία, συγκριτικά δηλαδή με άλλες απελθούσες κυβερνήσεις που έκαναν λάθη, αυτή η κυβέρνηση πάσχει από αλαζονεία. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν βουλευτή, όχι μόνο της ΝΔ. Η κυβέρνηση πάσχει από μια πολιτική αλαζονεία, θεωρούν ότι είναι οι εξυπνότεροι, οι καλύτεροι, οι πιο μορφωμένοι, οι πιο πετυχημένοι και για αυτό μας οδήγησαν εδώ. Έχουν στυλάκι, αν προσέξετε τον κο Παπακωνσταντίνου, είναι σαν να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Διότι ο κος Παπακωνσταντίνου δεν περπατά, καταλαβαίνετε τι εννοώ».


Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Φ.ΠΙΠΙΛΗ: « Σε κατάθλιψη νομίζω ότι βρισκόμαστε όλοι, όχι μόνο οι άνθρωποι που δεν έχουμε πληγεί άμεσα από το οικονομικά δυσβάσταχτο κλίμα, γιατί υπάρχουν και έλληνες που κυριολεκτικά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Υπάρχουν και άλλοι έλληνες που βεβαίως υπέστησαν τις μειώσεις, αλλά τα καταφέρνουν. Το κλίμα όμως είναι τέτοιο που δεν αρκεί μόνο να έχεις να πληρώσεις το κλίμα του δανείου, το κλίμα είναι τέτοιο που αγωνιάς κυριολεκτικά για το που πηγαίνει ο τόπος. Βλέπουμε ότι δεν οδηγούμεθα πουθενά. Η κυβέρνηση Παπανδρέου πάσχει από αλαζονεία, συγκριτικά δηλαδή με άλλες απελθούσες κυβερνήσεις που έκαναν λάθη, αυτή η κυβέρνηση πάσχει από αλαζονεία. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν βουλευτή, όχι μόνο της ΝΔ. Η κυβέρνηση πάσχει από μια πολιτική αλαζονεία, θεωρούν ότι είναι οι εξυπνότεροι, οι καλύτεροι, οι πιο μορφωμένοι, οι πιο πετυχημένοι και για αυτό μας οδήγησαν εδώ. Έχουν στυλάκι, αν προσέξετε τον κο Παπακωνσταντίνου, είναι σαν να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Διότι ο κος Παπακωνσταντίνου δεν περπατά, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αν δεν περπατήσεις ακόμα και με τον κίνδυνο, όχι να φας γιαούρτι, γιατί δεν κινδυνεύουμε όλοι από αυτή την κακή συμπεριφορά, βλέπεις και ακούς τον κόσμο που σου λέει ανθρώπινα πράγματα.

Να σας δώσω τώρα ένα τρανταχτό παράδειγμα, τον κο Σόρος τι τον ήθελε ο κος Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου; Καλώς ή κακώς ο κος Σόρος και όλοι αυτοί που δέχεται με τα κόκκινα χαλιά στου Μαξίμου έχουν ταυτιστεί με την επιχειρηματική εγκληματικότητα και την κερδοσκοπία. Τι τον ήθελε τον κο Σόρο στο Μέγαρο Μαξίμου; Θυμώνει και ο πιο απλός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ γιατί ξέρει ποιος είναι ο κος Σόρος, τι τον ήθελε;»


ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ


Φ.ΠΙΠΙΛΗ: « Ο βαρύς εξοπλισμός που ξεκίνησε από μολότοφ, βενζίνες, από εσκαφικά μηχανήματα που πάνε και σκάβουν τη λεωφόρο Λαυρίου, αυτή η κινητοποίηση δεν μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να είναι ο αγανακτισμένος φούρναρης ή κάτοικος της Κερατέας. Φοβάμαι όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις ότι μπαίνουν και άλλα συμφέροντα. Μπορεί να είναι και πολιτικά μπορεί και επιχειρηματικά, δεν ξέρω.»



Δεν υπάρχουν σχόλια: