22 Οκτ 2009

Να ψηφίσουμε και διαδικτυακά… προτείνει η Πιπιλή!!!

Πρόταση για συμμετοχή στη ψηφοφορία και μέσω διαδικτύου, βασικό τρόπο έκφρασης των νέων, προτείνει η Βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή με επιστολή της στον Πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου καθώς και τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.
Η επιστολή έχει ως ακολούθως:




ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ
Βουλευτής Αθηνών Α΄- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προς:
1) τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου κ. Δημήτρη Σιούφα
2) τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου (συνημμένη λίστα αποστολής)
3) τους υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου του Κόμματος κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, κα Ντόρα Μπακογιάννη, κ. Αντώνη Σαμαρά, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη
Αθήνα 22/10/2009


Η απόφαση για συμμετοχή της ευρύτερης βάσης στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Νεας Δημοκρατίας, ώστε να δοθεί στον κάθε φίλο του κόμματος η ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια μεγάλη δημοκρατική εκλογή, χαιρετίζεται ένθερμα αλλά οφείλω να ζητήσω να μην σταματήσουμε εκεί, αλλά να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με τολμηρά βήματα. Κακά τα ψέμματα η σημερινή γενιά, είναι η γενιά του διαδικτύου και των sms και αν συνειδητοποιήσουμε ότι η ΝΔ χάνει συνεχώς από κοντά της το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, τη νεολαία, όπως διεφάνη από τα αποτελέσματα των εκλογών του Οκτωβρίου, τότε η πρόταση μου για εγγραφή νέων μελών μέσω διαδικτύου και η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής στις εκλογές αποτελεί μονόδρομο και απαίτηση των καιρών.
Πρώτη έθεσα αυτή την πρόταση δημοσίως, ως καλεσμένη από τον κ. Ευαγγελάτο στο δελτίο των 8.00 του ΑΝΤΕΝΝΑ, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου. Το εφικτό του θέματος, λίγες μέρες μετά από τη δημόσια αναφορά της πρότασης μου, ενισχύεται από παρόμοια πρόταση της μεγάλης και έγκυρης εταιρίας Singular Logic, η οποία είχε την ευθύνη των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών.
Πιστεύω ότι η πρότασή μου αυτή θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης.

Μετά τιμής



Φωτεινή Πιπιλή



3 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Να ασχοληθούμε με σοβαρότερα πράγματα προτείνει ο Yellow kid...

zac είπε...

Κυρια Πιπιλή
Να ψηφισουμε διαδικτυακα, με ψηφοδελτια, με σφαιριδια, με ότι θέλετε. Μου λέτε παρακαλώ με ποιά κριτηρια θα διαλέξω αρχηγό??Μηπως ειπε κανεις κάτι για την αναδιοργανωση του κόμματος, για την κοσμοθεωρία του, τι γραμμή του, "με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει??"
Η μηπως πρέπει να ψηφισω όποιον
"γραφει καλα"στο γυαλι??
Μια απαντηση θα μου ηταν πολύτιμη.
Με εκτιμηση

tsevis είπε...

Τώρα αυτό τι ήταν; Σοβαρή πρόταση; Αν είναι δυνατόν;
Προφανώς δεν γνωρίζετε το διαδίκτυο, κ.Πιπιλή. Ή ίσως το γνωρίζετε πολύ καλά για αυτό και λέτε αυτά τα ανέκδοτα.