28 Μαρ 2008

Σύντομα κοντά σας!!!

Μετά από μια εγχείριση, μερικά ταξίδια, ένα καμμένο υπολογιστή και μια πρόταση δυσπιστίας... από Δευτέρα δυναμικά μαζί σας!

6 σχόλια:

kostasst είπε...

Γεια και περαστικά. Ο Κώστας Στοφόρος είναι εδώ! Σας ανακάλυψα!! Κυκλοφόρησε βιβλίο μου για γονείς: "Το ημερολόγιο ενός πατέρα- Γονείς για πρώτη φορά", από την Κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

Yellow Kid είπε...

Αργεί πολύ να φτιαχτεί αυτό το κομπιούτερ; (Μα που το πήγες;)

Ας της δώσει κάποιος ενα λάπτοπ ρε παιδιά, να κανει την δουλειά της!

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Πρός:Yellow Kid

Από τότε που αποφάσισα να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό και άφησα τους συνεργάτες μου να διαλέξουν το καλύτερο, το πιο "γαμάο", έχω βρει τον μπελά μου. Ήδη το έχω στείλει στο Πλαίσιο δυο φορές γιατί κάηκε με τη μια ο σκληρός δίσκος. Μου φόρτωσαν corel λες και σχεδιάζω περιοδικά, και κάνω μια ώρα για να δώ μια φωτογραφία στο αρχείο μου, και εν παση περιπτώσει σκέφτομαι τι καλά που ήταν με το απλό, φτωχικό μου computer!Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με το διαχρονικό έγκλημα του δήθεν πρωταθλητισμού και αγωνίζομαι ώστε να μπούν σε ορθολογική βάση τα περίφημα προνόμια που θεσπίστηκαν με Νόμο του 2002 για τους Ολυμπιονίκες. Η άποψη μου είναι ότι το Κράτος δε πρέπει με την πολιτική του απ' τη μια να ενισχύει με τρελά λεφτά και με διορισμούς στα σώματα ασφαλείας τους Ολυμπιονίκες, να τους δίνει και 200.000€, ταυτοχρόνως να επιτρέπεται να παίρνουν χοντρά λεφτά από τις εταιρείες αθλητικών ειδών- αν και δημόσιοι υπάλληλοι- και από την άλλη να ελέγχει.Υποστηρίζω ότι πρέπει να διαχωριστεί η έννοια αθλητισμός από τον άκρατο και χρυσοφόρο σε ολίγους πρωταθλητισμό που βλέπετε ότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί τα συμφέροντα να δημιουργούν όλο και πιο πολλούς ντοπαρισμένους. Υποστηρίζω ότι πρέπει να εξορθολογιστούν τα προνόμια και φυσικά ο πρωταθλητής να επιλέγει εάν θέλει τη στήριξη και την ενίσχυση του Κράτους, ή να επιλέγει τις ιδιωτικές εταιρείες και τους χορηγούς.Το ξεφτιλίσαμε το θέμα γιατί εδώ μιλάμε για δισεκατομμυριούχους Ολυμπιονίκες παγκοσμίως "υπό την αιγίδα του Κράτους"-scrivere από την τσέπη του φορολογούμενου πολίτη, υπό τους ήχους των εθνικών ύμνων. Μεγάλη κοροϊδία!Ένα θα σας πώ για να μη σας κουράζω: με τα λεφτά που δώσαμε οι Έλληνες για το περίφημο Παλάτι της Άρσης Βαρών στη Νίκαια σίγουρα θα είχανε γίνει σε όλη την Ελλάδα 2 με 3.000 5 επί 5, 10.000 πίστες, για να μην πώ 20.000 για skateboard,μας φάγανε τα μεγαλεία των συγκεκριμένων πολιτικών την περίοδο του 2002 και να δώ τώρα τι θα κάνουμε το παλάτι και πόσο ακόμα θα το πληρώνουμε για τις καθαρίστριες και την συντήρηση.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Καλησπέρα και περαστικά και από μένα. Και οπωσδήποτε θα μπείτε link. Βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια να σπάσουμε ένα φράγμα σιωπής και προκατάληψης. Κάθε βοήθεια δεκτή και ένα ευχαριστώ εκ μέρους των Α.Α.

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Πρός: theogr

Κάντε μου πιο λιανά το μήνυμα- δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε!