23 Μαΐ 2014

«Να μην «τεμπελιάσουν» οι νοήμονες»!

 
Αθήνα, 23 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Να μην «τεμπελιάσουν» οι νοήμονες»!
Έκκληση στους σκεπτόμενους, νοήμονες αναποφάσιστους ψηφοφόρους να πάνε να ψηφίσουν ενθυμούμενοι πο
​ύ​
 ήταν η Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και προς πο
​ύ​
 οδεύει σήμερα, έκανε η Βουλευτής Α’ Αθηνών ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε.
 «Ενώ ο Τσίπρας εκλιπαρεί τα φασιστοειδή, ο Αντώνης Σαμαράς απευθύνεται στους νοήμονες αναποφάσιστους»
Την ίδια ώρα που ο κ.Τσίπρας, η κ.Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ ανερυθριάστως εκλιπαρούν να ψηφίσουν    ΣΥΡΙΖΑ οι κατ΄εξακολούθησιν  ψηφοφόροι  της ναζιστικής Χ.Α την ίδια στη στιγμή η ΝΔ έχει εστιάσει στο συγκεκριμένο target group που είναι οι αναποφάσιστοι. Δηλαδή, την ίδια ώρα που ο Τσίπρας θέλει να κάνει την ανατροπή – την καταστροφή της χώρας, δηλαδή – ο Αντώνης Σαμαράς στρέφεται στους νηφάλιους, σκεπτόμενους, νοήμονες και όχι στους δήθεν παραπλανηθέντες. Όλο το μυστικό την Κυριακή είναι οι σκεπτόμενοι, οι νοήμονες, οι νηφάλιοι να πάνε να ψηφίσουν γιατί αυτοί καταλαβαίνουν τ
​ί​
 θα πει αναβάθμιση, π.χ. από τον οίκο Fitch. Όλοι οι άλλοι που είναι χαχόλοι, ψεκασμένοι, φασιστοειδή, αγανακτισμένοι ας στραφούν στον κ. Τσίπρα και να δούμε τελικά ποιο
​ί​
 είμαστε οι περισσότεροι».

Για την Κοινοβουλευτική σταθερότητα και το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών
«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ως προς το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά είμαι απόλυτα σίγουρη ότι όσο υπάρχει η Δεδηλωμένη στην Κυβέρνηση Σαμαρά μέσα στο Κοινοβούλιο, γιατί αυτή είναι η Συνταγματική επιταγή, δεν κινδυνεύει η χώρα να πισωγυρίσει και να πάμε σε αυτές τις εποχές που ανέφερε ο κ. Σόιμπλε. Θα πάει, δηλαδή, ο Τσίπρας να του πει ότι θα φύγουμε από το ευρώ και θα του πει «αγοράκι μου, έχω έτοιμο το σχέδιο». Η Δεδηλωμένη, λοιπόν, είναι το ζητούμενο».
«Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανένα ή να μεταπείσω κανένα αμόρφωτο, κάφρο, αντικοινωνικό και αποτυχημένο»
«Σε κάθε κοινωνία, ακόμα και στις πιο αναπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει μια μερίδα της κοινωνίας η οποία ενημερώνεται από το καφενείο, την μπυραρία και από το υποβαθμισμένο διαδίκτυο. Εγώ δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανένα ή να μεταπείσω κανένα αμόρφωτο, κάφρο, αντικοινωνικό και αποτυχημένο. Τους μόνους που σέβομαι είναι οι πραγματικά πληγέντες από την μνημονιακή αναγκαστική πολιτική, δηλ. τους ικανούς που βρέθηκαν άνεργοι και όχι όλα αυτά τα υπολείμματα του κρατισμού που μπήκαν από το παράθυρο και απολύθηκαν δικαίως. Αν ο άλλος είναι ηλίθιος ή ποτισμένος από την αμορφωσιά του και την ασχετοσύνη του δεν κάνω τον κόπο να τον μεταπείσω».
 «Ο κ.Τσίπρας, θεσμικός παράγων, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους και την ίδια νοοτροπία με τον Μπαλτάκο»
«Μόλις άκουσα την κ.Δούρου και τον κ.Τσίπρα ανέβασα ένα tweet: «Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μπαλτάκος». Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κ. Τσίπρας λέει ότι δεν έχει έρθει ακόμα – στην κλειστή λόγω εκλογών Βουλή – η συζήτηση Προ Ημερησίας Διατάξεως για τον Μπαλτάκο γιατί τότε θα ζητήσω και εγώ ως Βουλευτής μια Εκτός Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για το γεγονός ότι ο κ.Τσίπρας, θεσμικός παράγων, Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους και την ίδια νοοτροπία του Μπαλτάκου. Η ΝΔ τον πέταξε έξω κλοτσηδόν, τον καταδικάσαμε. Άρα, μην μας κουνιέται ο κ.Τσίπρας γιατί κατάντησε, αν και δεν είναι ακροδεξιός, να χρησιμοποιεί την ίδια μεθοδολογία του κατάπτυστου Μπαλτάκου».
Συνδυάζεται το αίτημα για ένα νέο Γράμμο και Βίτσι των φασιστοειδών με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τα λέμε τα πράγματα ωμά, απευθυνόμενη πάντα στους  σκεπτόμενους. Εδώ συνδυάζεται ο Γράμμος και το Βίτσι που διεκδικούν εκ νέου τα φασιστοειδή της Χ.Α. με τον Διαμαντόπουλο, τον Στάθη Παναγούλη του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα άλλα κοινοβουλευτικά όντα που θέλουν να μας κρεμάσουν, να μας εκτελέσουν. Ποι
​ά​
 είναι, δηλαδή, η διαφορά του πολιτικού λόγου των ανεπάγγελτων νταβατζήδων της νύχτας – το στυλ του ανεπάγγελτου Κασιδιάρη – μαζί με την νοοτροπία πολλών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Εκεί κατάντησε ο κ. Τσίπρας, «πρώτη φορά Αριστερά» παρέα με τα φασισταριά».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: