18 Οκτ 2013

Η καλή είδηση της ημέρας: Η "Αγορά του Καταναλωτή" στου Κεντρική Αγορά στου Ρέντη

Μόλις επέστρεψα από ένα εξαιρετικά αισιόδοξο τρίωρο (!) στην αγορά του Ρέντη όπου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο Στουρνάρας, Χατζηδάκης, Σκορδάς και άλλοι εγκαινίασαν την "Αγορά του Καταναλωτή". Προσέξτε τι σας λέω: Για πρώτη φορά στην αγορά του Ρέντη άνοιξαν οι πύλες και ειδικότερα 8 καταστήματα που πουλάνε και σε απλούς καταναλωτές και όχι μόνο σε χονδρεμπόρους όπως ίσχυε εδώ και 55 χρόνια.

Έκπληξη πρώτη: Η άνεση και η καθαριότητα, ο εκσυγχρονισμός των κτιριακών υποδομών. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έτυχε να επισκεφθώ την αγορά του Ρέντη και εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και την νοικοκυρίστικη πολυτέλεια όλων των καταστημάτων που λειτουργούν οι ίδιοι οι χονδρέμποροι της αγοράς του Ρέντη σε τιμές που δεν σας λέω πόσο κάτω είναι από τα Supermarket γιατί σας καλώ να τα διαπιστώσετε οι ίδιοι. 

Έκπληξη δεύτερη: Η Αγορά του Καταναλωτή λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. 

Έκπληξη τρίτη: Ο Πρωθυπουργός της χώρας με τα τόσα προβλήματα έμεινε εκεί μαζί με τους παράγοντες, τους μαγαζάτορες, τους λαχαναγορήτες, κρεατέμπορους και ψαρέμπορους πάνω από ΔΥΟ ώρες. 

Και η μεγαλύτερη έκπληξη: Οι ανακοινώσεις του Προέδρου του Δ.Σ. της πάλαι ποτέ απαξιωμένης και σκανδαλώδους αγοράς του Ρέντη ότι σε ένα χρόνο και κάτι από ζημιογόνος εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου όχι μόνο είναι κερδοφόρος αλλά αποδίδει στο Υπουργείο Οικονομικών από τη φορολόγηση της "τρελά ποσά". Να σας δώσω να καταλάβετε για τι ποσά φορολόγησης μιλάμε ο ίδιος ο Πρόεδρος παρέδωσε στον Στουρνάρα επιταγή 800.000 ευρώ (!!!) το αντίτυπο της τμηματικής φορολόγησης. "Ίδρωσε" ο Στουρνάρας που έβαλε στην αριστερή τσέπη του σακακιού του τόσο τεράστιο ποσό ώστε όταν έληξε η επίσημη τελετή φώναξε τον Πρόεδρο και του είπε: "Εδώ δεν μπορώ να κουβαλάω τόσα λεφτά στην τσέπη μου. Πάρε την επιταγή αμέσως και πήγαινέ την στην Τράπεζα της Ελλάδος".

Και να σας δώσω μια γεύση από τιμές στην Αγορά του Καταναλωτή εγώ έδωσα 14 ευρώ για 1,6 κιλό μοσχαρίσιο άπαχο κιμά. Όσο για την ποιότητα ψαριών, γλυκών, ψωμιού, κρεάτων και φυσικά λαχανικών δεν "παίζεται".

Στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη πας με τον Ηλεκτρικό, με Λεωφορείο ή με το αυτοκίνητό σου.

Πάντα τέτοια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: