5 Απρ 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Φ.ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚ​Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1, 90,4 FM

Σημεία Πολιτικού λόγου Φωτεινής Πιπιλή, μιλώντας σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, Κανάλι 1, στους 90,4, στην εκπομπή «Δυο ρεπόρτερ, ένα θέμα» με τους Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασιμάτη.

Πρώτη έθεσε δημοσίως το θέμα του βιογραφικού του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, η Βουλευτής Α’Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή. Ρώτησε τους δημοσιογράφους:

«-Επειδή είστε παλιοί πολιτικοί συντάκτες, από πότε είναι Βουλευτής ο κ. Καμμένος; Γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει.

- Από το 1993.

- Δηλαδή πόσο χρονών ήταν;

-28!»

Και τότε η κυρία Πιπιλή τοποθετήθηκε πολιτικά με γνώμονα το γεγονός που κατήγγειλε ό,τι:

“Άρα ο κύριος Καμμένος μπήκε στη Βουλή ανεπάγγελτος στα 28 του χρόνια και 20 χρόνια τώρα είναι επαγγελματίας Βουλευτής σας παραπέμπω στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής”:


Το Κανάλι 1, έστειλε επίσημο Δελτίο Τύπου με περίληψη της συνέντευξης της Βουλευτή Φ. Πιπιλή, σας παραθέτω σχετικό απόσπασμα:
 


àΑς κοιτάξει ο Καμμένος το βιογραφικό του και ας σταματήσει να λέει ότι δεν έχουμε χρέος γιατί αυτός και η παρέα του και άλλες παρέες μετείχαν στην διόγκωση του χρέους για να παριστάνουν τους επαγγελματίες πολιτικούς

àΠου εργάστηκε ο Καμμένος για να νομιμοποιείται να μιλήσει για τον άνεργο; Πόσα χρόνια είναι βουλευτής; Έγινε Υπουργός; Ρουσφέτι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του;

àΠριν ψηφίσει κανείς να ανοίγει τα βιογραφικά αυτών που παριστάνουν τους Ρομπέν των Δασών

àΑπορώ με το θράσος κάποιων προσώπων που βγαίνουν και ξεσηκώνουν τον κοσμάκη όταν είναι βουλευτές αυτού του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που μας κατέστρεψε, ανεπάγγελτοι- επαγγελματίες βουλευτές








1 σχόλιο:

Heliotypon είπε...

'Εχουμε αρκετούς υστερικούς "μπούληδες", παιδιά των μπαμπάδων τους, ανεπάγγελτα από πεποίθηση! Μερικά το παίζουν και αρχηγοί. Τι ψάχνεις!