20 Ιουλ 2011

Δήλωση της Φ.Πιπιλή για την σύλληψη των τεσσάρων Μαροκινών της "Υπατίας"

                                                                                                                        Τετάρτη  20 Ιουλίου 2011
   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α΄ Αθηνών κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση της σύλληψης τεσσάρων Μαροκινών, κατόχων αποφάσεων αναβολής απομάκρυνσης, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχει προκαλέσει αίσθηση.  Οι συλληφθέντες κατά την ανακοίνωση της αστυνομίας, αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν μεταφέροντας προϊόντα εγκλήματος, δηλαδή κλοπιμαία.
Το γεγονός ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις συλληφθέντες ανήκουν στην ομάδα των καταληψιών-παράνομων μεταναστών της Νομικής Σχολής και εν συνεχεία των απεργών πείνας του Μεγάρου “Υπατία”, που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη χώρα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα.
Απαιτείται άμεση, επίσημη ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή».

1 σχόλιο:

lbrillakis είπε...

Τι απάντηση περιμένουμε όταν σκύβουν το κεφάλι μην τυχόν και ξεσηκωθεί ο ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ αριθμός των στην Ελλάδα ευρισκομένων αλλοδαπών, λαθρομεταναστών και μη. Εδώ τους υπήγαγαν σε έναν νόμο ο οποίος αποκλείει την εφαρμογή του σε περιπτώσεις που συντρέχουν λόγοι δημοσίας τάξεως (η κατάληψη δημοσίου κτιρίου συνιστά λόγο δημοσίας τάξεως). Εδώ το Πάσχα που μας πέρασε ο δήμαρχος απαγόρεψε τη ραδιοφωνική μετάδοση τής Θείας Λειτουργίας μη τυχόν και προσβληθεί (και ξεσηκωθεί) το μουσουλμανικό στοιχείο. Όσο και να εξαρτάσαι από τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, τέτοιος φόβος δικαιολογείται μόνο από το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ του αριθμού των στην Ελλάδα ευρισκομένωναλλοδαπών, λαθρομεταναστών και μη, αλλιώς είναι ανυπόστατος