5 Ιουλ 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Φ.ΠΙΠΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


3 σχόλια:

Epicuros είπε...

Με εντυπωσίασε το ότι δεν υπάρχουν σχόλια στο blog μιας πολύ γνωστής και συμπαθούς γυναίκας βουλευτίνας και δημοσιογράφου. Γυρνώντας πίσω σε παλιές αναρτήσεις σου ατάλαβα γιατί: Είδα ότι, από ένα σημείο και πέρα, αρνείσαι επιμόνως και ανεξήγητα, να απαντήσεις σε σχόλια ακόμη και ερωτήσεις. Πέραν από το ότι δεν ξέρω πόσο ευγενικό είναι να αγνοεί κάποιος/α τους (καλοπροαίρετους) επισκέπτες του σπιτιού του (δεν είναι λίγο σαν σπίτι μας το blog μας;). Η μόνη χρησιμότητα του παρόντος blog φαίνεται να είναι η πολιτική προβολή και όχι η επικοινωνία. Βέβαια οι δημοσιογράφοι έχουν συνηθίσει να μονολογούν και οι πολιτικοί να προβάλλονται.

Θα πρέπει να είναι έτσι, όμως, και ένα blog;

Yellow Kid είπε...

Αυτήν την επίθεση στην Αριστερά να τη βάζετε σε εισαγωγικά δεν την καταλαβαίνω. Είναι παρόμοια και το ίδιο χυδαία με του Άδωνη όταν μιλάει για ψευτοαριστερούς και θολοκουλτουριάρηδες. Τί ζόρι τραβάτε με τους αριστερούς, που στο κάτω κάτω είναι οι μόνοι οι οποίοι αγωνίζονται για να υπάρχει ισότητα σε όλους. Από κάτι τέτοιους "αριστερούς" αποκτήσατε και εσείς ως γυναίκα το δικαίωμα όχι μόνο να ψηφίζετε, αλλά να είσαστε και βουλευτής.

Yellow Kid είπε...

Και στο κάτω κάτω οφείλετε και εσείς και ο Αδωνης να μας εξηγήσετε επιτέλους τι θεωρείτε εσείς ως Αριστερα, χωρίς είσαγωγικά και χωρίς ψεδό- ή θολό- και άλλες ασυνάρτητες μαλακίες.