3 Σεπ 2009

Όλη η τεχνολογία στη διάθεση του πρώτου εθελοντή συνερ-γάτου. Δεχόμεθα οποιοδήποτε εκπρόσωπο του ζωικού βασιλείου να μας συνδράμει.

Προσοχή! Το χιούμορ κάνει καλό στην προεκλογική εκστρατεία.




7 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Κανένας εθελοντής από το κόμμα σας για να σβήσει τις φωτιές υπήρχε;

Φωτεινή Πιπιλή είπε...

Εσείς που ήσασταν; Στις φωτιές δεν πάνε τα κόμματα, πάνε πολίτες.

Unknown είπε...

Κυρία Πιπιλή,
εύχομαι κατ' αρχήν ένα "Καλό Φθινόπωρο!"
Προχτές από το ραδιόφωνο του Σκάϊ σας άκουσα να συνομιλείτε με τον κ. Πορτοσάλτε. Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα γενικά. Και σε πολλά σημεία συμφωνώ απόλυτα. Εκεί που ενίσταμαι (και αυτό συμβαίνει πάντα όταν ακούω τα ίδια με όλους τους συναδέλφους σαςα ασχέτως κόμματος είναι όταν αναφέρεστε στο έργο της εκάστοτε Κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν κα Πιπιλή εν έτει 2009 ακόμα οι πολιτικοί μας να προβάλλουν τις υποχρεώσεις τους ως δημόσιοι λειτουργοί, σαν εξαιρετική προσφορά. Τα έργα τα οποία πραγματοποιεί η κάθε κυβέρνηση, είναι Υποχρέωσή της. Άλλωστε με οικονομικά μέσα και δυνατότητες του Κράτους (δηλαδή όλων μας των πολιτών) πραγματοποιούνται αυτά. Εκείνο που έχει σημασία νομίζω και πρέπεινα τονίζεται, είναι οι αναγκαίες προτεραιότητες για τις ανάγκες του Κράτους και η ποιότητα του έργου. Για μένα είναι λυπηρό να ακούω ακόμα και σήμερα (νοοτροπίες του χτές ΑΚΟΜΑ)έναν πολιτικό να διαφημίζει έργα μελλοντικά του Υπουργείου του την στιγμή που όλος ο κόσμος γνωρίζει πως η χώρα βαίνει προς εκλογές. Π.χ Η υπόγεια σύνεση της Καισαριανής με την παραλιακή της Ποσειδώνος η από άλλο υπουργείο η αγορά χιλιάδων λάπτοπ για τον εφοδιασμό των μαθητών της 1ης Γυμνασίου!....Αυτά είναιπολύ φτηνές κινήσεις που φανερώνουν την εκτίμηση των πολιτικών προς το ψηφοθηρικό τους target group!...Αυτά πρέπει να τελειώνουν.... Οι εποχές τουλάχιστον έχουνανάγκη από σοβαρότητα σε αυτήν την ταλαίπωρη πια χώρα!
Μ' εκτίμηση
Στέργιος Καλούδης ( συναταξιούχος)
Γλυφάδα

ΛΕΠΤΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. είπε...

8. Επικοινωνία, ως μέρος της κάθε διαδικασίας.
a. Η ανθρώπινη επικοινωνία στην αρχή της τρίτης χιλιετίας μΧ είναι σε μέγιστο δυνατόν με επίγειους ρυθμούς.
b. Όμως θα είναι καλό να γνωρίζουμε (όπως εικάζω, και στις χιλιετίες και αιώνες, είμαι από τους τελευταίους που αντιλήφτηκα,) ότι ο ανθρώπινος είδος, μαζί με τα θετικά και ατέλειές του έχει και ένα πλεονέκτημα πολύ μεγάλο: η ύπαρξη μιας Κεντρικής – Συμπαντική/Ανθρώπινης Μονάδας Μνήμης, στο οποίο αναγράφονται αλληλεπιδραστικά χωροχρονικά τα πάντα.
i. Αναλογικά επόμενο είναι το συμπέρασμα ότι ο ανθρώπινος είδος έχει ενσωματωμένο το καλύτερο οργανικό επικοινωνιακό σύστημα.
1. Μέσα στην πορεία θα δούμε και ανταποκρινόμαστε σταδιακά, (αλλά μη γραμμικά) ευεργετικά, επιδιορθωτικά και προληπτικά προς τις επιπτώσεις από το οξύ ανταγωνισμός, περνώντας σε ευγενής άμιλλά.
2. Ο ανταγωνισμός που βασίζεται στον Παγκόσμιο Πολιτισμό με εξασθενισμένο την πνευματική ανατροφή – μόρφωση και το χάσμα από την κοινή παιδαγωγία, έκανε ένταξη των τεχνολογιών που βλάπτουν το μεταβολισμό, βιογενετική ύπαρξη, την αντίληψη του ανθρώπου, τις επικοινωνιακές σχέσεις μεταξύ Ανθρώπων, Θεού και πλανήτη ΓΗ.
3. Πιστεύω ότι είμαστε μπροστά εποχής όπου η Ανθρωπότητα θα αξιολογεί τις ικανότητες επικοινωνιακές πνευματικές και όχι μόνο!
a. Δηλαδή θα βλέπουμε αντιληπτικά καλύτερα, και θα αξιολογούμε τα τεχνολογικές αποκτήσεις ως αρχαϊκά.
b. Μέσα στην ανάλυση (που συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο ψηφιακό βιβλίο,) για την: Γρίπη των χοίρων και διαχωροχρονικές ετεροπροσδιοριστικές αλγοριθμικές αρρυθμίες στην Συμπαντική Μνήμη. http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html Ctrl+f: Κινητή (τηλεφωνία) αναφέρομαι για τις επικοινωνίες, την κινητή τηλεφωνία κτλ.


http://gg2nd-press.blogspot.com/2009/09/alpha.html

Yellow Kid είπε...

Α, εσείς δηλαδή είστε ανώτερη κάστα όντων και δεν ανήκετε σε κοινούς θνητούς, ούτε είστε πολίτες.

Heliotypon είπε...

Δεν σου ταιριάζει αυτό το κόμμα, Πιπιλή. Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς και να βρεις πολιτική στέγη κάπου αλλού. Τι δουλειά έχεις εσύ (ξέρω τις αντιλήψεις σου και τη δουλειά σου) με παλαιοκομματικούς, με μιζαδόρους και με κάθε είδους λαμόγια; Για ξαναδέστο το θέμα...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια γιά την θέση σας σε ότι αφορά στο ανεξέλεγκτο των "αρχόντων" όλων των βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Θίξατε τη μεγαλύτερη εστία διαφθοράς του σύγχρονου κράτους με την ανοχή όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων.
Δυστυχώς δεν την έχετε περάσει στο κόμμα σας ή τουλάχιστον δεν έχουμε ακούσει κάτι σχετικό.