9 Απρ 2009


Απαντώντας στα σχόλια κάποιων blogger για το υβριδικό βουλευτικό μου αυτοκίνητο…..
Και που ήσασταν ρε μάγκες όταν από την εποχή των Νομαρχιακών Εκλογών, οδηγούσα Toyota prius ; Γιατί τότε δεν λέγατε τίποτα ;

9 σχόλια:

katerina είπε...

κ. Πιπιλή,
ομολογουμένως δεν ήξερα ότι εχετε και blog. Μόλις το πληροφορήθηκα, ήρθα και εγώ ...πολιτης ξερετε, απο αυτούς στους οποίους απευθυνεστε, να αφήσω και εγώ το ψηφιακό μου ίχνος.

Η πρωτη μου παρατηρηση, ειναι ότι στο blog σας δεν εχετε moderation. Αυτό με κάθε ειλικρινεια, σας τιμά.

Απο την άλλη, αγαπητή μου, η βασική αρχή του blogging, ειναι η διαδραστικότητα.
Οι bloggers, δεν συνιστούν κάποια ιδιαιτερη φυλή, κάποια ιδιατερη κοινωνική κάστα, απλά διεκδικούν να πουν και αυτοί την άποψη τους, να συζητησουν λίγο πιο ευκολα, λίγο πιο γρηγορα, λίγο πιο ...επωδυνα. Αλλά να συζητήσουν.
Το να εχετε το όποιο blog, για τον λόγο που εσείς το χρησιμοποιείτε...αδικειτε και το μεσον και τον εαυτό σας....

Τώρα... αυτου του ειδους οι ...μαγκιες... σαν αυτό το post που τωρα σχολιαζω, αν εσεις πιστευετε ότι πιανουν σε κάποιους...και πάλι επικοινωνιακό λάθος κάνετε καλή μου.

Αυτά πιανουν πιθανά σε κάποια καφενεια, στο star, και σε όσους ηλικιωμένους και ...παραιτημένους απο το γλυκο μυστικό της ζωής, φιλοδοξούν να σας φαντασιωθούν ως Πετρουλα στο πιο ...πολιτικό.

Πειτε στο συνεργατη σας που συντηρεί το blog σας, ότι ...το κοινό σας ...δεν παρακολουθεί blogs, ως εκ τουτου ας αφήσει την συνδεση και την καρεκλα , κι ας δεχτεί κανεναν ψηφοφόρο να του σβησει καμια κλήση, να του μεταθεσει τον ανηψιό, και άλλα τετοια απειρως αποτελεσματικότερα για το κοινό και τους ψηφοφορους σας.
Την καλημερα μου.

Dr.Φλάντζας είπε...

Κυρία Πιπιλή:

Να υποθέσω πώς τώρα που αποκήσατε το δικόν σας υβριδικόν αυτοκίνητον κε μίας κε αγαπάτε εξίσου το περιβάλλον με τον κο Κακλαμανην, να φαντασθώ οτι θα αρχίσετε να τα μοιράζεσθε είς τους κατοίκους των Αθηνών, όπως παλαιωτέρως δηλώσατε πώς θα μοιράζετε δεκάευραν είς τους παθόντας των επεισοδίων.

Μπράβο σας δια την πρωτοβουλίαν,
Dr.Φλάντζας

GiaNt είπε...

Φωτεινή γερά.
Τα επιχειρήματα σου ήταν ακράδαντα.



Τους έκανες τη μούρη κρέας.

Heliotypon είπε...

Δεν μας απασχολεί τι αυτοκίνητα οδηγούν οι όποιοι συμπολίτες μας, αν τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Αν πληρώνει ο φορολογούμενος, όμως, για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, μας απασχολεί και πολύ μάλιστα. Και για να είμαι αντικειμενικός: δεν ξέρω πόσο ακριβώς πληρώνει και ΑΝ πληρώνει το δημόσιο για τα βουλευτικά οχήματα. Αν δεν πληρώνει καλά κάνει ο όποιος βουλευτής και αγοράζει το όχημα που γουστάρει. Αν, όμως, πληρώνουμε εμείς δεν πρέπει να το ψάξουμε; Οποιαδήποτε ενημέρωση θα μας είναι χρήσιμη.

Ανώνυμος είπε...

Και καλά κάνετε και έχετε καινούριο αυτοκίνητο κα. Πιπιλή. Το πρόβλημα των σχολίων όσον αφορά το νέο αυτοκίνητο είναι τουλάχιστον πεζά. Ο κάθε πολιτικός ανα τον κόσμο έχει καινούριο αυτοκίνητο ώς εκλεγμένος εκπρόσωπος της χώρας.Το πρόβλημα συνεπώς των περισσοτέρων δεν είναι οτι δεν έχουν νέο αυτοκίνητο, αλλά γιατί κάποιος άλλος έχει καλύτερο αυτοκίνητο απο αυτούς. Μακάρι το πρόβλημα να ήταν το νέο αυτοκίνητο του εκάστοτε πολιτικού, άλλα θέματα καίνε και ασχολούμαστε, με το συμπάθειο με μπουρδες.

Πολύ φιλικά
Δημήτρης.

Θεοδωράτος Σπύρος είπε...

Lexus βλέπω στη φωτό! Υβριδική λιμουζίνα λοιπόν... οκ! Απο εμένα κανένα πρόβλημα! Το ερώτημά μου είναι το εξής... Τι είχε το Prius και έπρεπε να το αλλάξετε; Απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω πως τα toyota είναι ... "δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν τρίζει...".

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σοβαρη απαντηση κα Πιπιλη. Να σας θυμισω οτι την πανακριβη λιμουζινα σας την πληρωνουμε εμεις?

Δεν νομιζετε οτι μας αφορα το θεμα?

Crypto είπε...

Παρ'όλα αυτά το αυτοκίνητο σας ,σας το αγοράσαμε εμείς ,ο λαός.....και πρέπει να πείτε και ευχαριστώ που σας ταίζουμε,δεχόμαστε την βρωμιά και ολα τα σχετικά.Εχουμε μπερδέψει χρόνια τώρα πως οι βουλευτές υπάλληλοι του λαού και νομίζουμε πως είναι ανώτεροι του...Υποτίθετε πως ένας βουλευτης ειναι εκεί που είναι για να προσφέρει στον ΛΑΟ ,αυτόν δηλαδή που του έδωσε έντολη να είναι εκεί.....

Θεοδωράτος Σπύρος είπε...

Μα τι λες φίλε Crypto! Στην αρχαιότητα, την οποία δεν επικαλείται κανείς τους, κάποιοι για να λάβουν αξίωμα έπρεπε να δίνουν 2 δραχμές για την κατασκευή μιάς τριήρους! Προτείνω λοιπόν, αντι να έχουν βουλευτική λίμο, να συνεισφέρουν στην κατασκευή μιας φρεγάτας και να μην έχουν βουλευτική αποζημίωση αλλά ένα μισθό των 1500 ευρώ το μήνα... ΜΙΚΤΑ! Αφού όπως λένε γίνονται βουλευτές γιατί αγαπάνε την Ελλάδα, μάλλον θα δεχτούν!
Επίσης, για να μην ξεχνιέμαι, λόγω των 1500 μικτών, θα υπάρχει κίνδυνος διαφθοράς (λες και τώρα δεν υπάρχει...). Προτείνω λοιπόν όποιος τα αρπάξει να δικαστεί απο λαϊκό δικαστήριο στην πλατεία Συντάγματος ή Αριστοτέλους γιατί όχι... χωρίς χρόνο παραγραφής! Και επειδή είμαι κατα της θανατικής ποινής θα προτείνω οι ποινές να είναι κάτι οφέλιμο όπως προσφορά εργασίας σε δρόμους, σιδηροδρομικά έργα κλπ κλπ. Θες να είσαι πολιτικός; ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ αλλιώς θα σε κάνουμε εμείς να προσφέρεις! Τυχερή κυρία Πιπιλή και υπόλοιποι 299 που κυβερνάτε τέτοιο ανεκτικό λαό...