2 Φεβ 2015

Αν ήμουν Σαμαράς θα απέλυα αυτούς που με οδήγησαν σ’ αυτή την κακορίζικη, κίτσικη και αντιαισθητική διαφημιστική καμπάνια

Διαβάστε τις απόψεις μου για το τι πρέπει να κάνει η ηγεσία της Ν.Δ., όπως τις διαπίστωσα το πρωί στο ΒήμαFm 99,5 στην ωριαία μου συνέντευξη.
Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό στο παρακάτω link: http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=673048
 «Η συντριπτική ήττα πρωτίστως οφείλεται στον καταστροφικό ανασχηματισμό του Ιουνίου. Εν συνεχεία, ενώ τότε είχαμε διαφορά μόνο 3-3,5% λόγω ευρωεκλογών, έπρεπε να κάνουμε μια πολιτική που να μειώσει τη διαφορά ή ακόμη και να την ξεπεράσει και όχι στροφή στη λαϊκή Δεξιά και φρενάρισμα στις μεταρρυθμίσεις και  απομάκρυνση από την πολιτική του «γούτσου-γούτσου» με την ακροδεξιά και τους ΑΝΕΛ, διότι τελικά μπατάραμε προς την ακροδεξιά. Ο χώρος μας ήταν αυτός που κάλυψε το Ποτάμι, με δικούς μας ψηφοφόρους.


Βεβαίως και έχει ευθύνες η ηγεσία της Ν.Δ. Αν ήμουν Σαμαράς, μετά από αυτό το άθλιο προεκλογικό επικοινωνιακό κλίμα, το πρώτο που θα έκανα αμέσως μετά τη συγκρότηση της νέας νεοδημοκρατικής ομάδας, θα ήταν να απολύσω όλους αυτούς που με οδήγησαν σ’ αυτή την κακορίζικη, κίτσικη και αντιαισθητική διαφημιστική καμπάνια. Αν η Ν.Δ. δεν ξαναβρεί τις αυθεντικές ρίζες της διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και αν δεν στραφεί σ’ αυτό που πέτυχε ο Κώστας Καραμανλής, με το μεσαίο χώρο… Εμείς, είχαμε το παράδειγμα και την επιτυχία του Κώστα Καραμανλή, με το μεσαίο χώρο, και ενώ το ξέραμε, κάποιοι επέμεναν ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να ξαναέλθουν από την άκρα Δεξιά. Κασσήδες και Τζαμτζήδες οδήγησαν την Κυβέρνηση στο γνωστό φιάσκο του ΕΝΦΙΑ και χάσαμε τη μεσαία τάξη για να εξυπηρετήσουμε δήθεν τους αγρότες. Ξέρετε πόσο πήγαν οι αγρότες στον ΣΥΡΙΖΑ; Κατά 38%! Άρα, είτε θα συνέλθουμε στη Ν.Δ. είτε θα γίνουμε ένα ωραίο, μικρό κόμμα. Όμως, να αναγνωρίσουμε κάτι: 30% προσέγγισε η Ν.Δ., που με την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε θα μπορούσε να έχει πάει και στο 15%.»

1 σχόλιο:

george είπε...

Για αυτο μου αρεσεις και για αυτο θα σε ψηφιζω οσο ζω.
Αν και οι υπολοιποι βουλευτες της ΝΔ 'η εστω μερικοι απ αυτους ειχαν την δικη σου λογικη τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.Κριμα πολυ κριμα που δεν εισαι στη βουλη.Το Ελληνικο κοινοβουλιο φανταζει φτωχοτερο διχως την δικη σου παρουσια.