2 Αυγ 2011

H Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή, στη συζήτηση (01-08-11) της Επίκαιρης ερώτησής της με θέμα: «Σύλληψη μεταναστών στον Αερολιμένα Αθηνών»

Ντροπή τους! Δεν απέλασαν τους καταδικασθ​έντες κλέφτες, των απεργών πείνας της Υπατίας!

Στις 19 Ιουλίου συνελήφθησαν στον Αερολιμένα Αθηνών, 4 Μαροκινοί που είχαν στην κατοχή τους κλοπιμαία, αλλά και τα «περιβόητα» ταξιδιωτικά έγραφα και χαρτιά αναβολής απομάκρυνσης που είχαν δοθεί από τη Κυβέρνηση, στους λαθρομετανάστες της «Υπατίας».
Την ίδια ημέρα, ως Βουλευτής ΑʼΑθηνών και γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. με δημόσια δήλωσή μου απαίτησα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αν αληθεύει η δημοσιογραφική είδηση ότι συνελήφθησαν 4 άτομα, από τους καταληψίες της Νομικής, ήρωες των αλληλέγγυων, που κάνανε τη χώρα μπάχαλο επί ένα μήνα και πλέον. Μούγκα ο Υπουργός, κ.Παπουτσής.
Την επόμενη μέρα κατέθεσα Επίκαιρη ερώτηση που δεν μπορούσε να κρυφτεί.
Η ερώτησή μου συζητήθηκε τη Δευτέρα και ανταυτού ήρθε να απαντήσει ο Υφυπουργός κ. Όθωνας.
Η μεγάλη είδηση για την επικινδυνότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύεται από αυτό που παραδέχθηκε ο Υφυπουργός από το Βήμα της Βουλής, δηλαδή ότι:
Ενώ καταδικάστηκαν από το δικαστήριο με πολύμηνη φυλάκιση με αναστολή, ακόμα, δεν έχουν απελαθεί και να τους αφαιρεθούν τα χαρτιά του ευεργετικού μέτρου που με ημιπαράνομες διαδικασίες χορηγήθηκαν σε όλους τους λαθρομετανάστες της Υπατίας για προσωρινή αναστολή απομάκρυνσης, με προσωπική απόφαση του Βουλευτή ΑʼΑθήνας και Υπουργού Προστασίας του πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή.
Ντροπή λοιπόν, στη μνήμη του 44χρονου σφαγιασθέντος στην 3η Σεπτεμβρίου!
Ντροπή, για το σύνολο των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών και των γύρω περιοχών, Πατήσια, Κυψέλης, Αγ.Παντελεήμονα, Μεταξουργείου, γιατί ούτε οι Νόμοι δεν τηρούνται σʼαυτή την χώρα!

Δείτε το παρακάτω λινκ με το βίντεο της της Επίκαιρης ερώτησης.
Δείτε τι είπα εγώ και τι μου απάντησε ο «δύσμοιρος» Υφυπουργός που καλέστηκε να απαντήσει.  Για να καταλάβετε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν τολμάει καν να πράξει το αυτονόητο!

ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ!
Στο θέμα θα επανέλθω πάλι, μέσω της Βουλής.

2 σχόλια:

Vater Panajiotis είπε...

"κλήθηκε" και όχι "καλέστηκε".

Εύγε για την ερώτηση. Τελικά κάποιος από το κόμμα σας μπορεί να μιλήσει!

Heliotypon είπε...

Γιατί άγχεσαι; Σε 10-20 χρόνια θα έχουμε νόμο της Σαρία και αν κλέβουν ή φτιάχνουν πλαστά έγγραφα θα τους κόβουν τα χέρια. 'Ακουσα ότι ήδη πολλοί δικαστές διαβάζουν με πάθος το κοράνι, σε μιά προσπάθεια να εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα...