27 Νοε 2007

μη πΑτάτε τούρτες!

Πάμε μια ραδιοφωνική βόλτα με τον Σκάι και τον Αρη Πορτοσάλτε.
Νομίζω ότι θα σας αρέσει.

3 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Καλές οι νέες διατάξεις του Κακλαμάνη αλλά αν δεν εφαρμοστούν θα είναι "άσφαιρα". Και δεν νομίζω ότι η δημοτική αστυνομία έχει τη δυνατότητα να τις εφαρμόσει. Πρώτα γιατί είναι λίγη (σε αριθμό) και δεύτερο γιατί έχει κύρια αποστολή (μέχρι τώρα) τα παράνομα παρκαρίσματα. Επί πλέον, η καθαριότητα είναι πανελλήνιο πρόβλημα και όχι μόνο Αθηναϊκό. Χρειάζονται νόμοι για την εφαρμογή των νόμων γιατί οι νόμοι υπάρχουν. Σου έχω πει για την δική μου (μικρο)περιπέτεια με τα μπάζα. Κι αν δεν υπάρξουν αυστηρότατες ποινές (π.χ. αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας για ένα χρόνο, από τα φορτηγά που αδειάζουν μπάζα ό,που βρουν) δεν θα αλλάξει τίποτε. Γιατί ακόμη κι αν ο φορτηγατζής πάρει πρόστιμο 500 Ευρώ (που νομίζω είναι και λιγότερο), τα έχει βγάλει και με το παραπάνω με την τακτική να αδειάζει τα μπάζα ανεξέλεγτα, γιατί το κάνει 100 φορές και ίσως (ίσως, ε;) τον πιάσουν μία!

agrotisa είπε...

κυρια βουλευτινα μηπως γνωριζετε ποση ειναι η συνταξη των αγροτων ,ποσοι βουλευτες αραγε γνωριζουν ? η μηπως εχετε ακουστα την κατασταση των νεων αγροτων που δεν ξερουν τι σκ...α να σπειρουν για να εχουν ενα εισοδημα για να μπορεσουν να ζησουν .φυσικα ειναι πιο ενδιαφερον να γνωριζετε τις νεες τασεις της μοδας για τις τσαντες . εμεις ο λαουτζικος οπως μας αποκαλειτε εσεις της καλης κοινωνιας εχουμε αγανακτησει μαζι σας φατε αλλα καντε κατι και για την κοινωνια επιτελους μην κοιτατε μονο το τομαρι σας πειτε το σας παρακαλω και στους συναδελφους σας

Dr.Φλάντζας είπε...

Αγαπητή κυρία Πιπιλή:

Θα ήθελα κε εγώ με την σειράν μου να παρέμβω είς την συζήτησην δηλώνοντας πως η παρασκευή τούρτών απο τους αδέσποτους κύνωνες είναι ενα απο τα αγάπημενα έθιμα της γεννέτηρας μου πόλης κε θεωρω πώς θα είναι πολύ κριμα να χαθη ενα τέτοιο ελληνικόν εθιμον δια χάρη του Ευρωσυντάγματος.

Τούς χαιρετισμούς μου στον αγωνισθή συνάδερφο κε δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε,
Dr.Φλάντζας