15 Ιουλ 2013

Συνέντευξη στο Skai 100,3 στον Νίκο Ανδρίτσο για Παπουτσή και προεδρικό αεροσκάφος

Έλειπα το Σαββατοκύριακο και δεν έδωσα δημοσιότητα για τη συνέντευξή στο Skai 100,3 στην «Πρωινή Ενημέρωση» και στον Νίκο Ανδρίτσο.
Διαβάστε περίληψη για την προκλητική και προσβλητική για κοινωνία και Βουλευτές τοποθέτηση Παπουτσή και για την τροπολογία για τη χρήση του προεδρικού αεροσκάφους.  

Για  την τροπολογία για τη διεύρυνση χρήσης του προεδρικού αεροσκάφους:
 «Αν  τολμήσουν να φέρουν την τροπολογία για το προεδρικό αεροσκάφος, όχι μόνο θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, αλλά θα αντιδράσουμε πάρα πολύ έντονα όλοι οι Βουλευτές. Καταλαβαίνω στον απλό πολίτη τι έγινε. Είναι αίσχος κι ντροπή και μόνο που κατατέθηκε στην αρμόδια Επιτροπή. Το αποκλείω να έρθει στην Ολομέλεια».

Για την τοποθέτηση του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου στην Παγκόσμια Τράπεζα:
«Την εποχή της ανεργίας των επιστημόνων, της μετανάστευσης ικανών νέων αλλά μεγαλύτερων επιστημόνων, η τοποθέτηση του Χρήστου Παπουτσή σοκάρει. Ειλικρινά εδώ και πέντε χρόνια που είμαι Βουλευτής τέτοιου είδους φραστική επίθεση από πολίτες δεν την έχω δεχτεί. Διότι ο κύριος Χρ. Παπουτσής υπήρξε πολιτικά άεργος, ένας επαγγελματικά ανεπάγγελτος κι ένας πολιτικά από τα 25 του χρόνια βολεμένος. Γενικά η πορεία του κ. Παπουτσή μας έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη – τους δημοσιογράφους εννοώ. Σε αυτή την εποχή που συζητάμε απολύσεις, μιλάμε για εξορθολογισμό του Δημοσίου, δεν πρέπει κανείς να δίνει τροφή στον ήδη οργισμένο κόσμο. Όταν είμαι εγώ οργισμένη με την τοποθέτησή του, καταλαβαίνω τι γίνεται όχι μόνο στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΠΑΣΟΚ – ΝΔ αλλά και σε επίπεδο κοινωνίας. Έλεος. Έπρεπε να είχε σκεφτεί πολύ καλά ο κ. Βενιζέλος ποιον πρότεινε».  


Αυτά επιγραμματικά. Αν θέλετε ακούστε το σύνολο της οργισμένης τοποθέτησης μου http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=241336 από το 53:45

Δεν υπάρχουν σχόλια: